Bebelusi de mai-iunie 2004 (20)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danaA spune:

Buna fetele!!

Lili, vai ce as fi vrut si eu sa vad Aurora Boleara. aseara, dupa ce am citit mesajul tau am iesit pe balcon sa vad daca nu cumva se vede si la noi, dar era innorat si nimik. Dar nici nu stiu daca se vede si la noi in Vancouver.

Madutza, frumusica foc fetita ta. tot ti-am spus eu ca vin in tara si-ti fac o vizita cu baietii mei

Irinusha, eu i-am dat lui Stefa conopida de mai demult si nu a avut nimic de la ea. Fiecare copil cu gusturile lui. Ai salvat ceva din mancare??

La multi ani!! Gabrielelor si Mihaelelor!!!

Fetelor dragi tot nu mi-a raspuns nimeni la intrebarea mea: e voie ceai de echinacee la bebeii?

Dana, mamica de 2 baieti--Andrei si Stefan(21 Mai)http://ca.pg.photos.yahoo.com/ph/danatent/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angiVa spune:

Salutare tuturor,

voi ce retete de supici pentru bebici mai faceti, pentru ca probabil Ami s-a saturat de traditionala supa de zarzavat si vrea si ea ceva mai nou.

Mephala30, baieteii sunt de fapt baiete (Manu) si fetita (Ami)...

http://community.webshots.com/user/angivatm
(si sa nu il uitam pe tati care a avut si el o contributie la toate astea )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Dana, chiar te astept mey . Azi i-am facut niste poze noi, cu 2 coditze. Este mortala, da zic si io ca e a mea...O sa adaug la profilul meu sa vad daca merge. O sa le pun si pe album dar cand va implini 6 luni.

Angi, eu am inceput diversificarea de 2 saptamani. Abia azi i-am mai pus in supa fasole verde si maine vreau sa ii pun dovlecel. Nu te grabi sa ii schimbi meniul, am citit ca bebelusilor le place stabilitatea. Ce poti sa faci este sa ii mai bagi ceva legume noi, carne (pasare, vita, ficacior), galbenus de ou si sa incepi sa i-l dai din ce in ce mai gros, sa vezi daca ii primeste. Daca vrea, dupa aia poti sa ii dai piure de cartofi cu carnitza, sau mai multe legume cu carnitza....Poti sa iei suplimentul Mami cu diversificarea, acolo sunt retete.

Madutza si Mariuca (17 Mai 2004)
http://community.webshots.com/user/padme_ami2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Angiva, scuze pt. confuzie. Sa-ti traiasca fetita si baiatul! Numele asta " Ami" are vreo semnificatie? Ca eu nu l-am mai auzit. Cum l-ati ales?

DanaA, ma intereseaza si pe mine ceaiul de echinacee. E pt. intarirea imunitatii, nu? Dar nu stiu daca e voie la bb. O sa postez intrebarea la " Parintii intreaba...", sa vad ce raspunsuri primesc.

Carmen si Iustin(5 iunie 2004)
Album IUSTIN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Buna fetelor!Numele meu este Diana, si sunt mamica lui Vladut din 16 mai. Va urmaresc de multa vreme,(de vreo 2 luni ca sa fiu mai exacta). Sunteti foarte simpatice si comunicative, ma gandesc ca ati comunicat prin DC de mult timp si va cunoasteti bine. Asa ca am ezitat sa ma bag si eu ca musca in lapte, mai ales dupa ce v-am "spionat" atata vreme si am tacut chitic. Astazi mi-am luat inima in dinti si am intrat(de fapt e o placere pentru mine, dar nu stiu cum o sa ma primiti). Ok, de ajuns pentru moment, am sa revin mai taziu dupa ce adoarme puiutul meu.

http://community.webshots.com/user/dianar130

Diana si Vladut (16.05.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nally spune:

Diana bine ai venit printre noi si pe forum !!!
Esti binevenita oricand la orice ora din noapte si zi!
Da noi stii ca suntem mai curioase din fire si vrem sa va cunoastem cat mai bine!!! Deci cat mai repede cu date despre voi si povesti desre evolutia lui Vladut!!!

Fetele azi a fecut Sebi de 2 ori kk!!! Cam tare el dar asta ma bucura si mai mult!!!! Merge aparatul de impins materia!!!!

Eu sunt zombi de aseara cu statul meu pe net pana dimineata aproape!!!!

La multi ani Mihaitelor Mihaelelor Gabrielelor si Gabrielilor!!!

Poate mai revin dupa ce il culc pe Sebi !!!
Va pupic dulce !!!!

Nally si Sebastian (14.04.2004)
Poze nou-noutze cu Sebastian!!!

