A iesit iar Bush?

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liris spune:

eu nu intru in polemici cu voi .
stiu ce stiu, si cunosc si argumentele pro-kerry. si nu ma apuc acum sa le contraatac punct cu punct. eu sunt pro-bush. that's it!

Once a grump, always a grump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cary spune:

Si eu sunt PRO-BUSH,deocamdata el conduce si sper sa iasa invingator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alibaba spune:

inca nu s-a terminat si s-ar putea sa mai dureze :

http://www.cnn.tv/2004/ALLPOLITICS/11/02/states.vote/index.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciprianc spune:

multumesc celor care au raspuns si ne mai pun si pe noi, cei care nu avem acces la tv sau la alte surse de informatie!
pana plecam de la serviciu, poate se hotaraste situatia in SUA.
mie imi este indiferent cine iese...sa vedem aici in Romania...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipcipcip spune:

Aoleu, iara anagramatul ala de Bush .Sa te tii conflicte si aiureala de-acum-nainte...

iar la Polul Nord

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cataghe spune:

Poate cineva sa ma lamureasca si pe mine ce inseamna "provisional ballots" si "absentee ballots"? Please?

To escape criticism: say nothing; do nothing; be nothing!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caro spune:

Arghhhhh..... nu pot sa ma abtin: Bush carisma? are echipa buna? Pai mai, spuneti-mi si mie cati stiti cine sta in spatele lui Bush? Wolfowitz, Perle, Chenney & co....... ati auzit de The New Amrican Century? ..... dati un google..... cati stiu ca razboiul II din Irak a fost planuit inca din 1990, imediat dupa terminarea primului razboi, dus de Bush Sr? Cati stiu ca Saddam (ca si bin Laden) a fost finantat si sustinut logistic de americani? .... Echipa din spatele lui Bush.... o adunatura de neo-nazisti interesati in a-si promova propriile interese acoperite de perdeaua de fum numita "democratia americana".... what a big laugh! Bush a manuit bine criza economica? din surplus bugetar, in 4 ani a resuit sa aduca Amrica la un deficit de miliarde..... fetele din SUA spuneti voi cum e cu somajul si piata muncii in SUA la ora actuala. In Ohio (statul care va decide in acest an soarta Americii si din pacate soarta lumii) in 4 ani s-au pierdut 280000 de locuri de munca..... Incercati sa aflati cum a castigat Bush acum 4 ani alegerile in statul Florida..... prin frauda electorala.... stergandu-se de pe listele de alegatori mii de persoane de culoare (care in general voteaza partidul democrat), intimidand alte mii sa nu se prezinte la vot..... of!

ps: citit aici un pic: http://www.informationclearinghouse.info/article1665.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

quote:
Originally posted by cipcipcip
iara anagramatul ala de Bush

ps: www.dexonline.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sheherezada spune:

Pina la urma cine a iesit?Tot Bush?

"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"

sheherezada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

si uite asa se mai naste un Michael Moore. sau un fervent adept.

Once a grump, always a grump

Mergi la inceput