Mamici de ianuarie-februarie 2005 (51)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amary19 spune:

Ingerasu, asa stiam si eu. De asta am intrebat-o pe Coca. Dar mi-a spus motivul.

amary
Dr. Ion Ionut - Giulesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Coca, dar tu cate Kg. aveai cand ai ramas? Poate aveai mai multe si asa se explica faptul ca nu ai mai luat...sau nu stiu, asa ma gandesc si eu.
Ingeras, 10 kg. in plus este idealul cred. Ar fi super misto sa te incardezi si cred ca se poate avand in vedere cum ai mers pana acum. Oricum am inteles ca nasti mult mai usor cand nu ai luat mult in greutate.
Cu placere Amary.
Irina, 28+ sapt.
Dr. Radoi, Spitalul Municipal

Irina burticoasa si copilasul cuminte din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Alina Maria, seful meu este eventual sotul meu, pentru ca suntem la firma noastra, si tocmai de asta am venit la serviciu ca sa nu stau singura acasa fara el. Asa ca nu imi ramane decat sa il conving sa plecam mai repede acasa.

Coca, din fericire patutul l-am luat cu 7,7 milioane de la targ, deci cu reducere...oricum, indiferent de culori sau melodii cred ca am facut cu toatele o alegere buna, sper ca bebeii nostri sa doarma mult si bine in ele...

Felicitari celor trei noi carucioare albastre aparute !

Lali si licuriciul ei 29+
Dr. Anca, Municipal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corneliaa spune:

Buni strugurasiiiiiiii, dar ce ma fac ca pe scara blocului mirosea a ardei copti si mi s-a facut o poftaaaaaaaaaa!!!!Dar pana in piata nu ma mai duc nici moarta ca si-asa ma misc in reluare...Poate imi pacalesc barbatul sa-mi ia cand ma intorc.

Cocaaaaaaami-au intrat baniiiiiiiiiiiii, yuppyyyyy, cumparam patut lui Alex!!!!!

Alinaai nostrii bebei se odihnesc dupa cutremur!

Amary si eu am cumparat toata piata de fructe....

(28 sapt.)

Cornelia si bebe-strumf
http://community.webshots.com/user/corneliaa100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocolino spune:

Tomasa, eram mai plinuta cand am ramas insarcinata(precum bine se vede si din poze) insa nu e o regula ca daca ai kg in plus, nu iei in sarcina. Uite un ex, nefericit de altfel,este o prietena de-a mea care era grasuta cand a ramas insarcinata si a luat 30 Kg!!!!!! Din nefericire ptr ea efectul negativ a fost remarcat, dupa 5 ani cand s-a constatat ca acele 30 kg i-am produs o fractura de vertebra, fiind necesara o operatie pe coloana...Deci, ca sa revin...nu e musai sa fii slab sau gras si in fct de asta iei mai multe sau mai putine kg. Mie mi-a spus dr ca sunt din categoria celor 10-15% femei care au avut depozite bune in organism,iar bebele a avut cu ce sa se hraneasca,nefiind necesare alte kg.. Eu de ex am slabit in primele 4 luni, 4 kg,pe care abia acum le-am pus la loc... Intelegi?

Coca 27 saptamani si dragalasa - Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://community.webshots.com/user/cocolino131

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerasu spune:

Tomasa merci de compliment, chiar nu cred ca o sa am mai mult de 10 kg. Daca in ultimile 2 saptamani cand nu m-am cantarit am luat inca 1 kg (se zice ca acum se iau cam 500 grame pe saptamana) inseamna ca am la activ 6kg. De ingrasat femeia gravida se poate ingrasa pana in sapt 38 inclusiv ca dupa aceea, in ultimele 2 saptamani nu te mai ingrasi, ar insemna la mine 7SA*500grame adica vreo 3.5 kg. Deci vreo 9.5 kg hai, cu indulgenta de la mine, 10 kilo in total. Mai dar bine ma mai tin si mult ma mai laud........

Coca din statistici se spune ca femeile mai slabe iau mai mult in sarcina iar cele mai grasute iau mai putin. Nu-i obligatoriu ci doar o constatare ca exceptii exista desigur.

"ingerasele" 31+ saptamani DPN 31.12.04
Dr. Ion Ionut - Giulesti
Ingerasele pozate

Mergi la inceput

Lali, ce-i drept am auzit ca au fost super oferta la tg ,dar eu din pacate n-am putut ajunge..Cu siguranta ca l-as fi luat si eu pe acela de 7.7 mil..dar asa cum bine ai spus, frumoase si utile sunt toate..
Cornelia , ma bucur tare mult ptr tine..Astept noutatile...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Amary te rog nu scieti de mancare , sunt intr-o perioda in care rar insa am pofte dar cand sa mananc nu mai are acelasi gust si mi se face greata.
Asa imi este de vreo 2 saptamani si nu am mai luat nici un kg in plus.
E adevarat a luat in total 10 kg. insa mi se pare ca si burtica a stacnat , nu mai vrea sa creasca si ma simt cam dezamagita ca nu se intampla nimic nimic.
Lali f. bine convingel pe seful sa mergeti acasa .
A venit sotul la masa , pe curand !

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Da, Coca, din statistici vorbeam si eu. Normal ca nu e o regula. Oricum bravo tie ca nu te-ai ingrasat. Eu acum am 58 kg. si am plecat de la 49. Iar ca inaltime am cam 1.65.

Irina, 28+ sapt.
Dr. Radoi, Spitalul Municipal

Irina burticoasa si copilasul cuminte din burtica

Mergi la inceput

Ingeras, eu cred ca depinde doar de organismul femeii,nu de kg... Uite mama finutei mele, pe care am botezat-o, era f slaba inainte de sarcina si...desi a avut pofte si a mancat la greu, n-a luat decit 11 kg, adica cat este idealul :intre 10-13 kg, zic cartile... O colega de-a mea care era un munte de femeie adica inalta si solida(in jur de 100Kg), deci nu grasa... in ainte de nastere a avut -8 kg... Deci... numai Doamne ,Doamne stie cum le aranjeaza... Dar ce mai conteaza..Important e sa fim sanatoase...
Oana, unde e? Dar Crinuta???

Mergi la inceput