Bebelusi de mai-iunie 2004 (20)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monet spune:

uaaa, lipsesc si io citeva zile si voi umpleti paginile fara mila!

bun venit noilor mamicute, dianaR, si bun re-venit, angiva! sa va traiasca puiutii si sa va bucurati de ei si ei de voi, in fiecare zi pentru toata viata si si dupa!:)

nu am timp sa citesc ce-ati scris, o s-o fac miine, poimiine, nu va suparati pe mine, dar am foarte mult de lucru desi tot azi am aflat ca nu-mi vor plati cit au fost promisiunile (pentru ca nu sint fonduri) asa ca va trebui sa ma multumesc cu salarul actual (care e micut.... da' ce-om face?! vorba mea eterna "sanatosi sa fim" ca restu' toate se rezolva).
poate incerc diseara dupa ce se culca printesa sa ma pun la curent cu cele discutate intre voi, mamicutele-dragutele puiutilor scumpi!
(tre' sa recunosc ca m-am uitat pe pozele lui vladut, manu si ami si madutza- felicitari pentru ana-maria intr-o ipostaza delicioasa pe site-ul ala!!)

pupici!!!

mona si lia (24.04.2004)

poze lia www.imagestation.com/album/?id=3434700093&mode=invite&slideshow=1" target="_blank">septembrie www.imagestation.com/album/?id=3225170093&mode=invite&slideshow=1" target="_blank">octombrie www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">nasterea liei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

Madutza, cred ca vorbim despre acelasi scaun. m-ai pus pe ganduri cu scumpirea. dar ceea ce ma face sa ma gandesc mai bine e faptul ca oricat de superb este e foarte mare. e lat, e patrat, nu stiu cum sa zic dar mi s-a parut parca prea mare. dar una peste alta nu arata rau de loc.
nu mai stau cu voi ca ma duc la culcare.

Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
http://community.webshots.com/user/vanessaionescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Angi, bine ai revenit! Imi pare rau ca Ami are problemute cu laptele ... vad in schimb ca v-ati descurcat f. bine, felicitari ptr. asta!!! Si multa sanatate in continuare!

Dana, bine ai venit! De abia astept sa am putin timp sa ma uit la pozele voastre!

Lauraa, eu asa am tinut minte ca Eryka a primit interdictie de la doctor sa ramana insarcinata in urmatorii 2-3 ani ... dar poate o fi luat-o neuronul meu razna, cine stie!

Dana, de placut i-a placut conopida ... are fi-miu niste gusturi de ma lasa paf, si pastarnacul il papa cu o pofta de ma intreb cu cine seamana ;) ... dar nu-i mai dau ptr. ca ne impute rau de tot ...

O intrebare: cand voi vorbiti de supita, e vorba de zeama in care au fiert zarzavaturile? Si daca da, la ce-i buna? Doar pentru lichide?

Va pupic si va doresc o noapte usoara! Pupici la bb-ici!

Irinusha & Cris ( 3 Mai 2004 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Iar am uitat ceva:
Madutza, am vazut-o pe Anuca cu codite ... e bestiala!!!! De indragostit, nu alta!!! Pupici dulcetei mici ca tare frumoasa mai e!!!

Irinusha & Cris ( 3 Mai 2004 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eryka spune:

Moamaaa cat a-ti scris bravo ,

Mey mey fetelor mai ca ma da-ti de gol voi pe mine a-ti fost pe aproape ,deja cam ardea va spun peste 2 saptamani.
DianaR bine ai venit printre noi si sa-ti traiasca bebe Vladut.
Madutza am vazut-o si eu pe Ana o scumpete
Nally cum ai trecut peste ziua de ieri?Sper ca te-a lasat Sebi dimineatza sa dormi mai mult

Mey hai ca incerc sa revin mai tarziu ca acum i este foame lui Ayumitza mea.

