Scrisori deschise!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Eu stau la casa, cutia e incuiata cu cheia si e adinca. In afraa postei nu cred ca ar avea cineva acces la scrisorile mele.

Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slakje spune:

aschiutza probabil ca postasul din zona are vina, ia fa tu o reclamatie, doua, trei.sau parintii tai de fapt, ei locuiesc acolo.
de obicei se intampla sa deschida anumite scrisori la verificat, si mie mi-au venit descise dar apoi bagate in punga si pus stampila(sigilat).In romania ma refer.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smillaraaq spune:

Noua scrisorile din Germania ne vin constant desfacute si uneori puse in punga de-aia cu scuze de la posta romana. Ne-au furat de cateva ori bani din plic (pana ne-am invatat minte) si mai nou ne fura pozele, daca trimite bunica mea!!!! Ce naiba faci cu pozele unor necunoscuti???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlbaIulia spune:

Fetelor,

e chiar revoltator! Credeam ca numai parintii mei nu primesc nici o scrisoare de la mine. In cazul meu e postasul, de fapt postarita , ca e vorba de o tanti. Cand ea e in concediu de odihna sau de boala, mirare mare, ajung toate scrisorile. S-au dus ai mei la posta si au facut reclamatii peste reclamatii, degeaba. Acum trimit numai scrisori recomandate care cu chiu cu vai ajung.

Daca scrisoarea recomandata a ajuns deschisa eu as face reclamatie la posta in tara de expeditie.

http://community.webshots.com/user/albaiulia101

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

eu cind trimite-am din japonia toata au ajuns dar desfacute si de aici din Florida la fel tot desfacute iar altele nu au ajuns deloc

... de ce naiba se intimpla asa ceva numai in ROMANIA !!!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19603" target="_blank">Povestea lui Alvaro-Daniel
web1-www.picturetrail.com/Elenalove27" target="_blank">web2-web3-
Pozici-9luni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadne spune:

fetelor, eu din cate stiu NU se trimit bani in plic( scrisori/felicitari), cred ca nu este legal si daca faci reclamatie nu ai nici o baza juridica.
am preferat intotdeauna sa trimit bani prin firmele de turism, au ajuns intotdeauna fara nici un fel de probleme.
scrisorile si felicitarile au ajuns intotdeauna intacte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

Fetelor, eu chiar stiam un postas din romania (intre timp a murit), care desfacea pachetele, asta aku vreo 9-10 ani. si fiica-sa era imbracata ca un foto-model. sustragea tot ce pridea: bani, obiecte, fara nici o retinere.

Paul are nevoie de noi:
http://www.ana-design.ch/paul/paul.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubbles spune:

Ni s-a intamplat sa nu ajunga la destinatie nu numai plicuri cu poze, cu felicitari de zilele de nastere, dar pina si vederi, care nu erau in plicuri... Le-o fi placut peisajele la careva?!...
Fara alte comentarii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns frantuzoaica spune:

Ce coincidenta!Chiar azi dimineata vorbeam cu mama despre acest subiect...plicuri lipsa,deschise!!
Acum 2 saptamani am trimis 2 felicitari pentru tatal meu(doar felicitari!!)si nici pana in ziua de azi nu au ajuns!Ca sa nu mai spun ca am trimis acum o luna un plic in care aveam niste amarate de retete(pentru medicamente)...nici ala nu a ajuns!Si de alte multe ori mi s-a intamplat acelasi lucru!O singura data a ajuns plicul la destinatie:stiti cand?ccc Cand m-am infuriat intr-o zi si am trimis un plic cu o coala de scris inauntru iar pe plic am "tras" o dedicatie pentru postas!!Doar scrisoarea respectiva a ajuns,probabil s-o fi simtit postasul...ce sa mai zic...Nu stiu cum pot fi unii oameni asa de parsivi!!RUSINE!
Ce e ciudat-pachetele mi-au ajuns intotdeauna si nu au fost desfacute niciodata!(postasul doar a intrebat-o pe mama ce asteapta si atat...)Care o fi baiul??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

Cea mai sigura treaba pe care o recomand tuturor, mai ales este vorba de valori, acte, poze sau orice plic ceva mai gros este sa trimiteti printr-un autocar. Se da la sofer si spuneti celui din tara cand ajunge si unde. Si soferul primeste si el ceva, dar sigur nu va umbla inauntru.
Din Germania de exemplu nu mai este o problema acuma. Este Atlassibul, Euroline si alte firme serioase cu zeci de autocare zilnic.

Cat despre posta, nu o mai folosesc decat pentru felicitari de Sfintele Pasti si de Craciun.

Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
http://www.geocities.com/dara2el/

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

Mergi la inceput