Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (45)
Raspunsuri - Pagina 6
buli spune:
Roxana, eu stau acasa cu Matei, il iubesc mult si ma straduiesc sa am grija de el cit mai bine. si cu toate astea:
- i-am stricat citeva bluze la care tineam mult, patindu-le cu mincare. ajungeam prea tirziu de la plimbare si il hraneam imbracat "de oras"
- am pierdut vreo doua jucarii afara si nenumarate am ratacit in casa
- eram cit pe ce sa-i pierd un papucel, mi-a atras atentia o vinzatoare.
- aseara Matei, cu mine linga el, in 30 de secunde a facut urmatoarele: a gasit o sticla aproape goala de ulei lasate pe jos pentru ca voiam s-o arunc, a desfacut-o si a turnat uleiul pe gresie in bucatarie. l-am dus fuga in camera si cit am sters eu gresia foarte rapid, a rasturnat o vaza cu flori si l-am gasit pleoscaind cu minutele in apa.
asa ca .... nu stiu ce sa zic ... asta e. se intimpla tot felul de lucruri.
Anca si Matei (1 ianuarie 2004)
http://community.webshots.com/user/ancutza124
Helen spune:
Fetelor, aveti dreptate si poate exagerez dar eu nu mai suport fazele astea... ca ma enervez e putin spus, simt ca pleznesc si abia reusesc sa ma controlez si sa nu-l speri pe copil... de fapt am mai strigat la el cand scuipa mancarea in toate partile dar putin ii pasa, se uita la Tv la videoclipuri( ca numai asa mananca) si eu nu exist prin zona dar macar nu mai scuipa in halul ala...
Daca ar fi vorba, cum zice Roxana ca nu mamnaca o zi, doua sau la o masa da la alta ba... ar fi cum ar fi ca doar s-a mai intamplat si mi se pare normal, nu poate manca mereu la fel, dar deja avem 4 zile incheiate de greva generala... Normal ca insist, dar faza e ca deschide gura si mai inghite asa la 3-5 minute odata....incerc sa am rabdare si astept sa inghita... astept pana nu mai sta linistit si se enerveaza, atunci il las in plata domnului, el vesel ca a scapat si eu turbata de nrvei. Ieri la pranz nu a vrut sa manance, nu am asteptat atat ca m-am enervat prea rau (a inghitit de vre-o 3 ori doar, am incercat cu iaurt si la fel a facut asa ca nu i-am mai dat nimic dar in loc sa dorma somnul de dupamiaza s-a foit si marait de ne-a zapacit... si tot mai apatic era de nu-i mai intrai in voie... l-am pus iar la masa si am incercat tot cuiiaurt..a mancat cam jumatate cu mare greutate (la fel nu inghitea ) dar apoi imediat a adormit si s-a trezit voios... Nu-i prima data cand nu vrea nici in car, nici in caruta... nici nu mamanca dar nici bine nu ii e... singura solutie e sa-l fac sa inghiat cat de cat ceva ca sa am liniste cu el.
Stiu ca toate ma acuzati ca fortez copilul dar ce sa fac, sa ma uit la el cum se maraie si nimic nu-i convine...credeti ca eu nu ma gandesc ca nu-i bine, totusi nu-i bag pe gat cu cu forta! Daca i-ar fi bine si nemancat, l-as lasa si 3 zile sa vad cat rezista... dar nu merge nici asa. Sa nu mai zic ca nu putem iesi afara nemancati ca plange in carucior. Asa copil nu cred ca mai exista....
In mod normal mananca la 4 ore, de 4 ori/zi, indiferent cat a mancat la masa precedenta si masa dureaza ~15min. In seara asta l-am lasat 7 ore intre mese si tot asa nu se grabea nici cum sa inghita dar a mancat cat de cat pana la urma.
Faza e ca asa ceva nu face decat cand are ceva, in cazul lui - otita ; de la dinti nu a facut nicioadata asa rau, aproape nici nu am simtit ca au iesit. Ce sa aiba ca abia ieri a termiant antibioticul (7 zile ptr otita v-am povestit )si ii era f bine de aia am inceput si cu Ca in paralel de 4 zile.
In fine, mai avem 6 zile cu Ca care vor trece cunva si sa vedem dupa aceea... Altfel, doarme f bine, se joaca frumos, e f energic si voios dar numai daca cat de cat are ceva in stomac...
Am mai zis de multe ori ca nu va mai spun cand nu mananca dar acum am vrut sa stiu daca credeti sa fie Ca de vina...
