FIV 22

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ariela spune:

Monica -Elena, felicitari pentru bebic.SA ai grija de tine si de el ca ochii din cap.

Te rog frumos, daca ai timp povesteste - mi si mie cum decurge
FIV - ul.?. Ce etape ai parcurs, cum s-au purtat doctorii cu tine,daca ai fost bine ingrijita, mai trebuie sa le dai personal doctorilor alti bani, sau numai ce ai platit la MEDSANA oficial?

Sunt si eu o aspiranta la statutul de mamica si stau in dubiu daca sa fac FIV sau nu?. Daca sansele sunt asa mici , ce rost are tot chinul?

Am vorbit cu un doctor si mi-a spus ca daca vreau sa fac FIV , sa-l fac in UNGARIA la DEBRETIN, pentru ca ceea ce se face la noi
nu- i inspira incredere. Ce sa fac? Crezi ca are dreptate ?
Tu ce ma indrumi sa fac?

Trebuie sa fac un imprumut la o banca daca ma hotarasc sa fac FIV.ASa ca nu mi-e usor sa hotarasc. Te rog frumos ajuta - ma.

Te pup

ARIELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Buna fetele,

Monica Elena, ai dreptate, dar mai am nevoie si de uter iar eu am aflat ca am uter fibromatos si posibil un fibrom in peretele uterin!

Fetele de la topicul "fibrom uterin" spun ca ele n-au auzit sa se face fiv cu uter fibromatos; asta-mi mai lipsea!

Eu sper totusi sa nu fie asa.
Va doresc tuturor o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodoran spune:

Si eu aveam dia. de uter fibromatos si uite ca totusi am facut FIV, oare de aia nu s-a prins?CIne poate stii...
Inca nu am sunat-o pe dna. dr....inca nu mi-am revenit. Oricum ar fi fost frumos din partea celor de la Medsana sa sune si eventual sa programeze ei "voluntar" o intalnire cu dna. dr. pentru a discuta ce nu a mers si alte chestii...asa ar fi frumos, la cati bani am dat...(sunt rautacioasa, dar cand ma gandesc cat o sa astept iar pe la dna. dr. la cabinet ca sa ma vada ).
Monica, am si eu o intrebare?Cati embrioni ai avut si la data ET cat de dezvoltati erau?

Mergi la inceput

Teodora, am citit acum undeva (aici pe forum dar am pierdut adresa) ca embrionii intampina mari probleme cu implantarea intr-un uter fibromatos... mai studiez si daca aflu ca este asa ....nici nu stiu ce sa mai fac! dar de ce or fi spunand fetele de la "fibrom uterin" ca ele stiu ca cu uter fibromatos nu se face fiv?

eu innebunesc de tot! atunci medicii de ce nu-mi spun sa renunt la fiv ? inseamna ca sansele mele sunt si mai mici decat in "minunata statistica"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellena spune:

Multumesc Anna. Am gasit spitalul. Am platit taxa de urgenta si mi-au dat rezultatul in mai putin de 3 ore. Din nefericire e un rezultat negativ (0,1).
Nu stiu cand si daca voi mai avea putere sa o iau de la capat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Of, fetelor! Una calda, alta rece pe aici. Elena, imi pare nespus de rau ca nici de data asta n-a fost cu noroc. Trebuie sa speri ca va fi bine data viitoare.
Lachione, este diferenta intre uterul fibromatos, care inseamna ca mare parte din peretele uterin e ingrosat, si fibrom care poate fi mic si bebelusul se poate implanta in zona neafectata. Cere explicatii la medic, pentru ca daca e doar un fibrom si nu e mare, poti avea o sarcina fara probleme.

Anemona
http://community.webshots.com/user/anemona112

Mergi la inceput

o sa cer explicatii anemona, desi mie mi-a spus clar si la consultatie si la eco, ca am uter fibromatos; miomul inrtamural era trecut intr-o paranteza adica nu stiu 100% dar de faptul ca am uter fibromatos nu s-au indoit nici unul din cei doi medici; eu sper totusi sa nu fie un inconvenient prea mare, mama mea tot uter fibromatos avea cand m-a conceput si cand m-a nascut... ba mai mult mai era si retrovers si infantil1 toti medicii i-au spus ca nici nu va ramane insarcinata, iar ea ramanea ca iepuroaica si cu sarcina mea(singura pe care a lasat-o) nu a avut probleme... asa ca ce sa mai cred eu si ce sa mai creada si medicii astia?
acum daca m-am apucat merg mai departe si ce-o fi o fi!

eu ma mai gandesc la o chestie: eu in urma cu 15 ani am avut o mica cezariana; s-ar putea ca peretele uterin sa fie ingrosat de la faptul ca este taiat si cusut (cicatrizat)? si de fapt sa nu fie nici un miom?

a.. si mi-am mai adus aminte de ceva: mama mea a avut si un fibrom in uter, care dupa ce a ramas gravida cu mine a inceput sa creasca precum nebunul, odata cu sarcina.. dar dp ce m-a nascut a disparut fibromul; insa uterul tot fibromatos a ramas tot retrovers si infantil iar medicii se tot mirau cum a facut ea copil....

Ce-o fi cu Chichiguta noastra?
Stie cineva ceva de ea?
Si poate ne mai spune Giani cate ceva despre Denisa.

Monica Elena, iarta-ma ca te intreb, dar tu din a cata incercare ai reusit? ca vad ca d.p.d.v. al varstei esti aproape de mine..

Am si eu o mare nelamurire: cine imi poate spune in toata procedura fiv ce face biologul, ce face embriologul si ce face ginecologul?

in mare intuiesc eu cam care-i treaba dar nu stiu sigur...

merci fetelor si va pupicesc pe toate.

Mergi la inceput

multumesc Tia, deci nu exista embriolog in peisaj?
fecundarea efectiva o face biologul, nu? tot el se ocupa si de ovulele mele si de , nu?
ionescu cring m-a intrebat dc sunt in general, ca nu vede deloc ovarul stang, daca-i de la asta se rezolva da daca-i de la aderente cum o sa vada la eco ovarul cand oi face punctia?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianni spune:

Denisa este bine...mi-a spus aseara citi mm are cel mic , dar din pacate n-am retinut , parca 11 mm?! A facut o gramada de analize si au iesit OK.
In rest , trebuie sa stea in continuare la pat ,face in continuare tratamentul de sustinere, injectabil..., ii este dor de voi si va transmite salutari.

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

quote:
Originally posted by Monica-Elena

Am reusit fetelor sunt insarcinata

Monica

bravoooooooooooooo, felicitari! ma bucur mult de tot pt tine! Ai grija de voi! Tot 4 au ramas?

Cristina

Mergi la inceput