frate/sora 'vitreg'..cum evit geloziile???
buna fetele ..sa va explic 'problema ' mea
tatal lui dani, fiul meu de 2 ani, este logodit cu alta femeie.
de un an. de cand sunt ei impreuna, pt dani nu au existat probleme deoarece noi ne intelegem excelent..este fericit, tatal lui vine sa il vada (cu alina ) il fac fericit, il iubesc..intre noi nu sunt conflicte de nici un fel si sunt sigura ca dani se simte iubit si..centrul universului nostru
acum...alina este insarcinata in 4 luni///lucru care m-a face etrem de fericita..sunt fericita ca dani va avea o surioara sau un fratior..si ..ash vrea sa stiu cum sa fac ..in viitor, sa evit geloziile..
tatal lui dani vine sa il vada doar duminica deoarece este foarte ocupat si ma gandesc ca, odata cu venirea bebelui lucrurile se vor complica iar timpul alocat lui dani va fi si mai putin...
ma gandesc ca dani..pe masura ce va creste o sa observe ca tati vine doar duminica la el iar fratiorul lui locuieste cu tati, deci il vede mult mai des...nu vor aparea gelozii? cum ii voi explica lui dani de ce stau lucrurile asha??
ce va trebuii sa ii spun? cum ii voi explica divortul..sunt intrebari la care nu am raspuns si desi stiu ca ..va mai trece ceva timp pana ma va intreba asta, as vrea sa stiu de pe acum ce ma asteapta
aveti vre-un sfat? ati trecut prin asta ??
Raspunsuri
mmag spune:
Pune problema in bratele lui Dumnezeu si fi increzatoare ca El va rezolva cel mai bine situatia.
miau-miau spune:
de ce te-ai intristat asa mmag si ai ramas fara cuvinte?
kjmami, poti sa vorbesti cu tatal lui dani sa-l ia mai mult la ei acasa, poate unul din 2 weekenduri de vineri pina duminica. Iar tu mai reduci din banii pe care-i ceri ca pensie alimentara. Asta daca va intelegeti bine intre voi adultii si daca consideri ca dani are nevoie sa stea cu tatal lui mai mult.
iren spune:
quote:
Originally posted by mmag
M-ai lasat fara cuvinte...
Sincer, nu inteleg atitudinea ta...Adica kjmami e bucuroasa ca Dani va avea un fratior sau o surioara si tu esti socata? Esti sigura ca ai inteles corect mesajul ei?
Kjmami, ai putea sa-l lasi in wend la ei,din cind in cind, asa tati lui va putea sa fie cu amindoi. Sigur vor aparea gelozii, dar va trebui sa depuneti efort toti 3 ca sa-l faceti sa treaca ccc cu bine peste perioada "noua". Ar trebui sa i se spuna de pe acum ca va avea un fratior, respectiv surioara, si implicat cumva in cresterea bebeului, daca este posibil.
Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia zbintuita
mamica dulce spune:
kjmami,fetele zic bine,sa-l implicati pe dani,in cresterea micutului,sa stea mult timp in preajma lui/ei,sa inopteze acolo
poate parea trist..hmm..cum sa zic..ce face valeria e ceva foarte ..deosebit,foarte frumos .adica sotul ei vine cu alta femeie la ea acasa,si ea chiar se bucura pentru ei si ar face orice sa le fie bine si lor..in fine,tot ce denota mesajul ..nu cred ca multa lume ar fi in stare de asa sentimente curate.nu sunt sigura ca am explicat exact ce simt..hmmm..Sincer,si eu,dupa ce am citit topicul am ramas pe ganduri si m-am intristat putin,mai ales pentru dani care ,cum e firesc,il vrea pe taticul lui cat mai mult.
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=mamica%20dulce
poze noi cu puisorul(1 an si 7 luni)
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/anca20_ro/album?.dir=/5ee0
kjmami spune:
buna fetelor
mamica-dulce- iti multumesc pt cuvintele frumoase...sa stii ca nu am gandit tot impul asha..normal ca nu mi-a fost usor..asta cat l-am mai iubit pe vio (tatal lui dani) dar mi-am dat seama ca este mai fericit cu alina, ca se potrivesc mai bine decat ne potriveam noi si..de asemenea eu sunt mai fericita fara el...si daca era alta femeie ..in locul alinei..nu cred ca eram asha..dar ea este chiar dulce foc si ii iubeste pe amandoi si tine si la mine..m-a ajutat sa trec peste multe si suntem prietene...
