Sani mici?!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Subscriu ce a scris Monique. Trebuie sa vrei sa alaptezi si sa nu te stresezi. Nu ai de ce sa nu reusesti. Ce conteaza de fapt este sa inveti tu tehnica, dar asta in spital, asa ca stai linistita si gandeste-te ca totul va fi super ok !!!

Leoaicele Daria & Giulia (16.08.2004.)
"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"
http://community.webshots.com/user/giulia16

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kathywsha spune:

Apropo de tehnica...exista o tehnica? Nu este un proces natural?Adica il pui la san ..si el se descurca..
Cat despre colastru cam cand ar trebui sa am daca acum sunt in 19 saptamani?

ceea ce stiu este ca nu stiu nimic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

La mine trebuia tehnica pentru ca nu am sfarcuri ! Si trebuie sa pozitionezi bine bb, sa fie comod si pentru tine si pentru el, sa poata lua bine aer pe nasuc, sunt copii mai lenesi, pe care trebuie sa-i ajuti, dar toate astea le inveti la primul alaptat. Colostrul si mie mi-a curs, nu foarte mult, de pe la 30 de saptamani, mai ales cand dormeam. Dar iti repet, nu te ingrijora (desi parca ma aud pe mine).

Leoaicele Daria & Giulia (16.08.2004.)
"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"
http://community.webshots.com/user/giulia16

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nefertari spune:

Fii linistita !Toate vin la timpul lor . Iti arata doctorul pediatru la fata locului .
Si daca o sa-i fie lui bb foame e deajuns sa miroasa sfarcul si il inhata de nu te vezi ! (joke! )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kathywsha spune:

Ce inseamna ca nu ai avut sfarcuri...erau inauntru sau prea mici (pt. ca ma-m uitat si eu la mama mea si ea are mamelonul cat jumatate de san - bine ca am fost si 5 frati)?
Si am auzit ca s ar face un masaj pregatitor dupa dus...stii ceva despre chestia asta?

ceea ce stiu este ca nu stiu nimic...

Mergi la inceput