Am postat ptr. ca pur si simplu simteam nevoia sa ma eliberez, sa spun cuiva (desi nu aici ar fi trebuit sa o fac)... stiam ca nu aveti cum sa ma ajutati... ca este f greu de inteles, asa cum este greu ptr. oricine sa inteleaga cum al meu copil nu mai bea lapte ca atare de la 3 luni si tot de atunci mananca numai mancare solida cu lingurita. Dar trebuie sa treaca cumva si asta !
Noapte buna tuturor!
Helen siDan Cosmin (21 Ianuarie 2004)
Albumul nostru
Albumul comun cu bb-ii de ian-febr 2004
ane2 spune:
Helen nimeni nu te acuza ...ne dam si noi cu parerea ca daia suntem aici nu?si e normal ca parerile sa fie impartite....nu mai fi suparata te cred ca ai ajuns la limita puterilor dar trebuie sa ai rabadare...Cosmin e mai bolnavicios ca si Rachella de altfel si oricata grija am avea de ei tot se imbolnaveste la luna...si noi mai suntem si doua....si ce putem face?...nimic..
O sa treaca si perioada asta si maine poimaine ai sa joci la nunta lui Cosmin...si-ti vei aduci aminte de perioada asta si-ai sa razi......hai capu sus da?
Adriana aici nu se da testare psihologica...aici e super usor..sala e cam asa: te duci te intreba cateva semne,iti da un fel de carnet precum ca poti conduce cu cineva cineva in masina si moto scuter...dupa care daca vrei sa iti iei carnetu faci 20 de sedinte dai testu si gata....ti-ai luat carnetu.....
Eu stiam sa conduc doar ca nu aveam carnet...acum am deja 15 sedinte(sunt obligatorii) pe 1 decembrie dau testu....
Roxi ma bucur ca Alexuta e mai bine iar in legatura cu bona asa cum a spus si Anca ...ni se intampla si noua care stam non-stop cu ei...si eu i-am patat o bluzita sa-ti mai zic de suzete ca le pierd mereu si cred ca i-am luat pana acum pe putin 50 ..ca de fiecare data ai iau cate 5-6....
ce nu-mi place la ea e ca lasa jucariile tari in tarc...astea pot fi chiar pericloase, nu stii cum se arunca pe burta si da cu ochiu in jucarie..Doamne fereste...in rest bona ta mi se pare ok...iar cu statu in preajma copiilor mai mari e chiar invitabil...ptr ca in parc sunt atatia copii si cum Alexuta e frumusica foc sigur vin copii la ea ...ca de asas copii...
Anca ti-o trmit si eu pe Rachella prin posta?????????
De-o ora ma chinui sa scriu mesaju asta
Pupicei si o noapte cat mai linistita
Anita si Rachella -17.o1.2004http://community.webshots.com/user/sugarbabe134
Emilly spune:
Ca sa intru si eu in clubul vostru va spun ca azi Ilinca mea nu a mincat mai nimic.La prinz am aruncat castronelul cu legume si pe cel cu fructe, seara cu greu citeva lingurite din piureul de fructe, cam 4 apoi la vre-o 2 ore 60ml lapte iar acum inainte de culcare 30ml lapte.
E strigator la cer, niciodata nu s-a comportat asa si ieri am fost la control si e bine mersi.
Sper ca miine sa fie mai bine.
O zi buna!si nervi de otel!!!
Emilly si Ilinca web 1 web 2
buli spune:
Matei a dormit la la 12 la 8 cu pauza la 6.
ia sa-l mai tinem noi afara zi lumina
dar acu se baga in cd-urile lui Ovi. oups ... si ale mele
incearca sa se urce pe canapea si nu poate ... e asa comic, ramine cu un picior in aer ...
fug sa limitez dezastrul
Anca si Matei (1 ianuarie 2004)
http://community.webshots.com/user/ancutza124
anda141 spune:
Buna dimineata mamici si bebici!!!
ATI DORMIT BINE?? Noi a, domrmit bine, dupa ce aseara am dat o fuga pana la mine la tara si mi-am adus un brat de crizanteme
Lui Albert i-a mai iesit un dinte sus, l-am vazut dupa ce a iesit.Asa ca are 3 dintzi!!
Azi vine mama soacra sa stea cu Bubu, asa ca eu plec la facultate pe la 12.
Va doresc o zi frumoasa!!
Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
ad_risnov spune:
Ziua buna!
Rares a fost baiat de treaba si a dormit pana la 7.30, cu o masa la ora 2. Asa ca m-am speriat degeaba.
Anca, multumim de invitatie. Poate alta data.
Anca, si Rares este pasionat de cd-uri. Le scoate din suport, le tranteste, se cocoata pe suportul de cd-uri. Pana cum nu a rupt insa nici unul.