momentan vio nu poate sa il ia pe dani la el noptile..deoarece dani are ...mici probleme cu adormitul..si vio il cam rasfata iar dani face ce vrea din ei doi:)
si eu ma gandeam la vizite mai lungi...sa-l implice pe dani in treburile lor cu bebe mic...dar momentan asteptam sa se nasca...eu ii povestesc de bebele care o sa vina dar..ma tem ca vrb cam singura momentan pt ca dani e cam micut:)
sper ca ...daca totul va fi frumos..si pasnic...si ne intelegem intre noi...dani nu va simti nimic aiurea...si se va obijnuii cu ideea ca asha este 'familia' lui... 'despartita...
nu stiu ce sa zic...
eu ii vrb foarte frumos despre vio si alina...ii explic ca duminica pleaca la plimbare cu ei si fac poze:) . in timpul saptamanii mai ia telefonul mobil si zice 'tati'...iar eu trebuie sa il sun pe vio pt ca altfel dani nu se potoleste...trebuie sa va mai zic ca..dani nu este o fire foarte lipicioasa si totusi..cand vine vio..se suie la el in brate si aprox jumatate de ora..nu se mai misca..e atat de fericit ca e cu el incat nu mai zice nimic..sta pur si simplu in brate la el si se uita la noi ceilalti..cu o mare bucurie ca e in brate la 'tati'
cred ca pe 'tati' il iubeste cal mai mult pe lumea asta si..nu as vrea sa sufere....
sinzi_ana spune:
Eu, sincer cred ca as fi putin geloasa pe copilul care are sa vina, dar asa e firea mea, mai posesiva.
Si eu cred ca o apropiere de viitorul bebelus este necesara ca sentimentul de gelozie sa fie diminuat. E destul de rau ca isi vede tatal asa rar, si mai ales in compania alei femei, care acum va avea si ea un bebelus. Dar faptul ca e asa mic cred ca face lucrurile mai usoare.Copii mai mici se adapteaza mai usor
Sinzi si David
Poze cu David in parc pe tricicleta
Fiquelle spune:
Kjmami esti de admirat pentru bunatatea de care dai dovada, pentru intelegerea pe care o ai fata de fostul tau sot si relatia lui...esti un inger, sunt convinsa ca putine femei ar fi reusit sa treaca peste propria durere si sa accepte realitatea, ba chiar sa o aprobe! Ai totala mea admiratie...in privinta geloziei...cred ca fostul tau sot trebuie sa isi puna aceasta problema, in primul rand, sa il implice pe Dani in noua lui viata, mai ales atunci cand va veni bebele - sa il ia la ei, sa iasa cu totii la plimbare etc.Succes mult!
Mada si Sofi, 3 luni
CristinaT spune:
alina este insarcinata in 4 luni///lucru care m-a face etrem de fericita..sunt fericita ca dani va avea o surioara sau un fratior
WOW ... nu stiu ce sa zic...barbatul pe care il iubesti se potriveste mai bine cu alta care e mai buna sau mai nu stiu cum.... esti sigura ca esti chiar fericita? colip de 2 ani, ele este deja de 1 an cu alta, ce sa zic.... nu cred ca voi mai auzi asa ceva!
5 ani -14 februarie 2005
http://www.babiesonline.com/babies/o/oana/
kjmami spune:
cristinat - da..sunt foarte fericita...desi stiu ca este greu de inteles pt ca nici mie nu mi-a venit sa cred pe masura ca me imprieteneam cu alina. noi am inceput sa vrb pe messanger acum cateva luni. nu o faceam pt a ma imprietenii cu ea...nu eram asha fata buna. o faceam mai mult pt a fi intr-un fel mai aproape de el si pt asta stiam ca trebuie sa ma inteleg cu ea. pt ca eu si vio nu ne mai vrb cam de loc.
in timp..tot stand de vrb cu alina in fiecare zi..am inceput sa ne apropiem, sa ne deschidem sufletele...si intr-un final, m-am trezit ca eram suparata cand era ea suparata, si fericita cand era ea fericita.
in timp mi-a zis ca vrea sa faca un bebe, si intradevar simteam o urma de gelozie dar am incercat sa trec peste..din tot ce imi spunea ea si ce vedem pe fatza lui vio , imi dadeam seama ca sunt fericiti, ca se inteleg foarte bine. eu cu vio am avut o relatie..plina de pasiune la inceput, si plictisitoare dupa aceia...dar pana sa ma dezmeticesc si sa ne dam seama ca vrem, eu eram deja gravida asha ca ne-am casatorit. l-am iubit mult si el m-a iubit pe mine dar..nu ne intelegeam, eram foarte diferiti...
cand a ramas alina gravida, eu am fost prima persoana care a aflat. si nu mi-a venit sa cred..m-am bucurat mult de tot pt ei..si acum de abia astept sa se nasca, sa il tin in brate si sa il iubesc pt ca...e copilul unor persoane foarte dragi mie si fratiorul sau surioara lui dani. eu si alina avem o singura problema...este lagata de sexul copilului pt ca eu vreau fata iar ea vrea baiat