Cum "cunosti" omul?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cipcipcip spune:

quote:
Originally posted by Ana3500

Ei bine, nu s-a dus deloc sa-si ceara scuze de la batran si nici nu are de gand sa faca asta. Mi-e rusine, este matusa mea, dar mi-a impus sa nu spun nimanui ca a gasit portmoneul. O intereseaza mai mult sa nu se faca de ras, decat ca l-a ponegrit pe nedrept pe bietul om. Nu stiu ce sa fac, ea este singura mea ruda si este oricum destul de suparata de ce s-a intamplat cu unchiului meu, n-as vrea sa o mai supar si eu. Azi a avut tensiunea 19 cu 8, a alergat prin famacii pt. niste medicamente care nu se gasesc in spital. Pe de alta parte sunt foarte afectata de ce-a patit batranul acela. Nici n-am dormit azinoapte; m-am gandit ca si el era bolnav ( avea pareza pe dreapta) si poate de suparare ca a fost acuzat pe nedrept a mai patit cine stie ce. Iti dai seama de parca nu avea si asa destule probleme. Vai de el.

serena

tu nu te poti duce la acel batrin, poate poti intreba de el la casa aceea unde sta? eu imi imaginez rusinea pe care a suferit-o el, si pe nedrept. eu am patit acelasi lucru cind eram copil, intr-o tabara, si si acum ma urmareste rusinea si privirile celor din jur, toate pe nedrept.

iar la Polul Nord

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns descintec spune:

Vilma, se zvoneste ca zilele astea e festivalul teatrului de comedie in Galati. Execelenta scoala de descifrare a comportamentului uman

D.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Da, Crina, dar nu mai sunt bilete...

Vilma, Anca (3 ani) si Tudor (11.12.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Cea mai buna metoda este vivisectia.Vezi imediat daca nu cumva are mate negre,inima mica,vreo pata pe creier,etc. .
Eu sint dispusa sa plac oamenii si de multe ori ma insel.Contez mult pe atractia care se naste intre oameni si antipatia instinctiva care ti-o trezesc unii.Nici noi nu placem la toti ,cum si viceversa e valabila.Insa, mi-ar place sa cunosc mult mai multi oameni.Uneori am impresia ca vad tot timpul aceleasi figuri, la servici,pe drumul spre casa,parca e un univers limitat.Probabil simt nevoia unei schimbari.Ce facem cind avem sentimentul ca am inceput sa cunoastem calitatea umana a unor persoane cu care interactionam,ne afecteaza aceasta si nu putem sa facem nimic sa schimbam lucrurile.

Ana,du-te la spital si repara onoarea batrinului,te gindesti ca ar putea muri cu aceasta rusine.Doamne,cum il macina!Matusa ta nu e obligatoriu sa afle.Tare mi-e teama de perioada cind voi fi senila si de batrinete in general.Nu stiu de ce o vad ca o perioada tare delicata si dificila a existentei mele?

Mergi la inceput