Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (45)
Raspunsuri - Pagina 5
buli spune:
buna ziua
La multi ani!
Mircea
Rares Alexandru
Andreea Teodora
sa cresteti mari si sanatosi, sa va bucurati parintii
noi azi am stat afara de la 9.30 la 16.30. am venit acasa doar pentru masa de prinz. in casa s-a lucrat de instalatia de gaze.
da' am scapat in sfirsit.
am fost la serviciu, unde Matei a fost foarte cuminte, a vorbit cu toata lumea, apoi ne-am tot plimbat de ne-am saturat.
acum s-a prins de marginea biroului si face tractiuni
fug la el ca cine stie ce-i mai trece prin capusorul dragalas
trebuie sa stau numai cu ochii pe el.
Anca si Matei (1 ianuarie 2004)
http://community.webshots.com/user/ancutza124
ad_risnov spune:
Salutare!
Patricia, si eu zic sa stai calma cu mancatul. Isi va reveni el cu siguranta. Pai 10 lingurite e ceva. Vorba Monicai, daca ar fi un copil slab ai mai zice. Au si ei pofte, toane...
Monica, eu am vazut pe HBO filmul "Lupta cu inaltimile" si mi-a placut tare mult. Este impresionanta lupta pt. a salva macar o viata, iar faza de la inceput cu tatal si copiii lui m-a socat. Este un film plin de sensuri.
Anca, si Rares face tractiuni la masa cu calculatorul. Vine cu premergatorul sub ea si se agata ca o maimutica de margine.
Azi a reusit sa se suie cu picioarele pe premergator si a descoperit un nou cuvant: baba.
Noi am stat destul de putin afara pt. ca mi s-a parut cam frig si nici prea mult chef de plimbare n-am avut.
Fetelor, ce e linistea asta pe forum in ultima vreme??? Oare nu mai avem ce povesti sau lipsa timpului e de vina?
Mie sincer imi lipsesc zilele cu dezbateri si povestiri pline de verva.
Unde o fi Babee cu pofta ei de viata???
Adriana - mamica lui Rares (13.02.2004)
Album Rares 1
Album Rares 2
Bebelusi ian.-febr. 2004
buli spune:
Matei doarme de la 17.30
la noapte cred ca avem bairam.
se pare insa ca am gasit solutia pentru un somn linistit ... stam afara cit mai mult
Adriana, eu as scrie mai mult, dar cum sa fac, indata vine la mine, se agata de scaun si se catara pe mine si apoi pe birou. si banui ca la fel e la toata lumea. plus altele. ei dorm acum mult mai putin, unele fete si-au reluat lucrul, unele s-au apucat de soferie
ane2 spune:
hop si noi
Mircea
Rares
Andreea Teodora
Helen nu te ingrijora...asa sunt copii...si Rachella are zile de-mi vine sa faca asa...azi de dim a mancat super 240ml de lapte la pranz adica 12 a papat un castronel de corbitita de pui si de la 12 pana acum nu a mai vrut sa manance ...ce pot sai fac ?..nu vrea nu vrea ..asta e...in schimb ieri mi-a mancat superrrrrrr..chiar ne-am minunat de ea...
Fug sai fac baita si revin la povesti.........
Anita si Rachella -17.o1.2004http://community.webshots.com/user/sugarbabe134
Emilly spune:
Buna fetelor, in primul rand La multi ani tuturor sarbatoritilor pe care nu i-am felicitat sa cresteti mari, voinici si sanatosi!
Noi suntem bine, am fost la controlul de 9 luni si stam bine cu o singura bulina neagra.Avem 9.200gr si 70cm, cam miniona, nu?
Bulina neagra o are ca nu bea suficient laptic pe 24 de ore si nici alte lactate care sa-i insumeze 700ml de laptic cit a zis dr.ca are nevoie la virsta asta.
In rest ne dezvoltam bine si frumos si suntem tare istete...zise cioara!
Fetelor, ce mai papa bb-i vostri, adica ce combinatii le mai dati ca eu nu stiu ce sa-i mai gatesc gazei mele.Sa nu mai zic ca si a mea de citeva zile maninca tare prost.
Emilly si Ilinca web 1 web 2
ane2 spune:
Gata baita...si azi e randu lu mami so culce
Aseara pe la 1 noapte minunica mea iar era in picioare ..si iar am luato cu noi in pat...doar ca de dormit nici pomeneala...pe la 5 dim sa dus tiptil tiptil si la luat pe tacsu de gat sia pus un crac pe spate lui si somnic pana la 7dim......
In seara asta sper sa nu mai faca la fel...azi m-am uitat in gurita ei si avea sange la gingiute o fi normal???????
Eu pe Rachella o incalt ca am toata casa gresie si mie frica sa nu raceasca....
Saptamana asta ne ducem sa alegem gresi si faianta ptr casa...dupa care in maxim 3 luni va fi gataaaaaaaaaaa.....Doamne abia astept..m-am saturat de apartamentu asta....
Adriana cand ai prima ora de condus?????
Anita si Rachella -17.o1.2004http://community.webshots.com/user/sugarbabe134
ad_risnov spune:
Rares mi-a facut figura in seara asta: s-a culcat la ora 7. Eu credeam ca o sa doarma vreo jumatate de ora, cand colo somn nene nu gluma. La 9 i-am dat in somn biberonul cu laptic si orez. Acum sa vedem cand o sa ne dea trezirea.
Ane, am uitat sa-ti raspund la intrebarea despre testarea psihologica: se dau cateva teste care masoara viteza de reactie, coordonarea, atentia, acuitatea vizuala. Este f.f. simplu si mai mult o formalitate.
