mamici de noiembrie-decembrie 2004 (80)
Raspunsuri - Pagina 4

FELIS spune:
quote:
Originally posted by Ele
fetelor, am revenit..mai multe.
Pe 26 oct la 9,15 ( de Sf Dumitru)s-a nascut Ana Denisa de 2,600 kg. Acuma suntem unele mici iar altele obosite, revenim mai tarziu cu detalii. Aaaaaa, prin cezariana cum am fost planificata.
Elena, 38 sapt, DPN-5nov
ELE sa-ti traiasca

Sanatate si numai bucurii!!!!!!!!!.........

Burtici... Eu cred ca avem mai multe mamaici da nu stim noi...
Felis, 34 sapt, DPN 12 dec, Dr. Iliescu Marian (Filantropia)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cornelfelis/my_photos

FELIS spune:
GANDACELULE sau cine stie si ma poate ajuta: vreau si eu un PM cu explicatie pas cu pas : cum se scrie in Word cu linie de fractie in dreptul semnului =. Am niste formule gen: VN = Capital social / nr de actiuni. Ma poate ajuta cineva? Raspuns cu PM sa nu plictisim lumea pe aici.
Felis, 34 sapt, DPN 12 dec, Dr. Iliescu Marian (Filantropia)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cornelfelis/my_photos

fulguletz spune:
Ele, sa-ti traiasca fetitza! sa creasca mare si sanatoasa ! si tie refacere usoara!
fetelor, se lasa cu sampanie (onitza deja nu a mai avut rabdare)
cu
David, 34 sapt., DPN 7 dec.
poze

loredanap spune:
bits poate ken nu vrea sa iasa ca nu are kg corespunzatoare.poate vrea si el 4,7oo ca feciorasul meu.
LORI http://www.babiesonline.com/babies/s/sebipac

gandacelu spune:
quote:
Originally posted by Ele
fetelor, am revenit..mai multe.
Pe 26 oct la 9,15 ( de Sf Dumitru)s-a nascut Ana Denisa de 2,600 kg. Acuma suntem unele mici iar altele obosite, revenim mai tarziu cu detalii. Aaaaaa, prin cezariana cum am fost planificata.
Elena, 38 sapt, DPN-5nov
uraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!
felicitari, elena!

sa-ti traiasca bebelina! sa te refaci repede!

cum ati trecut peste cutremur?!

ps: nu uita sa-ti schimbi semnatura si sa ne pui niste poze!

felis, da un copy-paste ca sa-l pui la semnatura! bineinteles, in html

cealalta problema nu stiu, stiu ca se scrie cu /, adica 1 pe 2 este 1/2

dama spune:
Elena sa-ti traiasca fetita, sa fie sanatoasa si cuminte ca sa va puteti bucura de ea. Tie refacere rapida ca sa ni te alaturi sa ne povestesti mai multe despre eveniment. Si nu uita sa pui si ceva pozici cu Ana Denisa.
Iar vorbiti de sampanie? ca vreau si eu...vreti sa nasc aici de pofta? Macar sa ne intalnim toate (pe forum) si sa bem impreuna.37 saptamani
pozitze

simonacip spune:
Ele, felicitari, sa-ti traiasca fetita, sanatoasa...Vedeti fetelor ca tot fetitele se nasc mai intai....
Michisorule cu apartamentul nu ne-am apucat...Azi trebuia sa-l elibereze ( abia azi!!!), dar ne-a mai cerut o saptamana. Deja mi-am luat gindul ca ne apucam acum de lucrari...nu stiu cam cit se poate lucra pe vreme rea - cu gresie, faianta, parchet...cred ca nu prea. Offf...si abia astept sa ma mut de aici odata. Situatia e cam incordata sau poate mi se pare mie. Vreau liniste si intimitate cu Davidut al meu, si cred ca nu prea voi avea parte aici de ele. Dar, sa stiti fetelor ca-mi voi inchide usa de la camera si ziua si putin imi pasa ce-or gindi...
Miche, cu spitalul ce sa-ti spun, de toata frumusetea. SAla de nasteri este in renovare pana marti si ar fi de preferat sa nu nasc pina atunci, caci as incapea pe mina unui alt dr., la alt spital...si nici nu stiu exact unde sa merg daca ar fi....
Dar stau cumintica in pat, iau no-spa, pt ca burtica mea e tare ca plumbul si incerc sa nu ma mai gindesc ca s-ar putea sa nasc.... Mai am 2 zile si 3 nopti. Sper sa fie ok.... Dupa accea renunt la no-spa si astept sa vad....poate tot va voi David sa mai stea, eu stiu?
Simona, 39 sapt.
DPN - 6 Nov., Dr Octavia Ciurel - Cantacuzino
http://community.webshots.com/user/simonacip

