mamici de noiembrie decembrie 2004 (81)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anne-marry spune:

bits dar tarziu am mai intrat si eu..doamne sper sa fie totul bine

fetele ce mai stiti de bits?

auzi sa o lase asa..brrrrrr ma ia cu fiori cand am gandesc

anne-marry 33 sapt cu teodor alexandru DPN 21 Dec.
pozele mele
NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

Miche, am platit 1'300'000 lei. N-as putea sa-ti spun daca ecograful este performant pentru ca n-am vazut absolut deloc ecranul. Ce mi-a scris asistenta pe fisa este cam.. subtirel. Adica mult mai detaliat mi-au scris Iosup sau Pop. De exemplu nu mi-a spus nimic despre col si nici numarul batailor inimii copilului... A scris doar ca e "viu" . In plus, clinica in sine nu mi-a placut. Era cam dezorganizat totul acolo... Mult mai civilizat este la Diagnosis sau CMU... Eu in locul tau as merge la Pop daca se poate. Daca nu, la Iosup.

Eliza - 35 saptamani
DPN 20 noiembrie - Dr. Anca - Municipal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

MICHE, eu iti recomand cu caldura sa te duci la SANADOR, (eu am fost de 4 ori, la aceeasi doc.), la doc. Bosneag, e vorbareata, finutza, si orice intrebari ai iti raspunde...doctorita noastra mi-a recomandat-o; in plus e curat, si ai ecran maaare unde il vezi si tu pe bebe...e intr-adevar scump, dar parerea mea e ca se merita...1.500.000 lei.

Onitza
DPN - 8 decembrie
Municipal, dr. Corina Grigoriu
http://community.webshots.com/user/fix_indiferent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Fetelor, pliiiiiz, spuneti-mi si mie daca stiti, ce produse de incredere sa cumpar pentru bebe??? de la ce firma..?
am auzit ca Johnson, a cam dat-o-n bara...cele care ati nascut, voi ce produse folositi? Imi raspundeti si mie acum, ca ma duc cu sotu-n Cora sa cumparam...la fel si Pampersi....de care?????

Onitza
DPN - 8 decembrie
Municipal, dr. Corina Grigoriu
http://community.webshots.com/user/fix_indiferent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

onitza: SANOSAN!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca.gabriela spune:

Eliza, asta e o tampenie... Cum sa iti zica asa ceva?! Ce aiureala. Eu cred ca ii cadea aiurea fascicolu, si mie la morfologica imi tot spunea ca eu nasc la anul, in ianuarie, dar ca "ia uite ce bebe dolofan". Punea aiurea fascicolul si ii iesea ca as fi cu vreo 2 saptamani mai mica... Dupa aia abia s-a corectat. Nasa mea, in luna a opta, la ultima ecografie, a aflat ca ar fi insarcinata intr-a... cincea!!!!! si bebe a avut 3 kg la nastere...

sa cresteti mari! :-)
http://f2.pg.photos.yahoo.com/tataruraluca
DPN 22 decembrie, Spitalul Cantacuzino

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanap spune:

octavia sunt cu gandul la tine si ma rog sa il ai cat mai repede pe bb Kenzo in brate.daca nu ai nascut inca atunci nastere usoara cu dureri cat mai suportabile.te pupam si ai grija de tine.

LORI http://www.babiesonline.com/babies/s/sebipac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Buna fetelor!
Vad ca e agitatie mare pe forum, nu reusesc sa citesc tot , ma tine denisa mai mult pe langa ea chiar daca este o scumpica.
Nu mai inteleg..ce s-a intamplat cu Bits, a nascut sau nu? si de ce o lasa sa se chinuie atata? Plus ca am pierdut si sirul fetelor care a nascut .
Sper sa nu fie la nimeni ceva grav si sa nasteti toate usor.
Onitza , eu am cumparat pentru fetitza numai produse Dalin, deocamdata nu am de ce ma plange. Daca cumva de o nemultumeste pe fetitza ceva iti transmit.
In legatura cu operatia la mine o sa va zic pe scurt cum a fost ( nu le am cu povestitul).
Luni pe 25.10. m-am internat , fiind in a 39 saptamana iar doctorul mi-a zis ca cel mai devreme peste o saptamana poate ma opereaza. Ma bagasera din nou pe amestec litic si pe stat in spital.
Marti dimineata m-am apucat pe la 8 sa mananc in spital si cum stateam pe scaun am simtit ceva ciudat pe chilot. M-am dus la baie si am vazut sange. Am zis ca il caut pe doctor si ii zic dupa ce termin de mancat. Numai ca se intamplase ca tocmai aparuse la mine in salon sa vada daca mi se recoltasera analizele. Asa ca i-am spus ce am patit, repede control. Dupa control, surpriza...repde la blocul operator...eram ametita total..nu stiam ce sa fac , abia am avut timp sa-mi anunt sotul sa vina repede la spital ca nasc.
Dintre toate programarile care erau facute cu cateva zile inainte , m-au luat prima astfel incat la 9,15 deja aparuse Denisa. Referitor la sonda, abia am simtit-o iar anestezia nu m-a durut doar ca ma simteam ca la acupunctura deoarece m-a intepat de 3 ori pana a nimerit un locul bun.
Pe masa de operatie doctorul a vb in continuu cu mine, senazatia mai urata e ca ti se usuca nasul si gatul tare ..in rest doar simti ca se misca masa sub tine cand trage de placenta probabil. Dupa ce a scos bebeul a mai durat cam 45 de minute timp in care mi-era somn tare pe masa, ziceam ca adorm.. Dupa operatie te ia cu frisoane (cel putin asa s-a intamplat la mine) dar iti face repede o injectie si te incalzesti bine, dupa care ai cam 2 ore pana te dezmortesti si atunci chiar zici ca e lux, nu te doare nimik. Eu la 10,30 vorbeam cu sotul la telefon (aici nu lasa pe nimeni sa intre la tine). Cum incepi sa iti simti picioarele e mai bine sa ceri un calmant, din timp ca sa aiba timp sa-si faca efectul. Si cum trec orele te simti din ce in ce mai bine, cel putin asa a fost la mine. Seara m-am dat jos si pat pt miscare, stiam ca de a doua zi trebuia sa ne ocupam de fata si trebuia deja sa ne invatam cu agitatia.
Cam asta e tot, deci fara griji celor care vor cezariana.
O sa vad cum reusesc sa pun si niste poze cu Denisa, eu nu ma pricep, sotul trebuie sa se ocupe.

Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

Elena, multumesc! Pe mine tocmai ma apucasera fricile cu cezariana si tu m-ai linistit. Sa-ti dea Dumnezeu sanatate! :-))
Si eu am auzit ca produsele Sanosan ar fi cele mai bune. Eu de astea am luat. Iar scutece am luat Pampers New Born pentru ca am auzit ca sunt tare faine.

Eliza - 35 saptamani
DPN 20 noiembrie - Dr. Anca - Municipal

Mergi la inceput