Scrisori deschise!
Raspunsuri - Pagina 3
cristina73 spune:
Eu am trimis niste poze mamei mele in Romania recomandat si evident ca n-au ajuns.Am facut reclamatie la posta irlandeza si fiindca au fost puse recomandat au putut urmari traseul lor.
Am primit urmatorul raspuns de la posta irlandeza:
Scrisoarea a iesit pe data de...din Irlanda iar pe data de .... a intrat in Romania,in Bucuresti de unde s-a pierdut fara urma.
Nu am mai facut reclamatie in Ro ca aveam destule pe cap la vremea aia si nu stiu ce s-ar fi rezolvat dar cum poate sa dispara o scrisoare recomandata ca in jungla nu stiu!!!
Bineinteles ca nu a fost nici prima nici ultima scrisoare ce nu a ajuns in Ro.
AlbaIulia spune:
Mai Darael,
Poate ne spui de vreun asemenea autocar Canada-Romania, ca eu sincera n-am auzit...si i-as da bucuroasa felicitarile
Numai bine
http://community.webshots.com/user/albaiulia101
Laura B spune:
Ia sa-mi vars si eu of-ul!...

Pana ala inceputul anului asta a ajuns foarte bine tot ce am trimis prin posta, acasa; in doua din cazuri au fost chiar cate un CD, in plicuri mai groase. Anul asta insa, inainte de Paste, am pus o felicitare cu 5 poze; apoi in august de sfanta Maria inca o felicitare cu 3 fotografii; iar in septembrie o felicitare fara nici o poza. Toate erau pe numele mamei mele. Nici macar una din ele nu a ajuns, inchisa sau deschisa! In schimb, de ziua surorii mele, felicitarea pentru ea (aceeasi adresa, acelasi nume de familie), trimisa cu numai 4 zile inaintea celei pentru ziua mamei mele, a ajuns perfect! Deci e vorba de acelasi postas. Doar ca mamei nu i-a ajuns nimic pe numele ei, pe cand sora mea a primit fara probleme si la timp.
Mama a intrebat la posta ce se intampla dar... a ramas cu intrebatul!
Acum cateva saptamani am trimis acasa un colet mic. Sunt taaare curioasa daca, cand, si cum va ajunge!!!
Laura
_
"We build too many walls and not enough bridges." Sir Isaac Newton
Bubbles spune:
quote:
Data viitoare alege un peisaj uraaaaaaaaat, da' urat de tot, si vezi ce se intampla?
Alina

quote:
Poate ne spui de vreun asemenea autocar Canada-Romania, ca eu sincera n-am auzit...si i-as da bucuroasa felicitarile
Si eu tot la autocar ma gandeam... sa nu mai faca rudele escala...

Bianca
Bubbles spune:
quote:
Ati incercat sa trimiteti scrisoare recomandata cu confirmare de primire?
Am trimis o astfel de scrisoare in timpul procesului de emigrare in Canada (din Romania), in urma cu mai multi ani. Erau formulare si copii xerox ale catorva acte. Nu am primit nici pina acum confirmarea, am fost la posta dupa circa o luna, la vremea aceea, am intrebat ce poate fi facut. Mi s-a spus c-o reclamatie trebuie inaintata la oficiul central, se deschide un gen de ancheta care dureaza cateva luni. Desigur, am preferat sa nu pierd timpul cu toti acesti pasi inutili, si am mai trimis inca o data...
Bianca
noni930 spune:
Alta solutie nu vad decit sa scriem mesaje pentru postas pe plic.
"Acest plic contine poze/felicitari/acte/etc. NU contine bani sau alte hirti de valoare."
Si eu trimit felicitari care nu ajung, mai ales daca plicul e mai colorat.
Bic spune:
Imi pare rau de aventurile voastre cu posta. La mine au ajuns intotdeauna in ambele sensuri.
Cu riscul sa deviez de la subiect, ma apuc sa spun asa: eu cred ca trebuie votata o lege legata de corespondenta. Aici e ilegal sa desfaci corespondenta care nu iti apartine. Nu stiu cum functioneaza ca mi-e greu sa-mi dau seama cum prinde "hotul", dar stiu ca datorita acestei legi nimeni nu deschide niodata scrisori adresatea altcuiva, nici macar reclame.
Am deschis eu odata un plic venit pe numele fostului chirias si pentru ca m-am apucat sa fac fapte bune era sa dau de bucluc. Inauntru era un cec pentru fostul chirias. Eu am dat telefon la institutia care il emisese sa le spun ca au trimis gresit si in loc sa-mi multumeasca, mi-au spus ca tocmai am comis o ilegalitate pentru care as putea fi data in judecata.
Sigur este ca cu Posta Romana nu e niciodata sigur :)
michiyan spune:
Fetelor, cand aveti de trimis bani, trimiteti-i in scrisoare asigurata (scrisoare cu valoare).Eu de sase ani de cand tot trimit scrisori si bani,nu mi s-a intamplat sa mi se rataceasca.
O singura data cand eram copil,am primit o scrisoare de la o prietena din Germania,care pentru ca avea un colt zdrelit fusese bagata intr-o punguta sigilata si avea stampile peste stampile.