arsuri rau de tot...

ziua nu am nimica, dar cand se apropie ora de culcare incep arsurile asa ca adorm pe la 3-4dimineata, asta de vreo 4zile, am sperat ca trece dar de unde
-e la fel- mai mult sau mai putin intens
prima oara mancasem usturoi inainte, si am zis ca el e dusmanul dar am rarit mancarea de frica arsurilor ca nici nu mai stiu ce sa mananc, inloc sa fii avut brobleme la inceput eu am acum?
vi s-a intamplat si voua? ca eu nu stiu ce sa mai fac, ce sa mananc?
autooooooooooooooor!!!!!!!!!!!!!!!
anca DNP21martie
Raspunsuri

gianina-alina spune:
biscuiti!sau chestii asemanatoare!
cu doua sau trei sapt.inainte de a o naste pe Andreea eu aveam niste arsuriiiiiiii nene, de-mi venea sa mor si alta nu.
"babele" de prin jur zice-au ca o sa am un copil tare paros!!!!
si ghici?
ASA A FOST!avea fetita mea o claie de par!!!!!!!negru si stufos si cu cirlionti!si muuuuuuuult!tare muuult!
eu mincam biscuiti multi si facea mama niste fursecuri...
cam atit !dar trecea doar p moment...ca dupa aia ...iarasi..arsuri...
te pupacim cu drag,
Andreea si eu

Eliza5 spune:
Si eu patesc acelasi lucru... Eu beau lapte cald si nu mai stau la orizontal (bine, eu am si insomnii ). Imi trec daca stau in fund..
Eliza - 35 saptamani
DPN 20 noiembrie - Dr. Anca - Municipal

nefertari spune:
ASA E CU PARUL ! Babele astea au si ele dreptate !
an-k nu te speria , eu am avut arsuri de pe la 8 luni si mi-au fost "aproape" pana la capat . Incearca sa mananci mancare usoara , bea lichide multe si fara acid .
Aaaaa , si pregateste pamponul sa ai cu ce sa-i prinzi bretonelul !

fulguletz spune:
ce mi-a recomandat medicul meu anti - arsuri : lapte, bonboane gumate (HARIBO) care trebuie supte, nuci (atentie ca ingrasa!) sau Rennie(parca asa se scrie)...La mine a avut efect Haribo...
Cum au zis si fetele, la arsuri nasoale evita sa stai la orizontala... cu
David, 34 sapt., DPN 7 dec.
http://f2.pg.photos.yahoo.com/zumperiox

anne-marry spune:
mei eu am arsuri groazanice asa cum zici si tu, de simt ca ma doare si pe esofag cand vin , si si pe gat, si mai rau, parca urca o presiune in cap cand vine o arsura de zici ca imi explodeaza de durere. am citit undeva ca tb urmarit ce mananci in zilele in care ai arsuri. si am constatat ca la mine nu prea e de shaga cu: usturoiul fie el si fiert in mancare, ceapa la salate, deci nefiarta, ardeii sau gogsarii cruzi....si cam astea sunt pana una alta. le evit si nu mai am probleme. insa arsurile zicese ca pot aparea si de la faptul ca papam, si uterul marit apasa pe stomac, iar mancarea nu mai intra toata ca alte dati ca deh..s-a micsorat / stramtorat si stomacul, si mancarea ramane si pe esofag in sus. digestia nu se produce cum tb, asa ca apar arsurile de la acizi.
anne-marry 33 sapt cu [bebe]teodor alexandru DPN 21 Dec.
pozele mele
NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA

an-k spune:
anne-marry, descri tu f bine arsurile
o sa incerc ce ati zis voi si poate trec, sa vad cum o fii diseara, ca am mancat azi multe mandarine si acum beau niste lapte cu cozonac
in rest eu am doar 20sapt si o burta maaare; e normal sa apara asa devreme?- si o sa va zic daca a fost bb paros
anca DNP21martie

dama spune:
quote:
Originally posted by an-k
anne-marry, descri tu f bine arsurile
o sa incerc ce ati zis voi si poate trec, sa vad cum o fii diseara, ca am mancat azi multe mandarine si acum beau niste lapte cu cozonac
in rest eu am doar 20sapt si o burta maaare; e normal sa apara asa devreme?- si o sa va zic daca a fost bb paros
anca DNP21martie
...incearca sa dormi cat mai in poponet; si la mine merge cu lapte, nu merg la nanic fara cana cu laptic

Asta cu parul nu se probeaza intotdeauna, dar explicatia logica este cea data de anne-mary, mai ales ca eu le am de la inceputul sarcinii cand bebe nu avea inca par

http://community.webshots.com/user/amduminica

crinuta spune:
Si eu am arsuri cam de la 20 de saptamani, insa nu zilnic, cam odata la cateva zile. Stiu cat de groaznice sunt, si asa cum au spus fetele, sa nu stai culcata cand le ai, ca e mult mai rau.
La mine nu are nici o legatura cu mancarea.
Eu am decis ca daca vor fi zilnic, sa iau Maalox, mai ales ca este permis in sarcina, insa pana acum nu este cazul.
Fulgulet, m-ai amuzat cu Haribo, mai ales ca eu sunt fan Haribo, si de la inceputul sarcinii tot mananc. Mi-au trecut si greturi cu Haribo, insa pentru arsuri nu am incercat.
Crinuta si bb din burtica 30+ saptamani
Dr. Nayel, CFR2

szivarvany spune:
An-k,
eu am avut arsuri din prima pana in ultima zi si fie`mea avea cel mai lung par din salonul nou-nascutilor Aveam arsuri de la toate mancarurile, astfel incat de draci mancam fructe la greu si beam sucuri acidulate ca era egal. La inceput am incercat laptele cald, biscuitii - toata gama, ameliorare simteam cand mancam maslinele cu samburi cu tot, dar nu a tinut prea mult. Dar de cand am nascut, au disparut total arsurile. In legatura cu burtica ... eu cand eram prin sapt.22 ma intreba lumea cate zile mai am pana sa nasc
, iar medicul ma tinea la ecograf juma` de ora sa fie el sigur ca e numai 1 bb
.
Sarcina usoara si bb super sanatos !
Daria & Giulia (16.08.2004.)
http://community.webshots.com/user/giulia16

ruxij spune:
Buna!
Si eu am avut arsuri f.f.f rele, atat in timpul zilei cat si la culcare, iar asta incepand din trimestrul 3 de sarcina. Ce am facut? Am umblat in timpul zilei cu antiacide in buzunar, iar noaptea aveam antiacide pe noptiera, luam vreo doua la culcare si cand ma apuca iar in mijlocul noptii, dupa ce trecea efectul celor luate la culcare, doar intindeam mana, nu deschideam ochii si rontaiam o bulina=doua. Cumpara-ti Rennie sau Dicarbocalm. La noi se numesc altfel, dar mai poti sa intrebi si la farmacie de ce antiacide au in afara de cele doua amintite de mine. Eu cred ca acidul asta mi-a afectat si dantura, da' asta ie parere personala.
Copilul meu s-a nascut chel!!! Babele vorbesc prostii!
Remember, when someone annoys you,
it takes 42 muscles in your face to frown,
BUT it only takes 4 muscles to extend your arm
and smack that jerk upside the head.