Poze - si - www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31632" target="_blank"> Povestea nasterii

Eryka & bb Ayumi (03.iunie.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Fetelor eu mai rar pe la voi din pacate da nu va uit sa stiti. E ciudat da acum ca e mama-soacra aici apuc mai rar sa intru decat cand eram singurica...
Scriu si eu cat apuc ca nu cred ca reusesc sa citesc tot ce ati scris.

Eryka la multi ani fericiti alaturi de familia ta! (Eu m-am gandit ca o fi bebe2 in burtica, vad ca si alte fete tot la asta s-a gandit) :-)

Oana_mm eu am sling si am inceput sa il folosesc ca bebelul meu e tare dolofanel si ma rupe de maini, e mai comod cu slingul.

Lili am facut Prevnar-2 la 5 luni, e dintre cele care se platesc.

Anacami eu am facut vaccinul antigripal si inca alaptez si doctorul n-a zis ca ar fi o problema (stie ca alaptez, e chiar doctorul cu care am si nascut). Sa stii ca si eu imi doresc tare mult bebe2, probabil pe la anul o sa incerc sa raman graviduta, o sa fie cam 2 ani intre ei.

Monet, felicitari pentru primul dintisor, si pentru o fetita asa cumintica si vesela.

Sandra tu iarta-ne ca noi am aflat tarziu de subiectul tau. Suntem alaturi de tine toate, nu imi pot nici macar imagina ce groaznic trebuie sa fie sa treci prin asa ceva si sa mai ai si bebe mic.Pupici dulci si tie si lui George.

Irinusha la multi ani pentru Crisuletul-Mihai!

Gabitza la multi ani si tie!

Bun venit noilor fete!

Va pup acum ca Danut doarme cam agitat si nu stiu daca apuc sa mai citesc. PUpici dulci la toate si la bebelicii vostri! Sandra ma gandesc la tine sa stii!

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina si Daniel (28 Mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaA spune:

Fetele ce mai faceti?

Eryka, nu ne mai tine in suspans!!!

Lili si Irinel, vad ca vorbiti despre vaccinul Prevnar. Lui Stefa i-au facut si nu se plateste aici. o fi altfel in British Columbia? Irinel, de unde ai cumparat slingul?

Monet, felicitari Liutei pt primul dintuc!! Ce fetita cuminte ai ca nici nu ti-ai dat seama cand i-a crescut.

Irinusha, da eu vorbesc de supica in care a fiert legumele si eu ii si pasez morcovii si telina si cartofii sau ce-o mai fi. Adica e ca si o supa cu fidea, dar cu legume. Asa-i ca te-am lamurit?

Dana, mamica de 2 baieti--Andrei si Stefan(21 Mai)http://ca.pg.photos.yahoo.com/ph/danatent/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaA spune:

Am uitat!!
Diana, bine ai venit!!

Dana, mamica de 2 baieti--Andrei si Stefan(21 Mai)http://ca.pg.photos.yahoo.com/ph/danatent/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Buna fetelor!

Eu sunt cu ochii cam incetosati, am facut noapte alba, pt. ca iubitul meu puiut a dormit ft. rau. S-a trezit de multe ori din somn plangand si trebuia linistit. Ca sa nu va mai spun ca am dormit toata noaptea cu el pe picioare. Asa se calma, il leganam usor si-i vorbeam in surdina si adormea micutul. Sper sa prind macar o ora de somn azi, sa-mi revin cat de cat.

DanaA, vezi ce raspunsuri am primit la echinacee. Subiectul e la " parintii intreaba...". Tu pt. intarirea imunitatii voiai sa-i dai?

Carmen si Iustin(5 iunie 2004)
Album IUSTIN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pd spune:

La multi ani Dennis Alexander!

Bun venit noilor mamici!

Nu pot sa stau acum pe aici ca azi am program de dat cu aspiratorul, sper sa-mi dea voie Cristina.

Vorbim mai tarziu.

Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
http://community.webshots.com/user/paloma297

Mergi la inceput