HELP!!!... gandaci!
Va rog, spuneti-mi si mie cum ati scapat de gandaci (daca ati avut). Daca se poate o chestie care sa aiba efect chiar daca vecinii mai au gandaci sau daca au pe unde intra pt ca stau intr-o camera de camin. Va rog... cine stie cum e sa te trezest noaptea pt o cana de apa si daca aprinzi lumina...
Raspunsuri
valentinag spune:
se gaseste la farmacia veterinara o solutie,Regent parca se cheama,iei o fiola o pui in 2 litri de apa si stropesti cu pulverizatorul pe tocul la geam la usa,pe prag,in toate colturile pe unde crezi ca ar putea intra.
Valentina
Never say never!
Dana P spune:
Aceeasi solutie, Regent, am folosit-o si eu.
Am fasait cu pulverizatorul peste tot (toate marginile si colturile).
POt spune ca am scapat de gandaci. Nici la 3 ani de la actiune, inca nu au aparut gandaci. Inainte eram disperata, folosisem tot felul de spray-uri si alte fasfasuri. Pana la Regent nimic nu a fost folositor.
Am si un cotoi pe care nu la afectat de loc solutia.
Foloseste Regent cu incredere.
dana
adda spune:
Regent am folosit si noi...desi facusem dezinsectie inainte de a ne muta in apartament, aveam multi gandaci (veneau de la vecini)...
imi era si frica sa merg in bucatarie noaptea si sa-i vad cum se lafaie pe pereti...
Avem un an si jumatate de cand am folosit Regent, timp in care am mai gasit doar un gandac, dar cu burta-n sus
"Fiecare lucru are frumusetea lui, dar nu oricine o vede." - Confucius
bulinutza spune:
Maine ma duc sa cumpar solutia asta minune. Sper sa functioneze ca-s disperata... Mersi mult pt raspunsuri
dana_ene spune:
Solutia aceasta - Regent - este periculoasa pentru copii ?
As vrea sa folosesc si eu, am vazut ca au inceput sa apara si la noi gandaci din acestia (vin de la ghena de gunoi, care este in apropierea apartamentului), dar nu stiu daca nu e nociva pentru fetita mea (1 an si 2 luni), care umbla peste tot !!!!!!!!!
Daniela si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
http://community.webshots.com/user/oana_maria100
http://community.webshots.com/user/oana_maria200 POZE NOI !!!!!!
bogux spune:
dana, nu o folosi acum cat e copilul mik..
ca daca cade ceva pe acolo pe unde ai dat cu ea...
cica este destul de periculoasa..
de folosit am folosit-o shi eu..este foarte buna..
dar acum cat este Matei mik..nu mai am curaj...
bogux
joxy spune:
Si eu, si eu.. am folosit regent.
Acum cat am copil mic, am dat doar pe unde nu este posibil sa ajunga Ana. Pri spatele aragazului, pe langa perete, la usa la intrare, pe peretele exterior al blocului, etc.
Asta este... avem vecini carora nu le mai functioneaza "calculatorul"
Cu respect,
Florin
Choose life
dana_ene spune:
Bogux, mersi !
Chiar in dimineata asta, cand veneam spre serviciu, am trecut pe langa o farmacie veterinara si am intrebat de Regent.
Stiti ce mi-au spus ?
Ca nu se mai fabrica, dar ca exista alte produse care contin aceleasi substante ca si Regentul.
Am intrebat si daca sunt periculoase pentru copii si mi-a spus ca Regentul era toxic, ca nu era avizat de Ministerul Sanatatii, dar ca aceste produse noi sunt avizate, deci le-am putea folosi cu mai multa incredere. Nu mi-a spus cum se numesc, ci doar ca ar fi niste fiole care se dilueaza intr-un litru de apa si care se pulverizeaza apoi.
Tinand cont ca peste cateva saptamani vom fi plecati peste o saptamana de acasa, probabil ca voi incerca sa dau cu solutia asta atunci, sa vedem ce efect va avea si, oricum, voi da in locuri mai putin accesibile Oanei.
Daniela si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
http://community.webshots.com/user/oana_maria100
http://community.webshots.com/user/oana_maria200 POZE NOI !!!!!!
copilutzu spune:
Mai poti folosi acid boric amestecat cu miez de paine +putina apa.Toata "amestecatura" o pui in mai multe capacele de la borcane si le bagi pe sub mobila de bucatarie sau in locurile greu accesibile ptr. copil.
Nu uita sa astupi toate fisurile si gaurelele de pe langa tevi ,ca "nemernici" mai vin si neinvitati de la vecini
Sper sa-ti foloseasca!
"Ajuta-i pe cei ce nu se pot ajuta pe ei insisi !"
Copilutzu
copilutzu spune:
AAAA...si am uitat daca se usuca "amestecatura" mai pui putina apa in fiecare capacel .
Eu am folosit cu succes aceasta varianta.Nu puteam sa dau cu otravuri mirositoare ca am un matz si imi ere teama sa nu o gasesc cu picioarele pe sus ca pe gandaci
"Ajuta-i pe cei ce nu se pot ajuta pe ei insisi !"
Copilutzu