mamici de noiembrie decembrie 2004 (81)
Raspunsuri - Pagina 13

FELIS spune:
FULGULETZ... pai YO am inteles ce ai zis tu, dar ma miram si eu ce repede vor sa fuga noile mamici... Si am intrebat: "Pai cum?... Pe noi nu ne asteapta?"....
Normal ca ne mutam cu toatele odata... Ca asa am stabilit: exact cum ai spus tu!...
Felis, 35 sapt, DPN 12 dec, Dr. Iliescu Marian (Filantropia)
Pozele mele!

Eliza5 spune:
Bits, ma rog pentru tine sa fie totul OK. De-abia astept sa ne dai vesti!
Dragelor, tocmai ma intorc de la eco. A fost foarte ciudat, si acum sunt un pic socata. Doctorita a stat cu ochii in ecran vreo 15-20 de minute fara sa zica nimic, apoi s-a intors spre mine si zice "doamna, e o pacaleala nu?" Eu ma uitam la ea si nu intelegeam ce vrea sa zica. Si tot ea: "pai copilul asta nu are 35 de sptamani. Copilul asta e la termen, e dezvoltat de 38 de saptamani". Si tot asa a tinut-o pana la sfarsitul sedintei. Cred ca si acum crede ca eu am pacalit-o in legatura cu UM-ul. Tot spunea "si dupa burta se vede ca sunteti la termen. Trebuie sa nasteti!". Asa ca am plecat de acolo confuza si m-am programat maine la doctorul meu sa vedem ce-mi zice. Sunt putin ingrijorata in sensul ca doctorul meu nu este din pacate ca doctorul lui Moss: adica daca mi se rupe apa noaptea, el nu vine la spital. Mi-a si spus ca pe el sa-l sun de dimineata. Dar daca mi se rupe apa la 8-9 seara, pana a doua zi de dimineata nasc, nu cred ca am timp sa-mi astept doctorul. Si nu vreau sa ajung pe mana medicului de garda, mai ales ca trebuie sa fac cezariana. Asa ca o sa-i zic doctorului probabil ca prefer sa nasc ceva mai devreme, dar sa fiu absolut sigura ca nasc cu el, nu cu altcineva. In el am incredere, mai ales ca e vorba de o operatie!
Dragelor, asteptam sa nastem cu toatele, si apoi ne mutam la clubul scutecelor, da? Pana atunci scriem cu toatele aici, si mamici si viitoare mamici :-)
Try, ce faci? Cum te simti?
Gandacelule, esti sadica!!! Cum sa-si rupa saraca singura membranele??? Mi se face parul maciuca atunci cand te aud... Poate mai face Doamne-fereste ceva pe acolo.
Felis, multumesc pentru mesajul de la Moss, o sa-i trimit un SMS .
Adriana, ma gandesc la tine . Cum mai rezisti tu cu 2???? Ca mie mi-e greu cu 1.. Nici nu vreau sa-mi imaginez cum ar fi sa fie 2. Esti mama eroina si sa stii ca e mare lucru ca ai ajuns la 38 de saptamani!
Eliza - 35 saptamani
DPN 20 noiembrie - Dr. Anca - Municipal

Miche spune:
Eliza , unde ai facut eco?
In legatura cu varsta sarcinii, nu tu mi-ai zis ca nu stii exact cand a fost UM? ca ai avut o dereglare??
Si eu trebuie sa fac eco luni... si nu m-am hotarat unde , de data asta.
Si cu atat mai bine ca ai 38 saptamani! Nasti mai repede!
Eu numar zilele , si ma tot uit la lista cu mamici si viitoare mamici si ma bucur ca se apropie si la mine....
DPN 27 NOV
Dr. Corina Grigoriu -Municipal
http://community.webshots.com/user/micheee100

