nu se mai dau medicamente gratuite pt gravide?
Raspunsuri - Pagina 3

maysa spune:
Ca sa spun drept, eu nu am mai fost la doctor pina acum, nu am luat retete si pusa in fata interbarii cu salariul nici nu m-am gindit macar la reteta compensata.Probabil ii dovedeam ca am salariu minim
cu o noua adverinta (desi stiu ca salariul e confidential) sau o declaratie pe propria raspundere
Dar afisul este postat si eu ramin si nedumerita si cu banii luati de doua ori vorba ta Androix: de ce platim asigurari daca nu beneficiem macar de retete compensate ??
Vreau sa ma lamuresc...

Androix spune:
Eu am intrat pe forumul CNAS. Cam pustiu si cu greu raspunde cineva acolo. Insa chiar azi a postat cineva o intrebare pe subiectul asta si o sa mai intru maine si in zilele urmatoare sa vad ce se raspunde. Oricum mi se pare aiurea sa nu beneficiezi de medicamente gratuite sau macar compensate.
Andreea
Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get!

dandana spune:
androix, mama si mai dragelor! de ce nu dati telef? asa cu intrebari pe site...
monu a scris pe la ministerul sanatatii. tot aia a fost daca casa i-a raspuns o prostie
si sa-ti spun eu cum este cu compensatele, clexane ala atat de scump e pe lista la gratuite dar nu e la compensate!
cred ca am facut o fixatie cu subiectul asta!

monip spune:
Unde sa dau telefon si sa intreb?Si unde as putea sa-i reclam pe cei de la farmacie? Ca sincera sa fiu, habar n-am - toti profita de faptul ca nu prea ai la cine sa-i reclami si nu are cine ce sa le faca.

anne-marry spune:
eu am intrebat azi dr de familie si a zis ca nu a auzit nimik. mai mult, vineri imi va da reteta gratuita pt no spa.
anne-marry 34 sapt cu
teodor alexandru DPN 21 Dec.
pozele mele
NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA

chri spune:
Eu sunt la casa OPSNAJ si medicul meu, care pana acum nu avea nici o retinere sa-mi dea gratuite, chiar daca nu aveam nevoie, nu a mai vrut, din acelasi motiv!
Si eu as vrea sa stiu in temeiul carei legi.

dandana spune:
casa nationala de asigurari de sanatate
0.800.800.950 telefonul asiguratului
chri, de ce nu-l intrebi pe medicul tau? daca esti in relatii bune cu el nu cred ca se va supara
mi-a venit o idee!
campanie electorala=moment propice, hai sa cautam politicieni dispusi sa asculte ca ei pot sa-i ia la intrebari pe actualii guvernati! sau pe cineva de la televiziuni, sau ziare!

Liliann spune:
Buna fetelor
ma bag si io, cu toate ca tocmai mi-am luat o reteta si nici nu m-a dus capu ca ar exista posibilitatea sa o iau gratuit.mi-a dat ginecologul reteta, si io m-am dus cu ea la farmacie.problema e, pt viitor, io sa merg cu reteta respectiva la medicul de familie, sa mi-o mai scrie acesta (medicul de familie) inca o data si cu acesta din urma reteta sa merg la farmacie???asa se procedeaza??io n-am luat medicamente gratuite in viata mea, si habar n-am cum se procedeaza.va multumesc

elean75 spune:
dragele mele, am intrat si eu pe acest subiect - pentru priam oara dau si un mesaj edsi intru pe froum e mai bine de cateva luni.
Si afland cele zvonite am sunat-o pe doctorita mea de familie!
Se dau in continuare medicamente gratuite pentru gravide, asa ca fiti linistite, mai ales ca ea tocmai venea de la casa de sanatate!
elena

elean75 spune:
Eu zic sa nu mai intrebati la farmacii daca se dau sau nu medicamente gratuite pentru gravide, pentru ca sunt unele farmacii care nu mai dau retete gratuite, deci ....; printre aceste farmacii 'rele' sunt si cele din reteaua Sensiblu - asa mi-a zis medica de familie...
elena