am nevoie de el!!!

am nevoie de el!!! | Autor: aiko2004

Link direct la acest mesaj

nici nu stiu cum sa incep aceste randuri,sut trista si am nevoie de sfaturile voastre.
acum 3 ani ma-m casatorit cu omul pe care la-m crezut perfect (pe acea vreme)i-mi iubesc foarte mult sotul la fel de mult ca si la inceput !!!
am avut o casnicie perfecta ,era un om bun un om al casei ,eram fericiti si ffff indragostiti!!!de la un timp toate aceste lucruri au disparut iar el este foarte schimbat chir si fata de copil...(avem un baietel de 2 anisori)
orice asi face nu este bun ....nu-l mai incanta nimic
sunt disperata si nu stiu ce sa mai fac!!!

am incercat sa vorbesc cu el iar el tot timpul zice ca nu sa schimbat cu nimic si ca ma iubeste la fel de mult ca si inainte .....dar mie aceasta dragoste im-i lipseste foarte mult
are acelasi serviciu ca si inainte insa de ceva timp are programul de lucru mai lung si ma-i ese cu prieteni la o bere (IN FIECARE SEARA)si vine dupa ora 1 noaptea ce-ia ce inainte asa ceva nu exista!!!
im-i este foarte greu mai ales familia mea este atat de departe si sincer nici nu asi putea sa le spun ce mi se intampla insa ma gandesc sa ma intorc in romania poate ca-mi va vi mai bine alaturi de ai mei!!!!!!!!!!!!
poate gresesc facand acest lucru dar ma gandesc ca poate se va simti si va veni intr-o zi dupa noi.
sincer nu stiu ce asi putea face sa fie totul ca inainte!!!!
AM NEVOIE DE EL NU VREAU SA-L PIERD!!!!!!!!!!!!!!
CE AS PUTEA FACE SA-MI RECASTIC OMUL??????????????????
VOI CE AT-I FACE ????

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Eu zic sa pregatesti o cina romantica si... vezi ce se intampla.

Luminita

http://photos.yahoo.com/lumylorv

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aiko2004 spune:

LULU am incercat sa fac multe insa nu-l mai impesioneaza nimic din ce-ia ce fac!!
nu-l mai incanta nimic si acest lucru ma doare foarte tare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Scuza-ma ca te intreb, dar la bere in fiecare seara pana la 1 noaptea??? Mi se pare ciudat rau.Esti sigura ca este asa, ca iese cu prieteni sau colegi la bere? Sau are cumva o prietena cu care prefera sa petreaca fiecare seara si asa s-ar explica de ce tot ce faci tu "ii pute". Probabil ca prefera compania altcuiva...

Poze cu noi

Cristina, sper o viitoare mamica de ghemotoc mic-mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Eu zic sa te arati si tu un pic independenta...Adica el poate sa vina si sa plece cind vrea ca tu stai cu coplul oricind si nu zici nimica? Spune-i si tu duminica de exemplu: in cutare zi trebuie sa ramii cu al mic ca eu ies cu prietenii / la un film/la fitness etc. Sa vedem cum se simte cind va sta si el singur acasa ....Poate trebuie sa-l pui un pic pe jar ca te poate pierde, sa vedem isi revine? Multi barbati iau dupa casatorie totul ca fiind normal si ca raminind acolo pe principiul "Am femeie, ma asteapta acasa oricind, ce-o sa fie daca intirzii putin, doar ma are si miine!". Fa-l sa creada ca nu tu alergi sa-l pastrezi, ci ca el trebuie sa alerge dupa tine .Asta ca sa-i restirnesti instincul de vinator...

Gata, am batut cimpii destul, ma gindesc eu ce-as boci daca sotiorul meu mi-ar face asta... Cred ca l-as incuia afara ...si m-as culca ...

Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxy Trixy spune:

Draguta mea, majoritatea barbatilor nu inteleg de vorba buna! Nu le poti explica ceea ce simti, sau cum ar trebui sa fie, sa se poarte cu tine. Noi femeile, cand ne chinuim din rasputeri sa facem o cale de comunicare cu ei, de cele mai multe ori ne luptam cu morile de vant.
(Nu vreau sa jugnesc pe nimeni, exista si barbati open minded si asa cum trebuie, dar rarutz!)

