mamici de noiembrie-decembrie 2004 (80)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Fetelor, cazul lui Camys este singurul din ce cunoasteti in care greutatea copilului a fost estimata gresit??? Pt ca ea la un moment dat imi spunea ca la ea in Vilcea aia nici nu au auzit deanestezie epidurala...Poate nu auzisera nici de masurarea ccorecta a greutatii... Zic si eu...

Simona, 39 sapt.
DPN - 6 Nov., Dr Octavia Ciurel - Cantacuzino

http://community.webshots.com/user/simonacip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

despre greutate la echo - nu cred ca o pot masura exact, din moment ce o masoara in functie de volum - eu, de ex, la inaltimea mea, ar fi trebuit sa am cu 10kg mai mult (acum, adica) si nu am din cauza oaselor usoare (pe care nimeni nu le putea estima, evident!)

despre ile mi-au spus ca va avea 4 kg si a avut 3.800, asa ca... erori sunt si la "case mai mari"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

Simona, exact cum a spus si gandacica, nu-ti poate spune nimeni exact greutatea lui bebe..."Este ceva estimativ "(exact asa s-a exprimat medicul meu). practic se introduc valorile masurate la eco (lungimea piciorului..etc) si exista un program automat care da greutatea lui bebe...
Din start acest program da erori plus , minus 300 grame ...si pe urma cat de bine au fost facute masuratorile? ...si , cum a zis si gandacica depinde de si greutatea oaselor ...

cu David, 34 sapt., DPN 7 dec.
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moss spune:

fetelor, haideti sa va spun ce-am patit eu:
asa cum stiti sunt programata pentru cezariana luni, 1 nov. Bun !

azi - noapte ( spre dimineta ) am avut niste contractii ( cred ) - ma durea sub burtica, ca la menstruatie , iar durerea se concentra ca un fel de crampa dupa care ma linisteam. Ma durea si mijlocul in acelasi timp cat aveam crampa. In plus o scurgere maronie dar nicidecum abundenta !
Abia asteptam sa se faca dimineata sa-l sun pe dr. ! Stiam ca va pleca din Bucuresti in week-end si vroiam macar sa vb. cu el la telefon.

L-am sunat pe la 10 dimineata si mi-a spus ca trebuie sa ma vada si ma suna cand pleaca spre spital ca sa ne intalnim. M-a pus pe masa si a constatat ca desi colul nu s-a deschis s-a mai subtiat astfel incat suntem pe muchie de cutit si se pare ca s-ar putea sa nastem maine in loc de luni.

Am plecat acasa ptr. ca trebuia sa fac injectia cu Celestone ( este f. importanta ) si a ramas sa ma sune doctorul mai tarziu sa vedem daca au mai aparut contractii.
Am uitat sa va spun ca pana am ajuns la spital nu am mai avut nici cntractii, nimic...

M-a sunat pe la 17.00 dar inca nu sunt schimbari majore ( nu am contractii regulate ) si a ramas sa ma sune mai tarziu. Omul si-a amanat tot planul de week-end in ideea ca maine poate facem operatia.
Ne straduim sa rezistam pana maine fara travaliu si alte chestii ca sa putem face si cealalta injectie care se face la 12 ore .

asa ca s-ar putea sa fiu mamica mai devreme...

o seara placuta.

cristina 39 saptamani, DPN 1 NOV, Dr. Marian Iliescu - Filantropia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Onitza, mersi de intrebare. Eu fac bine, va citesc aproape zilnic si ghiar ma gandeam daca o sa nasc inaintea ta, caci se vede treaba fetitele sunt mai harnicutze (eu m-am nascut la 37 saptamani, dar am lasat-o pe mama sa faca chiar si tortul de revelion).Am vazut ca vrei sa incepi exercitiile pentru intoarcerea baietelului. Sa cred ca inceppi sa cochetezi cu ideeea unei nasteri naturale ?
Eu luni merc la ecografie la Filantropia si sper sa-mi spuna greutatea copilului, poatem facem o comparatie.
A, si sunt in concediu de luni . De bucurie vrea sa plec la Moreni pana pe 14 cand ar trebui sa particip la botezul nasei mele si la aniversarea fratelui meu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

moss! uraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! mai da ce norocoasa esti ca l-ai prins pe dr, am o prietena care a patit ca tine si cand si-a sunat dr, acesta i-a zis: sunt la sinaia! si a nascut cu altul!

asa ca... sa ai o nastere usoara si o refacere rapida si un bebe sanatos si mancacios!

Mergi la inceput

Simona, felicitari pentru faptul ca ai fost cuminte si ai ajuns la termen. Vei vedea totul va fi bine!
Cat despre renovari cea mai buna luna este Ianuarie. Dupa sarbatori muncitorii nu mai au lucrari de aceea cer si mai putin pentru manopera plus ca vin sa-si faca treaba nu sa te incurce.

Otilia, DPN 9 Decembrie

Mergi la inceput

Fetelor voi stiti care este cauza pentru care eu nu vad autorul unui mesaj? Umblu asa in ceata, ma mai orientez dupa semnaturi sau DPN-uri.
Mi se intampla doar cand intru de la niste prieteni, de la servici era ok, de aici nici pe mine nu ma vad

Otilia, DPN 9 Decembrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Try, s-a impus . Pe 26 m-a bagat de urgenta la cezariana dupa ce avusesem sangerari si se deschisese si colul suficient de mult. La mine toata sarcina a fost cu "amenintare de avort" iar dupa operatie am primit explicatia de la doctor: am uterul infantil, chiar daca ajungeam la 40 sau 41 de saptamani nu se mai dezolvolta fata si din contra o afecta.
Multumesc la toate de urari , nastere usoara celor care urmeaza. cele care au cezariene le zic ca nu au motive sa se sperie sau sa isi faca griji. Totul e suportabil.
Mai revin.

[quote]Originally posted by try

Ele, sa fiti fericiti alaturi de fetita voastra, sa fie sanatoasa si sa creasca maricica si fara sa va dea voua prea multa bataie de cap.

Am si eu o intrebare: de ce fac medicii astia cezaariana asa devreme daca bebe e asa micut. 2,6kg e un bebe mic, de ce nu asteapta sa mai creasca bebe macar pana la 3 kg? Sau la tine s-a impus cezariana asta mai devreme, a fost un motiv anume pt. asta?

La noi a mai trecut o zi si tot nimic, tot asteptam. Maine implinesc 40 de sapt. fix, in cap, complet, pe de-a-ntregu'.

Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura miu spune:

..fetitele sunt in linia inatai.Bravo!!..FELICITARI TUTUROR MAMICILOR

Fetele,va rog sa-mi spuneti daca ati aflat cat se da anestezistului ptr epidurala???...inafara de costul trusei.

..eu voi naste in Giulesti si ma gandeam ca in jur de 1 mil este de ajuns sau 1.5 mil??

laura si 37 sap

Mergi la inceput