Sus in Scandinavia (16)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Katarina spune:

M-am infiintat si io la computer, da' dati-mi ragaz sa citesc tot ce s-a scris pe-aci, sa mai beau o cafeluta si sa fumez cinci tigari. Ok?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

fumare fumare, faciamo bene........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

isabelooo,pai enjoy cit mai ai ..ca aici toate-s la locu lor
naranceo Nu maai pooot trebe sa ma duc la altfel trebe sa imprumut pampersii lu fimea!
Katerino katerinooo..poti sa sari ultimele 2 pagini ,ca sint pline de ,io si narancea am fost deranjati la stomac ieri!

Elena si pisicutza Amelie
poze Amelie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

mai nou o sa fac pasiune pentru semnul asta:..sint la pamint cu nervisorii

Elena si pisicutza Amelie
poze Amelie

Mergi la inceput

Lilando, Ilie a devenit cam nerusinat,auzi tu, sa fuga el de-acasa!Da' tu esti vinovata, ca nu intelegi ca e si el baiat tanar, bun de insuratoare...De ce-l tii la popreala, aaaa?
De matza lu' Idora nu mai zic nic',nebuna rau! Io as fi agatat-o de lustra sau in cel mai bun caz, o treceam la post negru daca se pe rata mea.
Rayu si narancea, ati umplut subjektu de
Frantza, mai lasa toceala aia, c-om invata impreuna cand oi veni in Stockholm. Stiu niste carciumi dragute, e asa de liniste acooloo O luam si pe Cipcip cu noi, ca n-am reusit nici pana in ziua de azi sa ne intalnim.
Adela, da' matale nu-ti mai prezinti ochelarii pe-acilea?

Mergi la inceput

Hehehe, mai Rayu, mai..Voi v-ati acilea, da i-o m-am facut de la scoala azi.
Profa noastra tot ii bolnava de fro 2 saptamani, si in locul ei se perinda in fiecare zi alt prof.Azi am avut cursurile cu un tinerel, asa de gingas si de delicat..La un moment dat, s-a trezit o scolarita sa intrebe ce inseamna " fantasi ". Si cum omul nostru se chinuia sa-i explice aleia cuvantul, am ridicat si io doua deste sa esplic mai bine , ca aia tot nu pricepea. Si m-am auzit vorbind ( va asigur ca a fost vocea mea, da n-am fost io aia care am vorbit): " unii au mai multa fantezie decat altii, dar toti au fantezii sexuale"In momentul ala profu' s-a inrosit la fata, fro doua musulmance si-au stuchit in san si ceilalti au inceput sa rada. Unde mi-o fi fot mintea la ora aia?
Maine nu ma duc la scoala.

Mergi la inceput

eeeeeeee numai ca ai zis si s-au pe ei?

Mergi la inceput

hmmmmmm daca le-as fi povestit eu fanteziile mele ........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlbaIulia spune:

Buna ziua fetele frumoase ,

Katarina, bine ai facut ca le-ai explicat, macar au inteles ce-nseamna cuvantul, te asigur ca profu’ s-a inrosit ca nu a explicat el in locul tau, nu-ti fa probleme, se dau ei de puritani da’ nu-I nimic de capul lor, vezi-ti de treaba…daca erau tipi de comitet mai adaugau de la ei, aici asa ar fi facut toti . Profu’ trebuie sa aiba o atmosfera destinsa si prietenoasa in clasa , nu sa faca pe fata mare si sa se rusineze ptr.nic…asta inseamna ca are el fantezii de-alea despre sexe (sau F sau M, nu c-ar fi ceva rau in asta). Trebuia sa stie sa raspunda si sa se integreze in orice situatie, asta spune destul despre tactul lui pedagogic…e pur si simplu de invidiat!

Ferea’ s-ajunga asta la facultate in alte locuri (Franta) ca l-ar manca de viu studentii!

Va tzuc

http://community.webshots.com/user/albaiulia101

Mergi la inceput

ia chiar asa, Alba Iulia, daca tot sintem la subiectul asta, poti sa ne impartasesti si noua din fanteziile tale si eu am sa completez asa din mers, ca sa nu te simti singura in chestia asta.

eu sint numai ochi si urechi !

Mergi la inceput