am nevoie de el!!!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

quote:
Originally posted by aschiutza

Gata, am batut cimpii destul, ma gindesc eu ce-as boci daca sotiorul meu mi-ar face asta... Cred ca l-as incuia afara ...si m-as culca ...

Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar

Bravo, Aschiutza! Si eu la fel, la-s lasa pe afara!!!
Glumim, bineinteles, adevarul e ca Doamne fereste de astfel de situatii. Poate ca in aceeasi situatie as avea o discutie foarte serioasa cu el in care sa fiu sigura ca mentionez toate nemultumirile mele, cum si faptul ca prin tot ce face reuseste sa ma indeparteze de el...L-as intreba daca vrea sa ramana fara familie si daca ar sari cu gura mare sau ceva de genul asta, i-as spune ca el impinge lucrurile acolo.
Tu i-ai spus Aiko ce te deranjeaza? Sau astepti sa isi dea el seama?
Eu ii spun intotdeauna sotului meu daca ma deranjeaza ceva la el...indiferent cat de mic poate fi acel lucru, cred ca cel mai bine e sa stie ce e in sufletul meu pt ca pe viitor sa nu mai repete greseala.
Discuta cu el, spune-i ca nu te mai simti ok in casnicia voastra si spune-i ca te temi ca vei ajunge sa nu il mai iubesti si ca de acolo e doar un pas pana la despartire.
Asa as face eu. in nici un caz nu as tine in mine si as astepta sa apara o minune.
Succes!

Andra
http://community.webshots.com/album/170190778fEpvgj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smillaraaq spune:

Gandeste-te.

Gandeste-te bine: cum erati la inceput, ce-i place la tine, ce s-a schimbat pe parcurs, ce simptome de raceala poate ai observat la el, in timp, dar n-ai avut vreme sa le analizezi, daca raceala a intervenit brusc sau treptat, cum stati cu comunicarea.

Vezi unde scartzaie treaba si incearca sa intervii exact acolo ... ai grija si la modelele culturale japoneze si la felul lui de a fi ... tu iti cunosti sotul mai bine ca noi!

Poate relatia voastra s-a racit cu timpul, poate ai devenit mama si ai uitat sa fii femeie ... nu stiu ce s-a intamplat, dar sunt sigura ca tu iti poti da seama si in functie de asta sa remediezi lucrurile.

Daca te inseala e mai grav, dar sper sa nu fie cazul.

Te imbratisez si-ti doresc succes

Nu cred ca iubirea pentru o persoana poate sa-ti "treaca" asa, brusc si fara motiv. Incearca sa descoperi din nou iubirea, e undeva acolo sigur!!

www.terrapininc.com/Dental/Smile%20Crocodile.jpg" target="_blank">Smilla crocodila

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boo lina spune:

draga aiko eu zic ca schimbarea asta are sigur un motiv si motivul il stii si tu:"are acelasi serviciu ca si inainte insa de ceva timp are programul de lucru mai lung si ma-i ese cu prieteni la o bere (IN FIECARE SEARA)si vine dupa ora 1 noaptea ce-ia ce inainte asa ceva nu exista!!!" mie imi este destul de clar ca sotul tau are pe cineva...
nu stiu nici o reteta miraculoasa dar daca nu vrea sa vorbeasca cu tine cel mai bine ar fi sa te gandesti la binele tau si al copilului...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

quote:
Originally posted by ruby

fetelor va multumesc mult pentru ca mi-at raspuns .....
RAMONIKA cum crezi tu ca as-i putea sa-l fac gelos??????????
cu cine??crezi ca-mi mai arde si de alti barbati??
oricum it-i multumesc pt sfat desi asa ceva nu pot face!!!

Draga mea...
Nu m-am referit neaparat sa-l inseli si tu... Mi se pare de fapt cea mai mare prostie sa te apuci si tu sa copii comportamentul care nu-ti place defel... Insa sa-l faci gelos inseamna si sa-i trezesti atentia asupra ta. Daca tu stai mereu in casa si nu faci nimic in timpul liber, normal ca el nu isi face nici o grija... Eu spun sa te duci cu prietenele in oras, sa mai iesi din casa, sa mai faci si alte lucruri noi, despre care el nu stie mare lucru...
Daca mai tine la tine, ii vei atrage atentia...
Bineinteles, creerea unor suspiciuni este ca un cutit cu doua taisuri, insa nu mai ai ce pierde, nu?

Nu poti afla totusi ce face el in fiecare noapte pana pe la 1? Nu lua de bun tot ce zice, fa ceva in aceasta privinta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmen24 spune:

sustin ideea data de CRYSSUK,ceea de a intra la sectiunea fetelor din JAPONIA.sa nu aruncati cu rosii in mine,dar sfatul e sa si ii verifici putin ...conturile...sa vezi cati banisori se duc pe presupusa bere.daca ar avea amanta...situatia ar cere si efort material.sau poate ii cheltuie prin baruri cu hostess alaturi de sefii lui.acolo sunt alte obiceiuri.fetele care sunt casatorite cu japonezi iti pot da sfaturi mai bune.uneori actiunile japonezilor pentru noi pot fi ridicole sau de neconceput,dar pt ei ar fi ceva normal.am prietene casatorite acolo si m-am minunat si eu la inceput...bafta.

Mergi la inceput