simonacip spune:
maninc bomboane si ma mustra constiinta cumplit.... Imi va fi si frica cind va trebui sa ma cintaresc data viitoare...
Simona, 39 sapt.

try spune:
Ele, sa fiti fericiti alaturi de fetita voastra, sa fie sanatoasa si sa creasca maricica si fara sa va dea voua prea multa bataie de cap.
Am si eu o intrebare: de ce fac medicii astia cezaariana asa devreme daca bebe e asa micut. 2,6kg e un bebe mic, de ce nu asteapta sa mai creasca bebe macar pana la 3 kg? Sau la tine s-a impus cezariana asta mai devreme, a fost un motiv anume pt. asta?
La noi a mai trecut o zi si tot nimic, tot asteptam. Maine implinesc 40 de sapt. fix, in cap, complet, pe de-a-ntregu'.
Onitza, si eu cand am facut exercitiile lui bits mi s-a intors bebe (eram prin sapt. 34 parca), dar cum Alexutzu' meu e unic, n-a vrut sa ramana asa si dupa 3 zile tzushti iar cu capul in sus. A tot tinut-o apoi asa cand cu capul in sus, cand transversal, cand oblic, cand in jos pana am ajuns in sapt. 37 si 4 zile. Moment in care bebe s-a intors definitiv cu capul in jos. Deci destu lde tarziu bebicul meu s-a intors cu capul in jos, dar s-a intors pana la urma singurel. Are timp inca bebe sa se intoarca, nu-ti face probleme. Nu intra in panica, si eu ma cam agitam atunci, dar pe urma am lasat-o balta si am zis: cum vrea el sau Dumnezeu. Si daca e sa fac cezariana, ce? Mai important e ca bebe sa fie sanatos, cum nastem deja e o chestiune de detaliu, amanunte, alea-alea. Asa ca stai calma, nu te impacienta. Daca e ca bebe sa se intoarca cum trebuie o va face, daca nu, poti tu sa faci exercitiile lui peste ca el tot cum vrea el se aseaza. Incearca exercitiile, insa sa nu disperi daca nu se intoarce bebe sau daca dupa ce s-a intors in urma exercitiilor iar revine la pozitia cu capul in sus. Nu depinde de tine, de miscarile tale, l-am intrebat pe medic daca cumva faptul ca eu stau in anumite pozitii sau fac prea mutla miscare sau una alta il poate impiedica sa se intoarca si mi-a zis ca eu nu pot influenta treaba asta, e chestie de bebe, e "datoria" si responsabilitatea lui sa se intoarca. Tu il poti ajuta prin exercitii, insa poti foarte simplu sa le faci si pe tine sa nu te ajute. Nu dau randament 100%. Pe bits au ajutat-o, pe mine la momentu lrespectiv m-au ajutat sa-l intorc pe bebe, dar vezi ca fiecare e cu cazu lsi situatia lui.
Spor la exercitii... nu-i asa ca al doilea e mult mai crunt ca primul? Mie imi amorteau bratele, as fi stat de 2 ori mai mult in prima pozitie decat s-o fac pe-a doua. in a 40-a sapt., DNP 31 oct.

simonacip spune:
Try, am o prietena care a nascut fetita la 36 de sapt implinite. Avea 2,600 si a nascut prin cezariana pt ca pierduse dopul si copilul trebuia sa vina, dar nu era intoarsa bbica , iar prietena mea avea placenta praevia. Cumnata mea a nascut prin sapt 34 cu cezariana, pt ca i se rupsese apa...tot asa...Poate ca sunt cazuri de extrema urgenta, adica exact cazul in care trebuie sa se faca cezariana, pt ca noi deja am asimilat-o unei operatii la cerere, pe cind nu ar trebui sa fie asa.
Simona, 39 sapt.