Mamici de ianuarie-februarie 2005 (54)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Of, Shobo imi pare rau ca ai suferit atata, dar sa stii ca se spune ca uneori HSG-ul desfunda trompele si deschide calea catre. Cu toate ca in fond e o analiza, ajuta si la tratament...

Ana Maria, mi-a spus un doctor ca prima sarcina este mai greu de obtinut la unele cupluri, dar ca "odata ce s-a deschis fabrica..." al doilea bebe vine mai usor. Sper sa fie adevarat ca eu mai vreau un copil si nu mai vreau sa stau pe la "aspirante" cu anii. Nu ca n-ar fi fetele super, chiar azi m-au impresionat vazand ca pe lista lor de aspirante pentru care dau acatiste mai suntem si noi gravidutele care am trecut si pe acolo.

Oana si Monique, eu de la subiectele de mamici care au nascut deja am citit ca foloseau supozitoare cu glicerina tocmai ca sa nu ajunga la clisma. Mai cercetam...

Lali si licuriciul ei 31+
Dr. Anca, Municipal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amary19 spune:

mai fetelor cit ati putut sa scrieti azi!
M-ati uimit, mai ales ca venim dupa citeva zile in care am cam lasat-o mai moale!

Patricia LA multi ani! Nastere usoara si sa fiti sanatosi!!!!!
Candy La multi ani pentru sotul tau!
Witchie si adita, am o prietena care nu tolera Tardyferonul. A fost la medic si i-a dat alte pastile care contin Fe. Nu stiu cum se numesc. Eu va recomand sa vorbiti cu dr vostru sa va prescrie alte pastile.

Lali ma bucur ca te simti mai bine.

amary
Dr. Ion Ionut - Giulesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Fetelor este seara tarziu si nu ma astept sa fie cineva pe aici. Se pare ca eu si sotul am avut a doua cearta saptamana asta . Nu ni s-a mai intamplat.
Ma gandesc ca e vina mea sau e a lui si eu incerc tot timpul sa cred ca eu sunt cea de vina , nu stiu.
Am fost la magazin si am vrut sa cumpar niste lucruri care imi vor trebui mai tarziu cand se va naste bb. Iar sotul meu a facut remarci ca si cum nu ar fii chiar nevoie. M-am enervat rau ca nu ma asteptam sa ma zgarcesc pt. lucrurile lui bb. mai ales ca sunt pe lista de lucruri de baza.
I-am reprosat asta si faptul ca nu are incredere in mine ca stiu ce ne trebuie exact si ca n-as face risipa.
Am plans din cauza asta caci stiu ca mama si tata aveau mereu certuri despre bani.
Ce sa fac , nu vreau sa ajung ca ei ?
Saracu intr-un fel era asa de obosit dupa o saptamana de lucru si se uita asa ciudat si cu mila la mine si spunea : cu ce am gresit ? ca eu n-am avut aceasta intentie.
Imi vine greu ca nu stiu ce sa mai fac .
Alina si bb. 28+6 sapt.

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Of, Alina, ce m-am intristat, nu mai plange, te rog, ca se mai intampla lucruri din astea in cupluri, incearca sa vorbesti cu el si sa-i spui ce te-a ranit, ca nu vrei ca copilasul vostru sa duca lipsa de nimic, dar asta nu inseamna ca dai bani pe lucruri inutile. Eu, din fericire, nu am aceasta problema cu George, dar daca as fi in situatia ta, cred ca as plange, dar as incerca sa ma opresc ca nu imi face bine nici mie si nici lui bebe ( este vorba de tine de fapt) si as incerca sa ii explic ca un copil nu inseamna ca i-am luat 3 bodyuri si un patut si gata, un copil are nevoie de multe, si daca am facut acest copil, trebuie ca noi, parintii sa facem niste eforturi, asta i-as zice.

Te pup si sper ca maine sa aud ca s-a rezolvat si sa nu se mai repete.

oana si bebitza din burtica (32s+)
"Si maine mai este o zi..."

http://community.webshots.com/user/oanacretu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

Anda si Adita, mie medicul mi-a recomandat pt. anemie un preparat de fier cu oligoelemente (mangan si cupru), sub forma de solutie buvabila. Sunt niste fiole pe care le bei dizolvate in apa. Se numeste TOT'HEMA. Deja beau de 9 zile si nu pot sa spun ca am vreun efect secundar, nici constipatie. Nu e bine sa il bei cu lapte sau iaurt, sau sa-l iei deodata cu calciul, in rest, il bei cand vrei. Eu iau cate o fiola pe zi.

Coraly, 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Lali si eu sper ca s-a deschis fabrica. oricum am inteles ca se repara multe cele dupa o nastere.Si eu as mai vrea unul dar am zis ca ma gandesc si sper la asta dupa ce apare primul pe lume... Eu dupa ce am plecat de la aspirante am fost tare trista ca fetele imi erau dragi. Dar v-am gasit pe voi aici si ne pregatim impreuna pentru evenimentul minunat.

Ana Maria

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Buna fetelor,
Oana multumesc mult de raspuns , am facut tot ce ai spus deja de aseara insa tot nu sunt satisfacuta .Eu nu pot sta suparata pe el mult timp si il inteleg putin si el pe mine asa ca normal ca mergem inainte.
Azi dimineata era asa de dulce si de infocat ca am si astfel am inceput ziua f. bine.

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Buna dragelor, ce mai faceti?

Eu am senzatia ca o iau razna in curand. Am devenit mult mai exagerata cu grija, ma sperii din orice. Daca ar fi dupa mine nu as mai iesi din casa pana nasc.

De ex, voua vi se intampla sa va stranga ( de fapt sa nu simtit ca va strang) chilotii si sa vedeti dunga pe piele dupa? Asta il poate afecta pe bb?

Crinuta si bb din burtica 32+ saptamani

Dr. Nayel, CFR2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Crinuta, nu cred ca il afecteaza pe bebe, decat daca te strange ceva foarte tare. Despre chilotei eu am luat o pereche speciali pentu gravide si ma simt absolut super in ei, ced ca voi mai lua una si am mai luat cu elastic subtire, talie joasa si 1 numar mai mari, pe care nici macar nu ii simt... Si eu aveam problema asta mai ales ca sarcina mea e pozitionata mai jos si asta se vede si se simte chiar si pe pantalonii speciali pentu gravide.

Mi-am luat rezultatul pentru Listeia de la Medlife si e negativ. Sunt bucuroasa!

Lali si licuriciul ei 31+
Dr. Anca, Municipal

Mergi la inceput

Buna Crinuta , eu am de ceva timp acea dunga de la chiloti insa nu cred ca e o problema pt. bb. eu ii pun tot timpul sub burtica si acolo pot sa faca cate linii vor. Si da si eu am devenit o fricoasa insa cred ca e normal.
Eu am o alta problema de care mi-a fost rusoine sa o anunt pana acum insa imi iau inima in dinti si sper ca nu sunt singura. Mie mi-au aparut niste umflaturi mici de piele care arata putin ca cosurile dar nu sunt cosuri si am fost la doi dr. care au spus ca pielea creste acolo jos si ca in acele locuri au crescut mai mult.
Mie asa de greu ca nu-mi place sa sa raman cu ele sper sa le poate usca dupa nastere.

alina

Mergi la inceput