Sus in Scandinavia (16)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mara03 spune:

mama, mama da' ce avant aveti de cand a aparut narancea. nici nu mai apuc sa va citesc.
narancea, esti ca un red bull pentru fetile astea! le dai aaaaaaaaripi! ma rog, si cate-o broasca pe ici pe colo...

pup!

aaaaa era sa uit...

Andreea & Tudor (9 dec. 2003)
daca doriti sa ne (re)vedeti :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katarina spune:

Alba Iulia, profu' asta n-are mai mult de 23-24 ani,cred ca preda de f putin timp, nu l-am mai vazut prin scoala. Cu alura lui de fata mare, a starnit numai chicoteli printre femeile din clasa.Cand l-au vazut intrand pe usa, au lasat repede admiratul manichiurii si povestile despre bucatarie si copii, si-au inceput sa-si dea coate si sa-i zambeasca mieros. Se intreceau dom'le in intrebari, sa stoarca limba suiedeza din el. Asa ca domnisoru' nostru a devenit rapid destul de timorat,iar eu am pus bomboana pe coliva cand am exprimat cu voce tare gandul a cel putin 15 fumei din clasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

eeeeeeeeeeee mara, sa nu exageram, ce bine era daca era asa cum zici tu hahahahahaha oricum multzumesc de compliment, te pun aici la inima

Mergi la inceput

valeu braila, acu iti sta gindu la pedestrasi din astia de 23 de ani hahahahahahaha astia nici nu ar trebuii sa ii bagi in zeama. hmmmm bataitza asa ce meritzi tu !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katarina spune:

Io parca am spus ca n-am fost io aia care am vorbit, c-a fost numa' glasu' meu.Si ete na! Am pacatuit numa' cu gandu', ca doar nu l-am tras de pantaloni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlbaIulia spune:

Katarina, io pe asta sincer nu-l vad bine,

Mai degrab' sa-si schimbe profesia, sa se faca de ex. contabil sau programator sau meserii de'astea unde nu trebuie sa vorbesti cu oamenii, ci sa stai ascuns in foi ca la scoli nu-l vad bine...ce s-ar face asta sa predea la copchile de 16-18 ani?

Tin minte cand am ajuns noi aici, am facut curs de integrare in societatea canadiana, pai ce profa am avut!!! Simpatica, draguta, glumeata, zambareata, etc. o placere sa stai la curs! Si era si canadianca pe deasupra! Stia de gluma, in clasa eram din toata lumea adunati!

Mergi tu linistita maine la scoala, (daca nu mergi pot chicoti la spate, dar daca mergi or sa uite totul), da-i Bon Jour la prof' si intreaba-l de sanatate.

http://community.webshots.com/user/albaiulia101

Mergi la inceput

alo alba iulia te fofilezi de la raspuns, am aruncat o minge in aer hai sa tinem ochii pe ea ! las-o pe katarina , ca il drege ea pe copilu ala, cum ramine cu fanteziile alea ? ni le zici si noua ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlbaIulia spune:

Mey narancea mey,

Ce fantezii frate cand eu vin o ora cu trenu' pan'la servici, o ora inapoi, 15 min condus la tren si in plus e inceput de iarna canadiana aci! pai abia daca mai stiu cum ma cheama, dar'mi-te de fantezii!
AAA, ba uite mi-am adus aminte: fantezia de azi, sa nu ma duc o zi la servici, sa fie 20C toat ziua cu soare si sa primesc un bonus (sau loteria) de 1 an salar! Asta find'ca's modesta!

http://community.webshots.com/user/albaiulia101

Mergi la inceput

ce oras stai bre ?

Mergi la inceput

pai in tren ce faci ? nici o fantezie ceva ? mai te uiti la unu la altu, loc mai bun de fantezii nu ar fi !

Mergi la inceput