Scrisori deschise!
Raspunsuri - Pagina 2
aschiutza spune:
Eu stau la casa, cutia e incuiata cu cheia si e adinca. In afraa postei nu cred ca ar avea cineva acces la scrisorile mele.
Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar
slakje spune:
aschiutza probabil ca postasul din zona are vina, ia fa tu o reclamatie, doua, trei.sau parintii tai de fapt, ei locuiesc acolo.
de obicei se intampla sa deschida anumite scrisori la verificat, si mie mi-au venit descise dar apoi bagate in punga si pus stampila(sigilat).In romania ma refer.
smillaraaq spune:
Noua scrisorile din Germania ne vin constant desfacute si uneori puse in punga de-aia cu scuze de la posta romana. Ne-au furat de cateva ori bani din plic (pana ne-am invatat minte) si mai nou ne fura pozele, daca trimite bunica mea!!!! Ce naiba faci cu pozele unor necunoscuti??? 

AlbaIulia spune:
Fetelor,
e chiar revoltator! Credeam ca numai parintii mei nu primesc nici o scrisoare de la mine. In cazul meu e postasul, de fapt postarita , ca e vorba de o tanti. Cand ea e in concediu de odihna sau de boala, mirare mare, ajung toate scrisorile. S-au dus ai mei la posta si au facut reclamatii peste reclamatii, degeaba. Acum trimit numai scrisori recomandate care cu chiu cu vai ajung.
Daca scrisoarea recomandata a ajuns deschisa eu as face reclamatie la posta in tara de expeditie.
http://community.webshots.com/user/albaiulia101
Elenalove27 spune:
eu cind trimite-am din japonia toata au ajuns dar desfacute si de aici din Florida la fel tot desfacute iar altele nu au ajuns deloc![]()
... de ce naiba se intimpla asa ceva numai in ROMANIA !!!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19603" target="_blank">Povestea lui Alvaro-Daniel
web1-www.picturetrail.com/Elenalove27" target="_blank">web2-web3-
Pozici-9luni!![]()
ariadne spune:
fetelor, eu din cate stiu NU se trimit bani in plic( scrisori/felicitari), cred ca nu este legal si daca faci reclamatie nu ai nici o baza juridica.
am preferat intotdeauna sa trimit bani prin firmele de turism, au ajuns intotdeauna fara nici un fel de probleme.
scrisorile si felicitarile au ajuns intotdeauna intacte.
lorelei_19 spune:
Fetelor, eu chiar stiam un postas din romania (intre timp a murit), care desfacea pachetele, asta aku vreo 9-10 ani. si fiica-sa era imbracata ca un foto-model. sustragea tot ce pridea: bani, obiecte, fara nici o retinere.
Paul are nevoie de noi:
http://www.ana-design.ch/paul/paul.htm
Bubbles spune:
Ni s-a intamplat sa nu ajunga la destinatie nu numai plicuri cu poze, cu felicitari de zilele de nastere, dar pina si vederi, care nu erau in plicuri...
Le-o fi placut peisajele la careva?!... 
Fara alte comentarii. 
frantuzoaica spune:
Ce coincidenta!Chiar azi dimineata vorbeam cu mama despre acest subiect...plicuri lipsa,deschise!!
Acum 2 saptamani am trimis 2 felicitari pentru tatal meu(doar felicitari!!)si nici pana in ziua de azi nu au ajuns!Ca sa nu mai spun ca am trimis acum o luna un plic in care aveam niste amarate de retete(pentru medicamente)...nici ala nu a ajuns!Si de alte multe ori mi s-a intamplat acelasi lucru!O singura data a ajuns plicul la destinatie:stiti cand?ccc Cand m-am infuriat intr-o zi si am trimis un plic cu o coala de scris inauntru iar pe plic am "tras" o dedicatie pentru postas!!Doar scrisoarea respectiva a ajuns,probabil s-o fi simtit postasul...ce sa mai zic...Nu stiu cum pot fi unii oameni asa de parsivi!!RUSINE!
Ce e ciudat-pachetele mi-au ajuns intotdeauna si nu au fost desfacute niciodata!(postasul doar a intrebat-o pe mama ce asteapta si atat...)Care o fi baiul??
DARAEL spune:
Cea mai sigura treaba pe care o recomand tuturor, mai ales este vorba de valori, acte, poze sau orice plic ceva mai gros este sa trimiteti printr-un autocar. Se da la sofer si spuneti celui din tara cand ajunge si unde. Si soferul primeste si el ceva, dar sigur nu va umbla inauntru.
Din Germania de exemplu nu mai este o problema acuma. Este Atlassibul, Euroline si alte firme serioase cu zeci de autocare zilnic.
Cat despre posta, nu o mai folosesc decat pentru felicitari de Sfintele Pasti si de Craciun.
Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
http://www.geocities.com/dara2el/
“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT