Mamici de ianuarie-februarie 2005 (54)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Ce e aia histerosalpingografie,fetelor?

oana si bebitza din burtica (32s+)
"Si maine mai este o zi..."

http://community.webshots.com/user/oanacretu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Habar n-am Oana.
Iata ca am revenit , am incercat sa dorm dar a fost mai mult o atipeala.
Acum beau un ceai si ma uit la un film care e foarte sentimental ma face sa plang.

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Oana, HSG prescurtat este o radiografie cu substanta de contrast care verifica permeabilitatea trompelor. Trompele infundate sunt o cauza principala a sterilitatii si aceasta analiza prin introducerea unei substante de contrast si urmarirea traiectoriei acesteia radiologic determina daca trompele sunt sau nu permeabile. Introducerea substantei de contrast (vaginal cu ajutorul unui cateter) provoaca de obicei o durere cu atat mai mare cu cat permeabilitatea trompelor este mai mica.

Lali si licuriciul ei 31+
Dr. Anca, Municipal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

brrrrrr

Anda, 28+ saptamani, dr. Radoi, Municipal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

In timp ce scriam de hsg mi-am dat seama ca nu suntem la "asteptam un ingeras" unde toate fetele cunosc.... Bine ca nu stiti ce e!!!

Eu daca nu ramaneam insarcinata trebuia sa repet in toamna ca nu e valabil decat un an. Dar mai bine nasc decat HSG. Lali eu am o trompa foarte lunga si suspendata undeva (n-am inteles unde) si m-a durut groaznic, cu toate ca si eu stiam ca nu doare...

Ana Maria

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Saracele de voi....cate ati indurat! Voi sunteti brave, cele care cati trecut prin atatea sa aveti un bebe, nu eu, care am stat cu durere 12 zile in spital!

oana si bebitza din burtica (32s+)
"Si maine mai este o zi..."

http://community.webshots.com/user/oanacretu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Witchie, si mie imi da Tardiferonul stari de voma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

adita... ce ne facem?
in afara de tardiferon si maltofer (scarbos din cale afara si maltoferul) ce solutii mai sunt?

Anda, 28+ saptamani, dr. Radoi, Municipal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

Lali si ana maria , si eu am facut HSG si asa aparut bibisor -la cam 4 zile dupa ce mi-am revenit (dr. imi spusese sa stau linistita cam 3-4 zile pina ma simt ok acolo) am si ramas insarcinata ... si si pe mine m-a durut CUMPLIT insa pret de vreo 30 sec cred... dar alea 30 sec am crezut ca ma scol cu masa si cu toate alea bagate in mine in sus ... eu auzisem ca poate durea, imi pusesem vreo 2 supozitoare Diclofenac inainte dar tot a durut ff tare!... cred ca m-am si speriat mai mult...caci intii cind mi-a introdus lichidul acela in uter si l-a umplut... am simtit o durere ca si cum imi venea ciclul... si in mintea mea am zis, aaa, asta e, scap usurel!... insa a venit asistentul ala si a marit presiunea pt ca lichidul sa urce pe trompe si ..............atunci am scos un urlet de m-au auzit fetele de afara care asteptau la rind de saracutele cind am iesit de acolo se uitau la mine daca mai sint intreaga... si va dati seama ce curaj le-am facut... si mi-a trecut durerea cam imediat...

continuui imediat sa va zic cum a fost zilele urmatoare..

Eu si bibisor sapt. 26
Dr. Tutunaru - ELIAS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique spune:

Oana,

Este de dorit sa ni se faca (,) clisma pt evitarea defecatiei in timpul nasterii !...Dar...e scarboasa manevra, rezultatul fiind...ei bine aici iti poti imagina...si acum ca tot evocam astfel de momente...in maternitatile din Ro toaletele arata ...execrabil !...Eu nu mai stiam pe unde sa calc, nauca !...De aceea este musai nevoie s-aveti slapi de plastic, brrrr...

Na, daca ma provocasi...sper ca nu v-am stricat seara !

s31

Mergi la inceput