FIV 22
Raspunsuri - Pagina 13

adelia alin spune:
.........iar acum....acum trebuie sa stai la rind ca sa faci o fertilizare in vitro....ce chestie stupida....ai banii,ai vointa,ai dorinta dar n-ai loc la coada ca nu ti-ai lasat acum doi ani....mor si cred ca nu apuc sa vad si eu in romania lucrurile mergind ca-n filme

Monica-Elena spune:
Lachi la fertilizare oricum nu ai nevoie de trompe ci doar de ovare sa produca si de zglobi ai sotului. Cat despre fumat, cafea si munca ca la nebuni strai linistita ca si al meu e pe primul loc si nu mai e ta ra ca are 40 si uite ca nici de ICSI nu a fost nevoie.
Monica

Tia spune:
sunt putine clinici care fac FIV si multe cupluri care au nevoie de procedura aceasta, acum cativa ani te programau cu mult timp inainte

adelia alin spune:
salutare!
fetelor am si eu o intrebare:atunci cind rezultatul a fost negativ doctorii au incercat sa va dea o explicatie a esecului(parerea lor,sau presupuneri macar?)are cineva habar de ce daca toate sint in regula,si esti pregatita din toate punctele de vedere medicale,nu se obtine totusi rezultatul scontat??

annaa spune:
quote:
Originally posted by EllenaAm inima cat un purice.
Aseara am avut niste scurgeri bej (sau poate roz inchis). Azi dimineata am eliminat un cheag mic de sange (sau ceva asemanator). Nu stiu daca e un inceput de ciclu sau vre-un semn. Nu stiu daca pot sa fac altceva mai mult decat sa stau cuminte cat mai mult in pat. Am vorbit cu dr si cred ca voi merge maine la Iasi sa fac testul. Azi e a 11 zi de la ET.
Elena vezi ca se face -hCG+beta-HCG- si la Suceava -in cadrul spitalului mare este un laborator SYNEVO-MEDICOVER, si dau rezultatul la fel de repede.
http://www.medicover.com/ro/DesktopDefault.aspx?TabOrgId=1507&LangId=3
Vezi unde iti este mai aproape.
Fii linistita

Ana

flavia ramona spune:
Eu nu prea v-am scris, dar am urmarit cu sufletul la gura noutatile. Ce pagini pline de emotii gasesti aici.Pentru cine nu a reusit va doresc din tot sufletul ca data viitoare sa fie cu noroc, iar pentru cele care au reusit deja sa fiti fericite si sa aveti mare grija de voi.
Daca aveti un piculetz de timp ajutati-ma si pe mine cu ceva. Mi-am facut profilul hormonal:
Ziua a 3-a:
FSH: 7,1 U/L
LH: 5,14 U/L
Prolactina: 29,6 ng/ml (710,4 mU/l)
Ziua a 15-a (pt ca a 14-a a picat duminica)
FSH: 5,6 U/l
LH: 8,86U/l (valoare normala conf analizelor 18,06 - 90,23)
Prolactina: 15,0 ng/ml (360 mU/l)
Estradiol: 107,00 pg/ml (0,39 nmol/l)
Progesteron: 8,28 ng/ml (26,36 nmol/l)
Am citit aici pe pagina desprecopii ca LH are cea mai mare valore cam cu 24-48 de ore inaintea ovuulatiei, cand se inregistreaza peak LH, pe urma valorea scazand simtitor, dar ramanand totusi ridicata fata de perioada foliculara (zilele 1-14). Problema este ca eu nu inteleg, adica scade dupa ovulatie, dar cat ar trebui sa fie totusi? LH-ul spune de fapt daca a avut loc ovulatia asa ca eu am ovulat ???, doar ca valoarea mai scazuta este datorata faptului ca eu am facut analiza la 15 zile si nu 14 (desi dr. a zis ca nu e nimic daca e diferenta o zi) sau de fapt valoare scazuta arata de fapt ca eu nu am ovulat?
Celelalte analize sunt in limitele normalului, doar asta ma nedumireste.
Imi cer scuze daca sunt lucruri despre care s-au mai scris candva, dar din pacate nu am atat timp cat as vrea sa stau eu pe paginutza asta si nu am la activ nici un FIV.
Mii, mii de multumiri.
http://community.webshots.com/user/flaviaramona

Ellena spune:
Multumesc mult annaa. Nu am cum sa sun acum. Stii sigur ca fac si beta HCG ? Mi-ar fi mult mai comod, e mult mai aproape. La noi nu se da rezultatul in aceeasi zi, abia la cate-va zile. Ma interezeaza si rezultatul cat mai repede ca in functie de el pot incepe repede un tratament de sustinere. N-as vrea sa ratez o zi si sa fac efort ... dr mi-a spus ca ar trebui sa fac testul cat mai aproape, cu cat mai putin efort.
Te rog, daca mai ai detalii (eventual unde e amplasat spitalul), scrie-mi cat mai repede.
Starea mea actuala nu s-a schimbt. Ma bucur ca macar nu s-a agravat.

anis spune:
MONICA - ELENA super felicitari iubita...doamne ce ma bucur.....ma imbat de bucurie.mii de pupici si ai grija de tine
Eu am fost la prima eco...am 21 de foliculi..si cred ca la sf saptamanii fac punctia deja...sunt asa de ocupata ca nu am timp sa ma gandesc la nimik...e cum va vrea Dumnezeu...numai ca imi e un pic teama..nu stiu de ce..
pupici
AniS
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

zisaCami spune:
fetelor!
In sfarsit am date concrete! Azi dimineata mi-am facut analiza de sange ( estradiolul ) si se pare ca nivelul estrogenului nu este scazut asa cum ar trebui, asa ca mai aman un pic inceperea estradiolului ( Estrace ) abia in data de 13 noiembrie ( sper sa nu fie cu ghinion! ). Incepand de azi mi-au spus sa iau cate o aspirina pe zi si sa continui cu Synarelul. Daca totul va decurge bine, voi face ET-ul in data de 26 noiembrie ( ziua in care sarbatorim 10 ani de la casatorie )! Sper sa-i fac cel mai frumos cadou sotului meu!
AniS:! 21 de foliculi, felicitari! Inseamna ca raspunzi f. bine la tratament! O sa-ti ramana multi embrioni pentru congelat.
Eu am avut 14 foliculi, din care numai 12 au fecundat, si doar 7 au avut peste 6 celule, din care 2 mi-au pus ( 8 celule ) si 5 au congelat. Mult succes!
Un tuturor!
Cami

annaa spune:
Elena
Spitalul este usor de gasit, mai sus de Stadionul Arini,pe bulevardul mare aproape de iesirea din Suceava spre cartierul Obcine, aproape de Metro pe parte dreapta.
Laboratorul care este chiar la parter langa urgente
Rezultatul se da sigur in aceaasi zi.
Bafta!
Ana