Prima ora de sofat (ca de condus am avut-o demult, cum ar spune Cosmin) o am sambata. Este totusi posibil sa o decalez vineri pt. ca o prietena mi-a promis ca va veni sa stea ea cu Rares. Asadar, daca se va putea o s-o am vineri, pe la 4 dupa amiaza.
Tu ce ganduri ai cu scoala de soferi?
Pupici si noapte buna tuturor.
Adriana - mamica lui Rares (13.02.2004)
Album Rares 1
Album Rares 2
Bebelusi ian.-febr. 2004
Roxana_G spune:
Mircea, Rares Alexandru si Andreea Teodora
Andra, ce ma bucur ca avem vesti de la voi (vezi ce rau e la serviciu?). Chiar iti simteam lipsa si ma gandeam sa o intreb pe Adriana daca v-ati mai vazut. Multumim de grija, eritemul s-a vindecat.
Imelda, sigur ca exista o intalnire daca vrem cu adevarat! Ai vazut ca se poate.
Tatiana, eu nu o tin incaltata in casa. Ii pun ghete afara de nevoie si tare greu se obisnuieste cu ele. Le scoate mereu si cand e vorba sa mearga nu prea ii place.
Adriana, bine ca ai gasit un instructor ca lumea. Stii ce am patit eu acum 4 ani cand ma reapucasem de condus? Am luat niste lectii de la un instructor recomandat de o colega. Doamen ce nebun! Era neserios, intarzia, ma lasa oriunde in Bucuresti de nici nu stiam sa ma intorc. Dar stii care e culmea? Urla din orice, era nervos si batea cu pumnul in bord si in tabla masinii pe exterior (pe geam). Imi statea inima in loc. L-am concediat rapid!
Helen, de la calciu sau nu, Cosmin are o perioada in care refuza mancarea si tu nu ar trebui sa insisti. Eu nu mai insist cu Alex deloc. 45 de min mi se pare tare mult. Nu cred ca stam mai mult de 10 minute daca nu deschide gura. Masa urmatoare este peste 4 ore si de regula o accepta. Si daca nu, asta e. A doua zi va manca. Nu ii faci bine sa insisti (am citit un articol infiorator despre anorexia psihologica) si in plus tu te enervezi, iar starea ta de nervi i se transmite si nu va manca nici atat. E o pasa trecatoare, probabil o sa ne anunti in curand ca a aparut un dinte nou.
Emilly, 700 ml???? Pai la noi nici cu iaurt nu ajungem la atata. Hmmmm. A mea nu e un exemplu de varietate la mancarica. Am incercat eu, insa fara succes. Cum am revenit la mancarea ei a fost tare fericita. Am introdus din cand in cand galusti din supa de pui pe care le amestec cu legume si carne. Si spanacul, facut tot cu zeama din supa de pui. In rest nuu prea accepta alte retete.
Postez repede acum si revin cu alt mesaj. Calculatorul meu face figuri in ultima vreme. Si acum rasneste tare ciudat, mi-e teama sa nu se inchida.
Rox si Alexandra Maria (10.02.2004)
Roxana_G spune:
Anita, cam ciudata treaba cu gingiile Rachellei. La noi nu au fost astfel de probleme, ba dintele de sus a iesit parca fara tam tam prea mare.
Inainte sa ma duc la nani, am si eu o intrebare. Si o povestire. Mai exact voiam sa va cer parerea despre nemultumirile mele legate de bona si sa va intreb cum ati reactiona voi, avand in vedere faptul ca in general sunt multumita, face treaba multa, e OK cu Alex si nu as vrea sa plece sau sa o supar. Insa:
- nu are grija de lucruri. Am insistat sa nu mai foloseasca hainele de afara in casa si m-am ales cu o bluzita tare scumpa si greu d egasit la noi patata de morcov;
- nu e atenta cu jucariile (sper ca este macar atenta cu Alex) in parc. A pierdut 2 jucarele despre care habar nu are ce a facut si o ghetuta, din cele Nike aduse din Grecia;
- am insistat sa nu mai stea in preajma copilasilor mai mari car epot fi raciti, mai ales in perioada asta cand circula gripa si viroze. Sii totusi sta cu prietene bone (banuiesc!);
- sunt tot felul de maruntisuri pe care prefer sa o atentinez sa nu mai faca si in loc sa se corecteze cauta continuu scuze. Minte si inventeaza mereu ca sa se apere (de exemplu, ptr ca a sunat-o o prietena pe fix la mine, desi stia ca nu ar evoie sa dea numarul, a inventat o intreaga poveste cusuta cu ata rosie);
- si ca veni vorba de ate, am rugat-o sa nu ii mai lase lui Alex jucarii periculoase atunci cand nu e supravegheata. Rezultatul: i-a lasat un urs de plus caruia alex i-a desirat o fundita si atarnau motoceii din ea. Evident ca a inghitit si din atele alea, ca altfel nu imi imaginez. La fel insist sa nu mai lase jucarii tari in tarc ptr ca Alex se arunca pe ele si ptr ca nu a respectat asta, mititica e plina de vanatai pe picioare.
Haideti, voi ce ziceti? Cum sa procedez? Intr-un fel am si eu tendinta sa dramatizez ptr ca toate sunt din ultima saptamana. Si nu mai am rabdare, sunt mereu iritata si mai ales frustrata ca nu ii pot spune cum as vrea, ptr ca nu vreau sa o pierd.
Pupici. Noapte buna.
Rox si Alexandra Maria (10.02.2004)
buli spune:
Adriana, haideti la noi
Matei a dormit de la 5.30 la 10 si acum ne jucam de nu mai putem