Kjami, nu pot sa spune decat atat: felicitari pentru atitudinea ta !
Dar sunt uimita, recunosc. Spui ca ye-ai imprietenit cu Alina ca sa fii mai aproape de el ? Parerea mea e ca inca tu iti iubesti fostul sot si o sa suferi foarte mult cand o sa vezi ca pe primul plan e actuala lui familie... Nu stiu, poate ma insel.
Cat despre apropiuerea dintre baietelul tau si fratiorul vitreg, nu cred ca vor fi probleme, avand in vedere ca Dani e mic. Probabil ca cea mai buna metoda e ca Dani sa petreaca ceva mai mult timp acasa la tatl lui, insa nu stiu cum o sa te impaci tu cu ideea asta.
Inca o data, bravo si felicitari pentru atitudinea ta !
ioana sora
acum dupa ce am deschis acest subiect imi dau seama ca cea ce facem noi ( eu si alina ) este neobijnuit pt multi oameni..noi chiar am discutat despre asta si ne-am dat seama ca lumea din jur care ne vede e socata.
am spus ca m-am apropiat initial de ea pt vio..dar lucrurile s-au schimbat mult de atunci...au trecut cateva luni de cand nu mai am absolut nici o problema si nici o gelozie. nu il mai iubesc pe vio dar imi doresc din tot sufletul sa fie fericit.iar pe un copil, nu voi putea sa fiu vreodata geloasa si sunt sigura ca il voi iubi foarte mult.
in cea cel priveste pe dani..eu l-ash lasa la vio si la alina dar...acolo se rasfata prea mult, face crize de nervi daca 'indraznesc' ei sa ii zica vre-un nu, se da cu fundul de pamant..pt ca stie ca ii merge cu ei...poate ca in 5 luni, se mai schimba si el si lasa rasfaturile astea pt ca este foarte greu de controlat de alte persoane...si dani..face ce vrea din vio si alina....
sper sa se schimbe si sa il pot da 2 zile sa stera la ei..sa se obijnuiasca cu cealalta familie..si sa ajunga sa isi iubeasca fratiorul