Daca da si mai ales cand
Raspunsuri - Pagina 2
mika1 spune:
quote:
Originally posted by Costi
E bine se multumim Domnului cind ne ofera copii chiar de nu suntem pregatite, reusim noi sa ne planificam viata in functie de obligatiile noi aparute.
Va doresc din tot sufletul sa nu ajungeti ca mine la 36 de ani, sa privesti inapoi la greselile facute, sa regreti, sa-ti doresti copil si sa nu mai vina, sa stii ca pe zi ce trece sansele sunt tot mai mici.
e bine daca ai invatat din greseli, eu cred ca nicicand nu e tarziu pt fericire.credinta e de cele mai multe ori cea mai importanta. iti doresc sa ai copilas cat mai repede posibil.
ariadna33 spune:
Putzuruca, eu nu am ramas cu nici o sechela, totul ete normal, toti medicii mi-au zis sa ma apuc de treaba, analizele sunt bune (si slava Domnului, am un snop de analize facute) si totusi nu se intampla. Asa credeam si eu, ca tine, ca o sa fac un copil cand o sa vreau, mai ales ca mama mea a nascut la 36 si la 40 ani (apropos de fertilitate si ereditate). E u am 33 ani si incerc de vreo 2 ani.
Nu o lua in gluma...
Sabina spune:
Fetelor, povestea mea.
la 22 de ani si 2 luni am plecat la o bursa in Germania.Acolo mi-a fost asa de dor de sot( nu eram casatoriti si ai mei nici nu stiau de relatia noastra!) incat in vacanta de Craciun am zis ca facem bb si ne casatorim in aprilie cand vin de la bursa.
Surpriza...planul a functionat! Am facut-o pe Sofia (11 sept.2002) , cand intram in anul 5 de facultate.Am terminat Conservatorul la sectia compozitie, deci nu chiar simplu.Nu am intrerupt anul, am terminat cu 10!
am alaptat 20 de luni, acum am 25 de ani si am facultatea, masterul sunt inscrisa la doctorat si prof. asociat la facultate.Dar am si minunea vietii mele, Sofia, care are deja 2 ani si aproape 2 luni.
Nu regret nici o secunda, desi a fost ingrozitor de greu, nici acum nu doarme toata noaptea, numai eu stiu cum alaptam si treceam la loc la masa de lucru la 3 dimineata.
insa m-am ghidat dupa acelasi lucru, Dumnezeu stie mai bine.A fost un impuls nebunesc pe care sunt fericita ca l-am urmat.
Nu lasati viata sa treaca pe langa voi.
un pupic sipt. fetele care sunt aspirante, sa va aduca Dumnezeu bebelusul mult dorit!
Vizionare placuta la album!
Sabina si Sofia Galagia
putzuruca spune:
Draga Sabina, sa-ti traiasca fetita si sa va bucurati de ea, iar pentru tine felicitari pentru modul cum ai trecut si treci peste toate greutatile. Despre acest subiect am discutat azi si cu mama mea si sunt hotarata sa nu mai fac greseala din trecut(avort).Pana la urma sunt in ultimul an, deci in curand voi termina studiile si voi putea sa ma concentrez pe facut un
ariadna33 spune:
Ma bucur din suflet ca ai luat hotararea asta si iti doresc sa te bucuri de un bebe sanatos si frumos cat mai curand!!
Carmen
gogosar spune:
Eu m-am hotarat sa am un bebe acum 6 ani pe vremea cand eram doar prietena cu sotul meu.Acum ani si jumate ne-am si casatorit...intretimp am inceput si niste investigatii,analize, tratamente, iar bebe inca se lasa asteptat.
Anca
Capul sus, va rasari soarele si pe stada noastra.
Maki spune:
Putzuruca, ma bucur ca te-ai hotarat in favoarea bb.Daca incerci sa privesti in viitor, dupa colegiu urmeaza un job, deci o sa incerci sa-ti faci o cariera si mai amani cu citiva ani bb. Si in cariera sunt momente in care trebuie sa alegi, poate ti se da o sansa pe care nu le poti respinge sau dimpotriva trebuie sa cauti un alt job si atunci iarasi amani si asa timpul trece si trece.
Cariera mea si-a atins maximul chiar cand deja aveam baietelul meu si la fel ca Sabina alapteam dimineata, dupa servici si seara, iar el se trezea de mai multe ori noaptea , faceam rondul toata noaptea intre camerele noastre.Deja ma trezeam inaintea lui si stiam ca dupa un minut va plange, si totusi aveam putere sa-mi fac treaba si la servici si acasa.Sa stii ca noi femeile suntem mult mai puternici, facem fata greutatilor mult mai bine decat barbatii si mai ales daca e vorba de copilul tau atunci esti in stare de miracole.
Va pup , Maki
putzuruca spune:
Draga Maki,deja lucrez de 5 ani.Nu este tocmai ce imi place dar sunt multumita.Colegiul l-am inceput dupa ce m-am angajat.Imi este greu deocamdata sa le impac pe amandoua, dar sotul meu este intelegator si ma iubeste mult asa ca suporta programul meu incarcat.De asta va spuneam ca nu shtiu daca este timpul sa fac un bb,dar am inteles ca totul trebuie facut la timpul lui.Oricum, sunt in ultimul an.
Rozi spune:
Draga mea, nu te gandi ca gata, acum m-am hotarat si luna asta si raman insarcinata! Si la cuplurile sanatoase, intr-o luna sunt 20% sanse sa ramai insarcinata, altfel ar ramane femeile in ficare luna!
Oricum, tot cum vrea Doamne-Doamne va fi, ca El stie cel mai bine, chiar si ce noi nu stim!
Iti doresc sa-ti mearga toate asa cum iti doresti!
"Nu crede in minuni; lasa-te in voia lor!"
putzuruca spune:
Draga mea Rozi, iti multumesc pentru sfatul tau. Sa stii ca nici nu m-am gandit ca gata luna viitoare voi fi insarcinata ci am spus ca daca se va intampla sa raman insarcinata nu voi mai repeta greseala din trecut (avortul).De mica mi-am dorit ca toti sa fie multumiti de mine si sa fac totul perfect. Am avut o situatie mai grea in familie care m-a obligat sa fiu asa, insa in privinta acestei hotarari (de a face un bb)am inteles ca trebuie sa fim de acord doar eu si sotul meu.Toti cunoscutii ma sfatuiesc sa nu fac un copil, ca trebuie sa mai astept, sa ma distrez...Pentru ca lumea din jurul meu mi-a dat aceste sfaturi,am apelat la sfaturile si parerile voastre.Ajunsesem sa cred ca a avea un copil reprezinta o povara care ar trebui dusa cat mai tarziu, dar sfaturile voastre m-au ajutat sa-mi schimb parerea.
Va multumesc pentru toate raspunsurile voastre!