Bebelusi de iulie-august 2004 (12)
Raspunsuri - Pagina 6
rain spune:
vesti bune: noaptea trecuta moata a dormit, nu ca inainte ...dar am reusit si eu sa pun geana pe geana, am si visat, i-am facut baita la 10, a adormit pe la 11 fara un sfert, a dormit pana la 3, de la 3-5 program de vorbit, gangurit, pedalat, de la 5-9 somn ...ALTA VIATA!
ieri seara i-am facut o homograma si e anemica, cred ca ma mosteneste pe mine, hemoglobina a iesit 9,02, asa ca de astazi luam fier, s-a cam strambat, dar e bun!
tot astazi i-am dat 60 ml suc, i le-am amestecat morcov, mar, portocala, a fost delicios, a baut pe nerasuflate biberonul de suc!
va pupicim
sper sa avem o noapte si mai buna decat cea de ieri, mai ales ca astazi am stat afara de la 11 la 3 ...
Nicole & Andreea Alexandra (fomista)
http://community.webshots.com/user/niar1
szivarvany spune:
Fetele,
voi dati sucurile cu biberonul sau cu lingurita ?
Eu deocamdata ii dau cu lingurita ... Sau exista vreo indicatie "spetziala" ???
la voi !
Leoaicele Daria & Giulia (16.08.2004.)
"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"
http://community.webshots.com/user/giulia16
roxanaz spune:
si al meu s-a dereglat un pic la burticuta de la sucul de morcovi dar perseveram. in schimb imi pare ca asta ii place mai mult decit cel de mar.
si eu ii dau sucul numai cu lingurita..ma iau dupe carte. si ii plac si asa, e distrat de lingurita, azi ma apuca cu mina de canutza.
in schimb daca tot mi-ati laudat cupilu ca e cuminte azi e nervos si ametit, nu vrea sa doarma....las' ca doarme la noapte!
Nicole bravo mama, asa, sa dormiti si voi ca oamenii!
Irina.....lapte SMA? de cine e facut? nu am vazut prin farmnacii dar sincera sa fiu nici nu m-am prea uitat.
mitzura spune:
Roxana, ce inseamna ca s-a dereglat la burta, face mai moale sau mai tare? Eu as putea spune ca Tudor e aproape constipat, ma gandesc sa opresc morcovul.
mitzura cu bebe Tudor Codrin
kim222 spune:
Nicole ce bine ca te-ai putut odihni, sper sa se regleze cumva si programul bb-lusului tau...
Sucul trebuie dat cu lingurita in acest fel se pregateste copilul pentru diversificare , deoarece introducerea sucurilor nu se considera ca fiind diversificare.
Sa aveti o seara buna si o duminica si mai buna, noi plecam acum la un sf. Mihai (stiu in advance)si speram ca Luca sa fie cumintel ca deobicei.
Pupici,
Olivia
Marina spune:
la mine de la morcov face kk in buline cu mucus prin el de 10 ori pe zi. Nu a mai vrut sa bea mai mult de 100 ml lapte si ala cu chiraiala de unde bea 170 pe nerasuflate. Asa ca l-am trecut pe Humana HN, smecta si ceai de menta.
Mitzura poti sa-i dai amestecat de preferinta dimineatza. Dimineazta pt ca incet incet il ingrosi si il faci piure de fructe sa-i dai pe post de gustare la 11 mai tarziu. dar daca e seara nu e bai. Eu o sa-i inlocuiesc prima data masa de dupaamiaza pt ca o sa ma intorc la job si vreau sa vad eu cum papa
ema spune:
Buna seara si pupici si de la noi.
Nu stiu daca si voi aveti probleme cu mancatul ,dar eu una sunt terminata.Nu bea in timpul zilei decit 60-70 ml la o masa si noaptea il trezesc eu sa-i mai dau asa ca ajunge sa bea 700 ml in 24 h.Foarte putin pentru un bebe de 3 luni.Din cauza asta nici nu e prea grasut.Baiatului meu mai mare ii puneam in lapte faina de orez de la Yotis dar acum n-am vazut nici in Ro si nici aici.Asa ca astazi am cumparat Milchbrei de la Milupa in 4 variante: ca banana,cu mar si morcov, cu gris, si cu fructe.I-am pus 3 masuri de lapte si una de brei la 120 ml de apa si a baut pustiul tot.Asa am ajuns si noi astazi la 900 de ml.Slava domnului ca l-am vazut si eu mincind cu placere lapte.Eram terminata cu asa cantitati la o masa.L-am rugat pe tati sa nu ne pirasca la asistenta care ne controleaza lunarca i-am ingrosat laptele copilului pentru ca astia pe aici au niste fixuri cu asta.Toate adaugarile si diversificarile numai dupa 4 luni.Eu lui Serban i-am dat banana la 2 lunisi jumatate si laptele ingrosat de la doua dar acum 10 ani nu era nici o problema.
In rest totul e in regula cu bebe; dorme 6-7 ore pe zi si cel putin 8 ore noaptea.Vrea tare mult sa stea in fundulet dar nu se lipeste decit 2-3 min.dupa care se incrunta ca il pun la orizontala.Ce mama inflexibila!Cam atit ar fi astazi de spus.Va pup si o noapte linistita va doresc.
Ema si Ricardo
AncaMaria spune:
Salut Fetelor!
Am si eu o intrebare: voi dati sab simplex la fiecare masa la bebei? Pe prospect scrie ca se pun 15 picaturi in "fiecare biberon", dar ma gandesc nu e cam mult?
Anca & bb Bianca (19 iulie 2004)
http://community.webshots.com/user/aneagu100
Marina spune:
ema sa stii ca fie-mea nu a mancat mai mult de 600 ml lpte pe zi niciodata. Adunam mililitri zilnic si cand faceam de 600 era bucurie mare. cu toate astea e un copil perfect normal desi nu e nici grasutza da nici slaba aschie nu e.
Anca despre Sab Simplex mie dr mi-a recomandat 10 pic de 3 ori pe zi. Eu acum ii mai pun doar la masa de dimineazta (15 pic) pt ca dimineatza a facut mereu colicile.
mitzura spune:
Salut!
Tudor n-a mai facut caca de doua zile deja. Azi dimineata i-am dat suc de portocale desi am tot citit despre el ca nu e bun ca e alergizant, etc.
Despre sucul de mar si de morcovi, citesc ba ca e laxativ, ba ca constipa, de nu mai inteleg nimic.
Asa ca acum sunt intr-o ceata totala ce sa ii dau? Sa-i dau in continuare de portocale, ca sa faca caca? Sa-i dau si de morcov? Sa-i pun supozitor cu glicerina sau nu? Voi ce ziceti?
mitzura cu bebe Tudor Codrin