Poze...Poze...Poze

www.desprecopii.com/albumphoto/folderview.asp?bid=9&folder=Alina%20Nitu" target="_blank">Poze mireasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Diana, bine ai venit printre noi!!! Cum sa nu te primim bine? Daca ne citesti de 2 luni cred ca ai vazut ca toate mamicile sunt bine primite. Te asteptam cu intrebari si sfaturi (ca doar esti doctor). M-am uitat la poze si e un scumpic Vladutz!!! Sa va traiasca si sa va bucurati de el toata viatza.
Te asteptam cu date despre tine si puiutz sa va trecem pe listutza.

Madutza si Mariuca (17 Mai 2004)
http://community.webshots.com/user/padme_ami2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Diana, bun venit! Si sa-ti traiasca Vladut( mi-am "aruncat" ochii pe pozele tale)

Carmen si Iustin(5 iunie 2004)
Album IUSTIN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Va multumesc foarte mult pentru primire. Dupa asa o intampinare voi fi clienta fidela a forumului. Cateva date despre noi, si in special despre Vladut, ca el este personajul principal acum din viata noastra. Vladut s-a nascut prin cezariana (de necesiatte dupa un travaliu de 12 ore)in 16 mai 2004, avea 3050 grame si 52 cm. L-am alaptat exclusiv din prima zi, acum ne facem ca incepem diversificarea. . Nu am sa spun cum a evoluat greutatea lui in cifre si sa nu va suparati pe mine, este destul sa spun ca nu a mers deloc ca la carte si am o adevarata fobie de intrebarea : cate kilograme are? Am avut problema asta de la inceput (din prima luna) si a fost motiv de permanent stress pentru mine: am destul lapte? e cumva bolnavior?. Dar copilul meu a refuzat din start (si inca mai refuza orice alt lapte decat al meu si mai ales daca nu vine direct de la sursa Mi-am zis ca nu s-ar lasa sa moara de foame si ar papa si alt lapte daca intradevar nu ar fi primit suficient de la mine si mai ales cand am vazut ca este un copil vioi, perfect sanatos (nu a avut niciodata febra sau diaree), vesel si dupa ce am mai vazut si alti copii alaptati in aceeasi situatie m-am linistit brusc (pe la 3 luni). Dar totusi continui sa ma framant si acum. De la 5 luni am inceput diversificarea, catinel, catinel ca nu ne grabim niciunde. Marutul l-a acceptat dupa lupte seculare si mai ales dupa ce l-am combinat cu cereale (orez). Mananca un mar ras dar cu atata tamtam de zici c-ai sfarsitul lumii, cine nu ne vede crede ca cine stie ce-i fac, dar el deschide gurita larg si protesteaza daca nu vin suficient de repede linguritele. Cu piureul am inceput de 3 zile si deocamdata esec total, se stramba de zor si scuipa tot afara, nu deschide gura nicicum. Nu-i nimic, nu disperam, mai incercam.
Nu mai stiu ce sa mai scriu, si mici nu vreau sa fie pre mult dintr-o data, ca va plictisesc.
Inca o data multumim pentru primire, asa cum am banuit sunteti niste dragute cu copilafi frumosi de sa-i mananci (am tras cu ochiul pe la poze).
Pupici

Diana si Vladut (16.05.2004)
http://community.webshots.com/user/dianar130

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angiVa spune:

Carmen, noi ii spunem fetitei noastre Ami dupa initialele numelui de botez, pt. ca este mult mai scurt decat Adriana Maria , si in plus , pt. ca prima data cand Manuel a denumit in vre-un fel burtica mea i-a spus Ami, apoi Adi :)

Madutza draga, eu de multa vreme am fost nevoita sa-i fac diversificarea bebelusei, pt. ca are o sensibilitate f. mare la intestine, se irita imediat si face caca cu mucus,; la analize a rezultat ca nu digera amidonul din lapte, caci pe vremea cand am facut analiza manca doar Milupa + Milupa HN25.
La recomandarea dr. am inceput diversificarea la 4 luni fara 1 saptamana cu supa de zarzavat (mai mult morcov si putina telina) pt. ca acestea nu contin amidon, apoi am adaugat treptat cartof, spanac, dovlecel, si le-a tolerat foarte bine mai putin cartoful. O mare surpriza a fost si faptul ca la banane iar se comporta exemplar burtica si chiar si la orez. Deci am ramas in momentul de fata la urmatorul meniu zilnic:
dimineata, la 10: fructe (1/2 banana + 2 feliute mar+ suc portocale + branza lactica sau 1/2 biscuite)
la pranz: supa de zarzavat cu orez si piure din legumele fierte in supa + putina carne de pui, de preferinta de casa
seara cereale
in rest lapte praf combinat (cu si fara lactoza)

La pranz manca f. bine piureul, dar supica nu prea o mai bea, din acest motiv vroiam sa vad ce i-as mai putea adauga.
Iti multumesc tare mult de idee, cred ca am sa incerc si eu fasolea verde.

Pupici tuturor

http://community.webshots.com/user/angivatm
(si sa nu il uitam pe tati care a avut si el o contributie la toate astea )

Mergi la inceput