nu se mai dau medicamente gratuite pt gravide?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maysa spune:

Ca sa spun drept, eu nu am mai fost la doctor pina acum, nu am luat retete si pusa in fata interbarii cu salariul nici nu m-am gindit macar la reteta compensata.Probabil ii dovedeam ca am salariu minim
cu o noua adverinta (desi stiu ca salariul e confidential) sau o declaratie pe propria raspundere
Dar afisul este postat si eu ramin si nedumerita si cu banii luati de doua ori vorba ta Androix: de ce platim asigurari daca nu beneficiem macar de retete compensate ??
Vreau sa ma lamuresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Eu am intrat pe forumul CNAS. Cam pustiu si cu greu raspunde cineva acolo. Insa chiar azi a postat cineva o intrebare pe subiectul asta si o sa mai intru maine si in zilele urmatoare sa vad ce se raspunde. Oricum mi se pare aiurea sa nu beneficiezi de medicamente gratuite sau macar compensate.

Andreea
Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandana spune:

androix, mama si mai dragelor! de ce nu dati telef? asa cu intrebari pe site...

monu a scris pe la ministerul sanatatii. tot aia a fost daca casa i-a raspuns o prostie

si sa-ti spun eu cum este cu compensatele, clexane ala atat de scump e pe lista la gratuite dar nu e la compensate!

cred ca am facut o fixatie cu subiectul asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monip spune:

Unde sa dau telefon si sa intreb?Si unde as putea sa-i reclam pe cei de la farmacie? Ca sincera sa fiu, habar n-am - toti profita de faptul ca nu prea ai la cine sa-i reclami si nu are cine ce sa le faca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne-marry spune:

eu am intrebat azi dr de familie si a zis ca nu a auzit nimik. mai mult, vineri imi va da reteta gratuita pt no spa.

anne-marry 34 sapt cu teodor alexandru DPN 21 Dec.
pozele mele
NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chri spune:

Eu sunt la casa OPSNAJ si medicul meu, care pana acum nu avea nici o retinere sa-mi dea gratuite, chiar daca nu aveam nevoie, nu a mai vrut, din acelasi motiv!
Si eu as vrea sa stiu in temeiul carei legi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandana spune:

casa nationala de asigurari de sanatate
0.800.800.950 telefonul asiguratului

chri, de ce nu-l intrebi pe medicul tau? daca esti in relatii bune cu el nu cred ca se va supara

mi-a venit o idee!
campanie electorala=moment propice, hai sa cautam politicieni dispusi sa asculte ca ei pot sa-i ia la intrebari pe actualii guvernati! sau pe cineva de la televiziuni, sau ziare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liliann spune:

Buna fetelor
ma bag si io, cu toate ca tocmai mi-am luat o reteta si nici nu m-a dus capu ca ar exista posibilitatea sa o iau gratuit.mi-a dat ginecologul reteta, si io m-am dus cu ea la farmacie.problema e, pt viitor, io sa merg cu reteta respectiva la medicul de familie, sa mi-o mai scrie acesta (medicul de familie) inca o data si cu acesta din urma reteta sa merg la farmacie???asa se procedeaza??io n-am luat medicamente gratuite in viata mea, si habar n-am cum se procedeaza.va multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elean75 spune:

dragele mele, am intrat si eu pe acest subiect - pentru priam oara dau si un mesaj edsi intru pe froum e mai bine de cateva luni.
Si afland cele zvonite am sunat-o pe doctorita mea de familie!
Se dau in continuare medicamente gratuite pentru gravide, asa ca fiti linistite, mai ales ca ea tocmai venea de la casa de sanatate!

elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elean75 spune:

Eu zic sa nu mai intrebati la farmacii daca se dau sau nu medicamente gratuite pentru gravide, pentru ca sunt unele farmacii care nu mai dau retete gratuite, deci ....; printre aceste farmacii 'rele' sunt si cele din reteaua Sensiblu - asa mi-a zis medica de familie...

elena

Mergi la inceput