Mamici de ianuarie-februarie 2005 (51)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Buna dimineata , multe felicitari pt. baietei si o nastere usoara la mamici .
Lali eu te-as sfatui sa pleci acasa si sa te odihnesti , spunei lui seful tau ca nu te simti bine , eu asa as face .
Cornelia si bb. meu nu vrea sa miste , or fi si ei somnorosi.
Oana totul o.k. sper sa revi pe la noi cat mai curand caci dupa cutremurul care a fost in ro. azi noapte fetelor le-ar prinde bine sa te aiba alaturi.
Si eu ma duc sa iau iarasi paine caci nu-i place sa iau multa si sa i se schimbe gustul.
Am sa revin !

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amary19 spune:

tomasa, multumesc ca ne-ai spus ce inseamna exact AC. Nici nu-mi inchipuiam!

Coca tu cind te mai duci pe la dr Ion?

amary
Dr. Ion Ionut - Giulesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocolino spune:

Lali, susurul de izvor si pasarelele il au celalalt patut Graco ,cel de 9.300.000, pe care nu l-am cumparat doar ptr melodii..Insa si cel pe care l-am luat noi are melodii frumoase si la fel de linistitoare...

Coca 27 saptamani si dragalasa - Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://community.webshots.com/user/cocolino131

Mergi la inceput

Amary eu la Dr ion voi mai merge sambata dimineata,la spital...

Mergi la inceput

Cornelia eu tocmai am luat strugiri si mere. Cind m-a vazut sotul m-a intrebat daca am cumparat tot ce era in aprozar.

Coca apropo de explodat burtica, eu in ultimile 2 sapatamini am pus cam 1,5 kg. Ma uit cu uimire cind ma cintaresc (si asta o fac zilnic) ca pe ecran scrie mai mult de 67.

amary
Dr. Ion Ionut - Giulesti

Mergi la inceput

Coca, pai tu deja ai trecut la vizita bilunara? Asa ti-a spus sau o faci tu.

Mie cind am fost pe 14 mi-a spus ca ne vedem peste o luna.

amary
Dr. Ion Ionut - Giulesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerasu spune:

Coca nici eu nu te-am parasit doar ca citeam la alte subiecte. Deh, curioasa sa mai aflu ceva nou....

Tomasa sincera sa fiu nu stiu cat am mai luat in greutate ca nu m-am mai cantarit de 2 saptamani si pana atunci luasem doar 5 kg. Nici acum nu sunt mai grasa, pot sa-ti confirme fetele care au fost aseara la curs, dar burta mi-a explodat iar. Vad ca la mine creste in etape, cateodata stagneaza si altadata creste vizibil de la o saptamana la alta. Sper insa ca pana la sfarsit sa nu iau mai mult de 10 kg ca sa imi fie usor si dupa sa le dau jos. Dar acum toata lumea imi zice "greieras" ca am picioarele subtirele iar burta iese la inaintare.

"ingerasele" 31+ saptamani DPN 31.12.04
Dr. Ion Ionut - Giulesti
Ingerasele pozate

Mergi la inceput

Amary, in principu si mie mi-a spus :"vreau sa ne mai vedem la fata peste o luna", dar eu sambata merg sa imi repete un examen de secretie,ptr ca tocmai am urmat un tratament cu Betadine.. Cat despre kg...ce sa-ti spun??Curios este ca mie desi mi-a explodat burtica, pe cantar nu se observa...ceea ce nu poate decat sa ma bucure...Eu in acest moment am tot atatea kg ca in momentul in care am ramas insarcinata...nimic in plus...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerasu spune:

Andrutza toate fetele au in sarcina in trimestrul II o usoara anemie dar totusi incearca sa iei ceva pentru ca o sa se observe in curand carenta de fier. Daca ai lipsa de o vitamina nu este normal sa-ti dea un supliment sa o acoperi? Pai cred ca o sa ajungi anemica rau. Vad ca mai toate iau Tardyferon (Fol) deci zic ca ar trebui sa il rogi sa-ti dea totusi sa iei.

Amary, ma bag ca musca in lapte, dar dr Ion nu practica examenele bilunare din luna a 8a daca totul este ok. Mie mi-a zis ca nu are nici un rost sa vin la spital atata timp cat totul este in regula cu mine si cu cea mica.

"ingerasele" 31+ saptamani DPN 31.12.04
Dr. Ion Ionut - Giulesti
Ingerasele pozate

Mergi la inceput

ingerasu si mie imi spune toata lumea greieras!
Si eu ca si tine doar la "trup" m-am ingrasat. Numai ca eu am pus mai mult de 5Kg. Vreo 8,5kg.

Ai zis tu ca avem multe in comun!

amary
Dr. Ion Ionut - Giulesti

Mergi la inceput