mamici noiembrie-decembrie 2004 (83)
Raspunsuri - Pagina 11

olga_stan spune:
buna gravidutelor!
oauu!try, mi s-a facut pielea de gaina cand am citit cum descrii tu starea tensionata, toate trairile si emotiile! mititica de tine si mai ai timp si rabdare sa ne tii si pe noi la curent cu toate trairile si senzatiile tale. esti formidabila! eu una sunt sigura ca vei naste usor si fara mari probleme! iti tin pumnii!
olga

fulguletz spune:
quote:
Originally posted by gandacelu
try, poate nasti cu picioru, mai stii??!!

try, cum sa te doara muschii cand nasti?

poze

olga_stan spune:
fetelor am fost pe la nea' doctorul si mi-a spus ca fetita mea este angajata sa iasa, colul s-a scurtat si am contractii uterine, dupa circumferinta craniului as fi cam la temen dar dupa circumferinta femurului mai am 2 maxim trei saptamani. mi-a zis sa ma astept sa nasc in orice zi! va dati seama ca am sa scot ochii ca la mec cand am sa nasc pentru ca fetita mea are deja capul cam mare!! dar merita tot efortul si toate chinurile facerii comoara mea! parerea mea!
olga

try spune:
Olga, durerile nu-s insuportabile, in plus sunt destul de departate in timp cat sa te lase sa iti revii frumusel pana la urmatoarea contractie. Plus ca stii, ti-am mai zis, eu sunt mai rezistenta la durere.
Fulguletz, tocmai am facut o baita si acu' astept cumintica.
Cum mai sa ma doara muschii? E acelasi stil de durere ca atunci cand mi se pune carcel, insa durerea normal ca o simt in partea de jos a abdomenului. in a 41-a sapt., DNP 31 oct.

gandacelu spune:
da, try, aia e durerea... dar ai folosit niste comparatii care ne-au bagat in ceata!
mai stiu si eu ca BAIA (nu dusul) mai fierbinte ajuta la deschiderea colului
olga, si fetita mea a avut capul cu 2 saptamani mai mare... si capoasa e si acuma!
sa stii ca nici n-am simtit-o cand a iesit (poate ca din cauza ca ma asteptam sa mai dureze) si a avut 3.800 kg!
curaj!
try, daca rezisti bine la durere e bine, nu ca n-o sa te doara, ci ca n-o sa te panichezi, si asta e cel mai important, pt ca panica creste durerile!
pup!
hai aleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeex!!!

monica-elizabet spune:
try, la cat esti tu de rezistenta poate ne faci vreo surpriza si-l nasti pe alexutzu pe-aici pe dc....tu esti sigura ca nu te doare nimic? vezi sa nu stai chiar pana in ultima clipa si tu sa zici ca nu ai nimic...si cand colo te trezesti cu alex langa tine...deja ma sperii...si ai grija de tine, nu-l lasa pe sotz sa plece.
fetelor, am vorbit acum la telefon cu andreea si zicea ca duminica este dr ei de garda si ca o cheama sa nasca atunci...bebelina ei este pregatita si ii face ceva sa-i declanseze contractiile, este la termen deci nu e absolut nici o problema, i-au spus ca bebelina este maricica, ea e o fire fff optimista si abia asteapta intalinirea de duminica cu bebelusa. ma sunase sa ma intrebe cine a mai nascut asa ca am pus-o la curent cu ultimele evenimente...
eu stau cumintzica pe-aici prin casa, nu mai fac excese, nu merg mult, doar plimbarele scurte si ma cam plictisesc.
va pup
monica

onitza spune:
GANDACICO, si eu am fost rockeritza...ce mai dadeam din pleata si eu la disco, pe vremea cand se asculta Iris, Guns'n'Roses, Metallica, etc, mie imi place foarte mult Bon Jovi, dar si DefLepard
MICHE, stai ma, cuminte, ce ti s-a urcat la cap ca ai trecut de sapt. 36???? Iesi un picut la plimbare in jurul blocului...te intreb din nou: aai luat legatura cu un pediatru?
Onitza
DPN - 8 decembrie
Municipal, dr. Corina Grigoriu
http://community.webshots.com/user/fix_indiferent

fulguletz spune:
ii tinem pumnii Andreei pentru duminica...
Olga, deci nici tu nu mai ai mult ...si dupa ce nasti tu urmez si io repejor..
in week-end terminam si noi camera lui David si o sa fiu mai linistita...De luni incep sapt. 36 si pot sa nasc la spitalul de langa mine si nu ma mai trimit astia la un spital cu sectie de prematuri ..sper sa nu nasc pana luni
cu
David, 35 sapt., DPN 7 dec.
poze

elean75 spune:
Buna ziua, sunt si eu o bortoasa de 33 de spatamani si doua zile, cu o Mariutza in burtica si dupa ce am stat ascunsa vreo doua luni, ma aventurez si eu sa va scriu - caci tare imi place de voi!
elena