Despre tacere
Raspunsuri - Pagina 2
DARAEL spune:
“Doar cel ce tace isi poate auzi Inima...”
Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
http://www.geocities.com/dara2el/
“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT
DARAEL spune:
quote:Cand va veni acel moment, ne vei vorbi cu mintea si cu sufletul... iar mintea si sufletul nostru te vor auzi si te vor asculta in tacere...
Originally posted by un_tata
In afara de asta, in curand timpul nu-mi va mai permite sa particip prea mult la discutiile de aici si - de aceea - ma pregatesc sa tac.
Sebastian
-------------
Nihil sine Deo!
Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
http://www.geocities.com/dara2el/
“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT
irina.c. spune:
Am auzit odata un sfat pe care un parinte i l-a dat unei credincioase:atunci cand sotul te supara ,spune-i tot ce ai de zis...dar in gand.Si cand te-ai racorit de toate(in gand) sa-ti zici:am sa-i spun toate astea ,dar nu acum ,ci maine.Am pus si eu in aplicare lucrul asta ,si pot spune ca tacerea unei femei in anumite momente este aur pentru casnicie.Irina si bb Iinca(26apr04)
"Toti traim sub acelasi cer ,dar nu toti avem acelasi orizont."
ML spune:
Ce frumos subiect!
Si mie mi se intampla la fel Aschiuta aici. Chiar ma gandeam cu tristete ca tacerea si modestia sunt considerate handicapuri intr-o lume supercivilizata.
Bun sfat Irina. Din pacate nu mereu mi-l amintesc dar atunci cand tin cont de el MERGE!
conchita spune:
de ce sa taci? pentru ca prostul are pumnul mai greu cand are puterea.
de ce sa nu taci? pentru ca prostul are pumnul mai greu cand are puterea, dar cuvantul tau poate sa-l darame.
nu vorbi cu intelepciune prietenilor, maine s-ar putea sa te urasca pentru ca i-ai iubit mai mult decat ai iubit prietenia voastra. vorbeste-le cu intelepciune prietenilor, alegand vorbele pe care vor sa le auda, ca sa te pretuiasca si maine ca nu ai pus binele lor mai presus decat prietenia voastra.
-----------------------
este suficient sa judeci bine spre a proceda bine. (descartes)