Roxi, roag-o pe bona sa-i puna in tarc doar jucarii moi, de care sa nu se poata lovi. Eu asa fac cu Rares.
Nici mie nu mi-ar conveni sa stea pe langa copii mai mari. Cu tel. la fel. Nu stiu ce solutie ai putea gasi ca sa faca ce spui tu.
In rest sunt de acord cu fetele.
Adriana - mamica lui Rares (13.02.2004)
Album Rares 1
Album Rares 2
Bebelusi ian.-febr. 2004
Andruska spune:
Helloooooo !!!!
Helen imi pare tare rau ca Cosminel nu papa si te cred ca te crizezi ca si eu m-as criza . Daca plange afara crezi ca ai putea sa ii dai sa pape afara? Eu cu Matei am mai facut figura asta si functioneaza cu toate ca el papa si in casa insa...mai variem si noi decorul !!! Pupici multi si ai incredere ca o sa fie bine ca o sa fie .
Monica bafta la scoala!!!! Imi dai si mie o crizantema? Imi plac tare mult .
Matei doarme destul de bine noaptea, se mai trezeste se mai foieste insa de cele mai multe ori isi baga singur suzeta in guritza si gata. Cred ca il cam chinuie dintisorii care nu ies...suntem stirbi de tot, mai este cineva asa?
Adriana bafta multa la sofat si pupici multi lui Rares si lui Cosmin .
Va pup ca am fugit la munka...astazi stau pana la ora 20.00 si am venit la 8.00 ...norok ca imi place mult ca altfel....
Andra lui Andrei Teodor (18 septembrie 1999) si Matei Daniel (6 februarie 2004)
NIHIL SINE DEO !!!
saphir spune:
Buna ziua si de la noi.
tuturor copilasilor care s-au sarbatorit aceste zile!
Helen, te inteleg perfect. La unele faze parca il descrii pe Amos. Si eu uneori simt ca imi pierd mintile de nervi, dar cand simt ca nu mai rezist, il las si imi fac altceva de lucru`, asta ca sa nu ma isterizez definitv. Cand sunt nervoasa si obosita si el la fel, il mai pasez pe Amos la taica-su si mai scap 10-15 min.
Nu stiu ce sa zic, incearca sa nu mai iei in tragic fiecare schimbare de program, fiecare pasa proasta prin care si el trece. Incearca sa fii nitel mai relaxata
Al meu fecior e plin de vanatai, are una in frunte, acum 2 zile a dat cu capul de scaun si si-a facut un cucui frumos. Mai e vanat pe picioare. El sta mereu pe jos, e toata casa a lui, circula peste tot. Se ridica in picioare la fereastra -noi avem in salon fereastra cat peretele, dar avem gratii, asa ca nu are unde se duce. Dar cand se plictiseste, il pun la geam si el se bucura foarte tare si tipa la copii de pe strada Are o placere deosebita cand vede caini sau pisici. Este un caine al vecinilor, pe care l-ar smotoci daca l-ar prinde si o pisica pe scara, pe care o hranim si noi, careia i-ar sari fulgii
Apropos de CD-uri, Amos are boala pe DVD-uri. Le scoate pe toate si le plimba prin toata casa si daca ii strig " nu..nu..nu e voie" si mai repede se duce catre locul interzis, indiferent care ar fi ala.
Suntem poznasi, ce mai !
Cam atat de la noi.
Va dorim numai binele din lume
Saphir si Amos Daniel (26.02.04)
Bebelusi de ianuarie - februarie 2004
...si pozele noastre
saphir spune:
Fetelor, vroiam sa va multumesc si pentru gandurile bune
Anca, daca vrei sa ma intrebi ceva legat de Israel, intreaba-ma! Eu nu ma supar prea repede
Helen, daca pot spune asa, m-am obisnuit cu atentatele. Nu am crezut vreodata...dar uite ca din pacate se intampla. Noi incercam sa evitam, pe cat posibil, locurile aglomerate. Nu circulam cu autobuzul deloc, pe plaja, seara evitam barurile aglomerate etc.
Chiar am aflat ca atentatul de zilele trecute, a fost langa magazinul de unde cumpar eu carne. De obicei cand mergem in piata, din cauza pericolului, nu ne prea plimbam sa vedem ce si cum este, intram la magazin, cumparam ce e de cumparat si iesim imediat din zona. Prost este ca piata este foarte mare, are foarte multe intrari si chiar de sunt pazite si cei care intra sunt verificati, niciodata oamenii de paza nu sunt indeajuns.
Asta e...
O zi buna
Saphir si Amos Daniel (26.02.04)
Bebelusi de ianuarie - februarie 2004
...si pozele noastre