A iesit iar Bush?
Raspunsuri - Pagina 4
motanik spune:
'Exact asa ma gandesc si eu! Sa nu le purtam prea mult de grija americanilor, ca nu le va fi prea rau nici cu Bush si nici cu Kerry! In schimb, in Romania pitoreasca se pare ca nu ne va fi bine nici cu Nastase si nici cu Basescu!!!
Nora, mamica lui Andrei-Mihai(20aprilie 1999) si a lui Victor-Alexandru(12 iulie 2001)'
Mey, dar voi nu stiti ca presedintele Americii decide soarta lumii? Deci cum sa nu ne intereseze? Lasa-i p'ai nostri, ca oricare iese tot nu e bine!! ![]()
Andra
http://community.webshots.com/album/170190778fEpvgj
madelaine spune:
Cred ca oricine iese , va continua razboiul, pentru ca exista un plan bine stabilit si nu vor fi schimbari majore. Mai traim si mai vedem. Unul mai rau decit altul. Sper macar in Romania sa iasa cel mai putin rau.
Madelaine si cei trei muschetari
alibaba spune:
quote:
Originally posted by madelaine
Cred ca oricine iese , va continua razboiul, pentru ca exista un plan bine stabilit si nu vor fi schimbari majore. Mai traim si mai vedem. Unul mai rau decit altul. Sper macar in Romania sa iasa cel mai putin rau.
Madelaine si cei trei muschetari
pai kerry a declarat ca el nu ar fi atacat Irakul ... deci poate ar fi sanse sa opreasca razboiul ... dar chiar daca nu-l va opri pe asta , macar nu or sa atace Iranul ...
cei care tineti cu Bush , DE CE???? ... ca nu inteleg
liris spune:
de ce ??? !!!!
ptr are convingeri, ptr ca are echipa buna. ptr ca cred ca Saddam trebuia scos din vagauna ( razboiul a fost singura cale...altfel Saddam ar mai fi domnit inca 30 de ani si nu din cerere populara sigur). se pare ca noi romanii, unii dintre noi, am uitat cum e sa ai in frunte un dictator singeros. si sunt doar 15 ani.
ptr ca a minuit bine recesiunea si se vede luminita de la capatul tunelului ptr economia americana.
cind cineva e favoritul lui P Diddy sau Sarandon sau Madonna, nu va putea fi si favoritul meu. nu avem aceleasi valori....
astea mi-au venit repede in minte dar sunt mai multe.
Once a grump, always a grump
descintec spune:
quote:
Originally posted by ana-oanaquote:
Originally posted by liris
sau poate tu crezi ca daca iese Kerry , atunci iese Basescu la noi???mai sa fie ....
asa sper (sa iasa basescu), desi imi place Bush (are charisma, kerry nu prea are "fatza" de prezident)
O.
Om intr-adevar bun e numai acela care ar fi putut fi rau si n-a fost.
Nicolae IORGA
hai, mah..chiar vi se pare?..mie fata mai anosta ca a lui Bush, mai rar mi-a fost dat sa vad. Pe cand Kerry imi place, e expresiv, are o fata mai lunga, 'telectuala oarecum, mai rasata. Parerea mea
D.
liris spune:
si de ce ne trebuie sa fie neaparat intelectual?
Reagan abia daca a facut o facultate . si Reagan avea ceea ce trebuie: intuitie . stia directia , iar echipa din jur se ocupa de restul.
mie nu mi se pare Bush fata anosta. cum nici Kerry fata intelectuala. eu am alta imagine de intelectual in minte nicidecum o fata lunga a la Kerry. si oricum asta nu conteaza.
alibaba spune:
quote:
Originally posted by liris
de ce ??? !!!!
ptr are convingeri, ptr ca are echipa buna. ptr ca cred ca Saddam trebuia scos din vagauna ( razboiul a fost singura cale...altfel Saddam ar mai fi domnit inca 30 de ani si nu din cerere populara sigur). se pare ca noi romanii, unii dintre noi, am uitat cum e sa ai in frunte un dictator singeros. si sunt doar 15 ani.
ptr ca a minuit bine recesiunea si se vede luminita de la capatul tunelului ptr economia americana.
cind cineva e favoritul lui P Diddy sau Sarandon sau Madonna, nu va putea fi si favoritul meu. nu avem aceleasi valori....![]()
astea mi-au venit repede in minte dar sunt mai multe.
si daca l-a dat jos pe Sadam , ce? uita-te ce se intampla acum in Irak ... mor pe capete civili, militari ... mare bine au facut irakienilor, sunt ei nerecunoscatori si nu isi dau seama ... ti-ar place sa-ti numeasca cineva copilul mort paguba colaterala ? ... bine ca ne-a ferit Dumnezeu sa ne salveze americanii de Ceausescu ...
quote:
pai Afganistan, Irak, ... Iran si gata s-a rezolvat criza economica ... dar cu ce pret ?

motanik spune:
S-a stabilit pana la urma? au dat cei din Ohio voturile?
Andra
http://community.webshots.com/album/170190778fEpvgj
descintec spune:
liris, ai samanta de scandal
..sa-mi pun geaca de piele? ![]()
intre timp mi-am clarificat gandurili..nu de intelectual are fata, de aristocrat..poate fiindca fetele lungi aduc a fete de cal, nobil si neasemuit animal, nu?..oricum, asta cu fetele e relativa, ca printul charles numa fata de aristrocrat nu are, e la fel de anost ca si bush
apropo de faptul ca Bush are convingeri..un american explica la teveu acu vreo doua ceasuri cum ca intr-adevar Bush a mizat pe tactica omului ferm, cu convingeri, care cica prinde foarte bine la electorat..actori buni, politicienii astia...unii dintre ei..cred ca si eu as fi reusit sa par foarte convingatoare daca problema petrolului ma ardea la degetute :)..
eu am participat doar ca spectator la alegerile din America, fara nici un fel de imiplicare emeotionala..as vrea sa nu va simtiti atacati de comentariile mele
...America e oricum cea mai fascinanta democratie
D.
dcm spune:
bush conduce cu 130.000 de voturi in ohio, handicap considerat insurmontabil de majoritatea observatorilor. therefore...
pe de alta parte, eticheta situatiei cere ca invinsul sa se declare invins si azi de dimineata andy card (wh chief of staff) a spus clar ca in semn de respect pentru trecutul militar al lui kerry, casa alba asteapta intii discursul lui pina la a declara victorie.