iepurasu spune:
Maaaama-maaaamaaaa, ce de bebelusi!!!!
De cand n-am mai intrat si eu pe forum am cam pierdut firul!!!
Felicitari din tot sufletul pentru toate proaspetele mamici, sunteti niste frumoase si niste curajoase, sa va traiasca bebicii si sa fie sanatosi si mancaciosi!!!
Nu credeam ca o sa treaca asa de repede perioada asta, mai tineti minte lunile martie-aprilie, cand ni se parea "data scadenta" asa de indepartata? Ziceam atunci:"ooooo, pana in noiembrie (decembrie) mai este o gramada de vreme.....". Si uite ce repede a trecut.
Eu sunt in concediu (finally !!!!) si nu ma supara nimic decat faptul ca ma simt greoaie si obosesc super-repede. In rest totul bine, bebeul e super-vioi si saptamana viitoare ma duc sa-mi fac programarea la cezariana pentru luna viitoare. Doamne-ajuta.
Eu va tin pumnii tuturor viitoarelor mamici de noiembrie sa ne ajute Dumnezeu tuturor sa ne intalnim in ianuarie pe forumul mamicilor vesele si cu bebei sanatosi (ca asta-i cel mai important).
Pupici tuturor!
Iepurasu - 34 saptamani
DPN - 18 decembrie 2004

Eliza5 spune:
Miche, ai dreptate! Ai tinut minte bine :-) Nu stiu exact data UM (pentru ca sunt iresponsabila, nu din cauza de dereglari :-), dar stiu exact data conceptiei, fara nici un fel de dubiu . Si in functie de data conceptiei, mi-am calculat eu care a fost UM. Primele ecografii pe care le-am facut la 6 si la 7 saptamani pentru confirmarea sarcinii mi-au confirmat si UM-ul indirect. Bine, eu stiam ca bebeul meu s-a dezvoltat mai repede, dar parca 3 saptamani este prea mult... De data asta m-a trimis doctorul meu la Medlife - Dr. Rodica Chitescu.
Sa vad ce-mi zice doctorul maine. Poate va fac o surpriza si nasc si eu saptamana asta sau saptamana viitoare . Din pacate nu mi-a spus ce greutate are bebeul, dar m-am uitat eu pe graficele astea printate si scrie FW (headlock) 2970 g. Asta o fi greutatea?
Eliza - 35 saptamani
DPN 20 noiembrie - Dr. Anca - Municipal

Miche spune:
Am auzit ca eco de la Medlife e cel mai performant.
Asa e? Ce si cum se vede?
mertita banii (1.500.000 parca)??
DPN 27 NOV
Dr. Corina Grigoriu -Municipal
http://community.webshots.com/user/micheee100

dama spune:
Fetelor, nu mai aveti nici o veste de la Bits?
Ionela, nu ai mai incercat s-o suni? Doamne, sunt si eu in tensiune de parca ar fi vorba de nasterea mea, dar stiu cat e de greu pt ea singurica printre straini doar cu sotul. Doamne ajuta sa fie totul bine si Bits sa-si tina deja bebelasul in brate.
Si bineinteles ca nu vom pleca de aici decat toate impreuna. Pai cum asa...adica nu ne sustinem toate la bine si la greu?
Bravo, Roxana, ai un flacau frumos si acump tare. Se vede ca-ti seamana si pare tare cumintel. E tare dragalas in poza "sarmaluta" si mititel. Inca odata felicitari.38 saptamani
pozitze

onitza spune:
Mah fetelor, am dormit asa bine...pai, deh, cine statea de garda azi-noapte??? Eu si Gandacica....
ElIZA, , vorbeste cu doctorul, si insista sa iti programeze cezariana... e cel mai bine asa....si stai linisitta, poate ca s-a inselat si doc. aceea, la eco...ai rabdare si vezi ce spune doctorul tau, dap? Si cum adica sa nu vina daca il chemi????
Asta ma enerveaza la culmea cand aud...pai atunci la ce puii mei si-au ales meseria asta?????? Cum adica sa nu dai tel., pai ce eu nu pot programa cand sa mi se rupa apa nu?
Onitza
DPN - 8 decembrie
Municipal, dr. Corina Grigoriu
http://community.webshots.com/user/fix_indiferent

anne-marry spune:
quote:
Originally posted by roserb
Anne Mary, te rog modifica tu greutatea lui Mihnea: 3,550 g , 52 cm (nu 3,350).Merci.
Roxana, Bianca si bebe Mihnea
DPN 6 nov- Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://f2.pg.photos.yahoo.com/roxanaserbanescu
gata...am modificat...frumosilor..
anne-marry

pozele mele
NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA

anne-marry spune:
moss felicitariiiiiiii
anne-marry 33 sapt cu
teodor alexandru DPN 21 Dec.
pozele mele