HELP!!!... gandaci!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

si eu am avut gandaci acum vreo 2 ani , de la baba care sta sub mine,in primul rand am pus silicon la toate tevile si su si jos ,adica le-am sigilat sa nu mai treaca nimic, si am luat capcane raid, vreo 2 cutii pe care le-am imprastiat prin toata casa, si am scapat de ei, nu erau nici chiar asa multi, dar erau , acum pun preventiv prin casa capcane in special bucatarie , di nu mai am nici un gandac in casa

succes si sper sa te ajute

Adriana

http://community.webshots.com/user/adrianafedorca

Daca vrei cu adevarat gaseste o cale, daca nu vrei gaseste o scuza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

De Regent am auzit si eu, dai pe la colturi peste tot si nu mai vin sigur.

paula2003 & alexandra
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alexa13tinta/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thalia spune:

Capcane pentru gandaci RAID.
parintii mei aveau la tara, si aveau si un nepotel mic de tot. Sora mea zicea ca noaptea dupa ce stinge lumina incep sa iasa si fornaie prin camera. Eu m-am dus la Metro si am luat capcana pentru gandaci raid .
Scrie pe ea ca gandacii intra in ea ies pe cealalta parte si pleaca sa moara in alta parte.
Chiar asa au facut. In prima noapte a fost o fornaiala mare. parca s-au adunat de la vecini . intrau in capcana si plecau . Sora mea nu a crezut in eficienta ei . Dar stupoare in cateva zile nu a mai avut nici un gandac si de atunci nimic.
Se pare ca substanta aceea peste care au trecut i-a omorat dar...in al6ta parte fiindca nu a gasit nici unul mort.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Am auzit si eu de capcana asta. Gandacii "infestati" intra la ei acasa si-i infesteaza si pe ceilalti. Au murit intre crapaturile unde locuiau.

Apropos de silicon si eu am pus acasa silicon peste tot, e transparent si nu se vede. Am pus pe langa plinta, in crapaturile de la parchet (eu am parchet vechi) si la tevi.

Totusi, si daca esti la camin, daca reclami la sanepid, ar trebui sa vina sa faca dezinsectie obligatoriu peste tot, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

Si eu am probleme cu gandacii de mai multe luni si cred ca o sa innebunesc inainte sa scap de ei. Cat despre gandacii din camine, care sanepid? Eu dupa viata din camin am invata ca nu te inbolnavesti usor si ca organismul uman suporta multa mizerie.[suras amar]

In alta ordine de idei, daca stai in camin, eu puneam la fel capcane raid si functioneaza. Atentie la gunoi si resturile de mancare, pentru ca astea sunt problema lor.

Cat despre gandacii mei, mi-au invadat bucataria si viata. E adevarat ca stau langa ghena si la parter, dar chiar in halul asta? Am dat cu ce-am putut(solutie miraculoasa n-am folosit), dar parca ar fi de ne omorat. Faza mai sadica este ca eu ii suspectez ca traiesc in faianta. Pentru ca am curat de multe ori de mi-a venit rau si tot apar. Sunt practic in asediu, pentru ca tin mancarea pe balcon si trebuie sa spal vasele inainte sa le folosesc. O sa caut si eu solutie de asta sa dau cand voi fi plecata de casa, poate poate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelp spune:

- Ia o trompeta, suna "adunarea" cheama-l la tine pe capitanul gandacilor si ordona-i: LA BUCATARIA VECINULUI, LA ATAC!!! Si gandacii se vor duce cu totii la vecin si scapi de ei.
Capitanul Gandacilor:
- Am inteles sa traiti! Si toti gandacii pleaca la vecin.
Rasuflii vreo 2 zile`usurat(a) si te imbeti de bucurie. Du doua zile te trezesti l cu Capitanul Gandacilor:
- Sa traiti, permiteti sa raportez. Am atacat, am cucerit si ne-am intors cu prizonierii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

Si eu vreau sa scap de ei....
Am bagat la cap sugestiile voastre, numai ca acum sunt insarcinata...Daca apelez la solutii, acestea pot fi toxice si pt mine, avand in vedere ca am o situatie mai delicata?
Mersi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

mey fetelor cumparati capcanele alea raid si n-o sa va para rau, si nu costa nici mult , 100.000 lei, acu o saptamana am vazut un gandac in bucatarie, am crezut ca turbez, ce-i drept nu mai schimbasem capcanele de vreo 10 luni, am fugit fugutza la magazin am luat am pus in toata bucataria si 2 la baie si nici urma de gandac de atunci, aveti incredere ca scapati de ei definitiv, eu am o baba jos care cica e plina nu stiu cum nu o papa de vie,barrrrram zis ca-i cumpar si ei , ca din cand in cand mai vine cate unul si pe la mine, sunt valabile 3 luni , dar va garantez ca sunt bune
numai bine si succes
Adriana

Daca vrei cu adevarat gaseste o cale, daca nu vrei gaseste o scuza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

Ha ha ha..Am pus in bucatarie 10 capcane. Astept sa crape...Am luat si detergent de podele pe care scrie ca ii alunga. Si scrie ca nu e toxic, fiind indicat ptr familii cu copii mici si animale. EU n-am nici una nici alta, doar gandacei. Si sper sa scap.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinutza spune:

Eu am gasit Regent (la a 4 farmacie veterinara la care am fost ca l-a restul ma intrebau ce-mi trebuie acum aproape iarna, ce combat? cum GANDACII DIN CAMERA!!! ) Si dupa cateva zile am inceput sa-i tot gasesc cu burta-n sus pe "dumnealor". Asa ca VICTORIE!!! Am sa dau din nou saptamana asta ca sa fiu sigura ca n/au urmasi...

Mergi la inceput