Mamici de ianuarie-februarie 2005 (54)
Raspunsuri - Pagina 11

ana maria spune:
Aditza si eu te incurajez. Dar presupun ca ti s-a spus sa stai mai cumintica, mai ales ca sunt asa apropiata nasterile. Ca sa nu fortezi burtica mititica.
Witchie mi-au placut pozele..
Ana Maria
Succes si s-auzim numai de bine!!!

Leta spune:
Shobo, eu imi doresc sa nasc natural. La inceputul sarcinii am avut risc sa fac "praevia" (placenta acoperea colul) si eram suparata ca voi fi nevoita sa fac cezariana. Acum, din fericire, placenta s-a ridicat si daca nu vor fi alte pb. (circulara de cordon, depasirea termenului etc.), voi naste natural.
Leta 29+
dr. tutunaru - elias

Leta spune:
Aditza, bravo tie! daca poti sa faci asta, este minunat. Si eu ziceam ca o sa fac 3 copii, dar, iata, nu sint in stare nici de unul.
Tot respectul meu
Leta 29+
dr. tutunaru - elias

Witchie spune:
Ana Maria, ma bucur, sunt intr-adevar remarcabile imaginile.
Anda, 29+ saptamani, dr. Radoi, Municipal

amary19 spune:
Leta, te rog sa nu mai fi asa! Gindeste pozitiv!
Doar ai un pui mic in burtica!
Sa stii ca vei lua daca nu te cuminteti!
Ce ar fi sa te uiti la un film de genul romance sau comedie romantica!
Sau uite citeste capitolul mamici nov-dec sa vezi ce bucurie este pe proaspetele mamici! Sau si mai bine la Nasterea pe glob citeste povestioarele mamelor care au nascut!
Asa ca : FII OPTIMISTA!!!!!!!!
Imi pare rau ca nu este cu noi si Cornelia ca ea este psiholoaga! Ti-ar fi spus ea doua!
amary
Dr. Ion Ionut - Giulesti

amary19 spune:
Dar lasa ca se intoarce ea, Cornelia (sper ca pina atunci sa-ti treaca !!!!).
amary
Dr. Ion Ionut - Giulesti

adita spune:
nu mi-e frica sa fac trei copii, asta mi-am dorit si abia astept, mi-e frica de durerea asta de burta, la care chiar nu ma asteptam. mai ales ca la Elena am incercat chiar sa nasc normal, aveam contractii dese, dar taietura nu ma deranja deloc. si acum, dupa ce ca stau toata ziua in pat si nu fac nimic, de ce ma doare?si m-am vaitat si eu la voi si nici nu m-ati bagat in seama. hai, nu va suparati ca v-am tras de maneca din cauza asta, dar simteam si eu nevoia sa fiu putin bagata in seama

Leta spune:
Merci, Amary, as vrea eu sa imi treaca... dar ma tine de ceva timp si in loc sa se linisteasca apele e si mai rau...
La mine in birou e deschis televizorul si la Stiri a fost o stire cu o fata de 15 ani violata de un cretin. Si m-a apucat o jale si o panica .
I-am rugat pe colegi sa inchida televizorul, dar prea tirziu
Leta 29+
dr. tutunaru - elias

ana maria spune:
Leta si eu am probleme cu vestile proaste. De cand sunt gravida nu mai suport sa aud tot felul de prostii. Am ajuns sa evit persoanele care vorbesc despre boli si asa mai departe. Mie de boli imi este frica (pt copil bineinteles). Si din pacate asa cum la tv e plin de violenta si mizerii asa aud eu de tot felul de boli. Cred ca e o usoara anxietate de sarcina.
Si eu iti recomand sa vorbesti cu doctorul si sa ii spui la ce te gandesti. Poate chiar sa-ti recomande terapie. Asta poate sa-ti faca foarte bine. Ceva exercitii de sugestie si relaxare. Daca te gandesti sa faci eu pot sa-ti recomand o colega care e psihoterapeut si are super rezultate.
Ana Maria
Succes si s-auzim numai de bine!!!

Alina Maria spune:
Buna seara fetelor, in sf. pot sa va scriu ca de doua zile nu am putut, nu stiu ce se intamplase cu site-ul.
Adita , stiu ce inseamna a vrea sa fi bagat in seama, este normal ca cateodata sa-ti doresti mai multa atentie, sa ai nevoie. Mi-as dori sa stiu de ce te doare chiar daca stai in pat , insa nu stiu , asta e nu stiu chiar nimic deosebit despre problemele sarcinii tot ce aud e de la voi.
Ana Maria inteleg ce simti in privinta vestilor proaste , eu asa sunt de cand ma stiu , nu ma uit la stiri si nu am ureche de vesti proaste.
In ro. le mai auzeam dar aici cu ata mai putin caci daca nu vreau sa inteleg ceva in olandeza nu inteleg.
La multi ani pt. fetele cu nume de sfant !
p.s.- eu nu mai pot dorm bine , nu mai pot manca bine, si nu stiu ce sa fac sa ma relaxez caci simt ca totul e cam in nesiguranta, vrewau asa multe si fac asa de pyutin...Lasa-ti vorbesc si eu doar asa , maine voi fii mai pozitiva.
alina