Asa ca, toate femeile mai in varsta din jurul meu, trecute prin viata, imi spun acelas lucru: "Barbatul trebuie sa te stie de la gat in jos!". Deci partea cu explicatiile cade!
Apoi te-ai intrebat vreodata cum de sunt femei care fac tot ce vor ele din barbatii lor?
Ei bine, alea sunt femei destepte, care stiu exact ce sa le ofere barbatilor de langa ele, exact ceea ce au ei nevoie!

Nu cred ca trebuie sa iti explic prea multe... cred ca toate fetele de aici stiu despre ce vorbesc!

Asa ca fugi la cumparaturi, cumpara cateva desuuri foarte foarte indraznete, vezi cum faci sa stea cineva cu bebe vreo 2-3 ore, si aranjeaza o intalnire surpriza cu domnul, acasa sau la hotel sau unde vrei tu, cu lumanari, sampanie si tot ce iti trece prin cap!

Experimentul este incercat pe proprie piele si a inca catorva prietene si cunostinte de-ale mele, care tot asa ajunsesera la limita cu sotii lor, si sincer, a functionat! Efectul este pe termen lung, deci nu esti nevoita sa faci din asta un obicei frecvent. E suficient si o data pe an, sincer!

http://community.webshots.com/user/roxytrixy
Roxana & Bianca micuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CryssUK spune:

Aiko,
intra pe sectiunea fetlor din Japonia pt ca ele or sa vada situatia mult mai bine decat multe dintre noi, dat fiind ca au contact cu societatea, obiceiurile din Japonia.
Spun asta, pt ca acum vreo cateva luni citeam o poveste f asemanatoare cu a ta si pana la urma fetele din Japonia au inceput sa dezbata niste chestii de care eu nu aveam habar.Anume: ca locul in cadrul firmei unde lucreaza, ii confera un anumit statut si daca esti ''.....''(nu-s ce dennumire foloseau) atunci esti constrans prin acasta titulatura sa mergi seara la petreceri de un anumit tip(+femei de companie).
Sotul tau este japonez?
Din cate stiu eu, sunt multe legi nescrise care guverneaza comportamentul si viata barbatilor japonezi.
Si mie imi cam ''pute'' chestia cu iesitul seara de seara pana la 1 am.O data, de 2 ori pe sapt mai merge dar nu seara de seara si pana atat de trziu.Sper sa ma insel!!!
Pup,
Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lory_k spune:

Aiko, eu cred ca Aschiutza are mare dreptate! Vreau sa-ti spun ca si eu ti-as fi dat acelasi sfat!!! Eu sunt casatorita cu un japonez de 3 ani si avem un baietel de 1 an si o luna.Sotul meu a inteles clar ca o straina nu accepta conditiile pe care le-ar accepta o japoneza si tocmai de aceea isi da toata silinta sa ma faca fericita.Multumesc lui Dumnezeu ca nu am avut astfel de probleme.Totusi ar fi cazul sa nu-i mai arati atat de mult ca esti topita dupa el!lasa-l sa simta lipsa caldurii tale(macar o perioada)si cu ocazia asta ai sa te convingi singura de sentimentele lui fata de tine.ar mai fi ceva:poate este prea stresat la locul de munca dar cu venitul la ora 1 acasa nu sunt de cord sub nici o forma!Imi pare rau ca se mai intampla si lucruri urate in TARA SOARELUI RASARE dar sa speram ca se vor rezolva cu bine!Iti tin pumnii si astept vesti de la tine.FII TARE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Eu cred ca te inseala!
Sunt in mod clar simptomele inselarii...
Ce ai putea face? Probabil sa-l faci si tu gelos, daca crezi ca ii pasa. Daca nu ii pasa de nimic, orice ai face, e cam grava situatia...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melaroxy spune:

Discuta cu el si apoi schimba-te. Schimba-ti comportamentul, stilul vestimentar, coafura si programul zilnic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruby spune:

fetelor va multumesc mult pentru ca mi-at raspuns .....
RAMONIKA cum crezi tu ca as-i putea sa-l fac gelos??????????
cu cine??crezi ca-mi mai arde si de alti barbati??
oricum it-i multumesc pt sfat desi asa ceva nu pot face!!!

Mergi la inceput