Pentru fetele din strainatate !
Raspunsuri - Pagina 3
ina_nz spune:
quote:
Originally posted by orchid
Eu am inceput viata de la capat de trei ori in trei tari straine. Dupa casatorie am locuit impreuna cu sotul meu in Germania. Lui Germania nu-i placea si atunci am hotarat sa emigram in NZ. Dupa 3 ani de stat in NZ timp in care el a lucrat din greu iar eu am studiat am decis sa "ne mutam " in Australia. Trei inceputuri - toate au fost grele- dar am invatat cate ceva din fiecare - cand am mers in Germania nu stiam de loc germana- acum sunt profesoara de Germana si Science la un liceu din Australia. In NZ am hotarat sa mai studiez pentru a stapani limba engleza bine si a gasi un job bun usor.
Cand am venit in Australia am gasit job imediat dar constat ca nu imi place ceea ce fac si atunci am hotarat sa mai studiez 2 ani ( distance education) si sa ma reprofilez.
Asta a fost "in a nutshell" viata mea/noastra in ultimii opt ani.
Poti citi printre randuri ca am fost manati de ambitie sa putem depasi clipele de deznadejede, noptile de nesomn din sesiune, stresul de zi cu zi. Am reusit cu ajutorul lui Dumnezeu, El a fost alaturi de noi si ne-a ghidat prin tot ce-am facut.
Mult noroc iti doresc Ramonika
Shi sa nu zici ca locuieshti in Perth !!!!!!!!!
Daca te mai cheama shi Rodica te pup cu foc pe amandoi obrajii!!!
Ina
orchid spune:
Shi sa nu zici ca locuieshti in Perth !!!!!!!!!
Daca te mai cheama shi Rodica te pup cu foc pe amandoi obrajii!!!
Ina
Nu locuiesc in Perth si nu sunt Rodica, dar nu ma supar daca ma pupi cu foc pe amandoi obrajii
In NZ am locuit in Auckland 1999-2002 si mergeam la biserica romaneasca poate ne-am cunoscut. Daca ai fost in Auckland in acelasi timp tirmite-mi un pm.
aura 1974 spune:
Dupa o relatie destul de indelungata si plina de abuzuri reusesc sa scap insa viata mea era intr-un pericol continu , nu puteam trai cu frica si de protectia politiei erem ia satula.
Asa ca intr-o zi am ajuns la concluzia ca cel mai bine pentru mine era sa parasesc Romania. Zis si facut, imi gasisem un loc de munca asa ca am plecat fara sa avizez pe nimeni sau mai bine zis doar pe fratele meu. Odata ajunsa in Spania am inceput munca iar dupa 2 saptamini am cunoscut un baiat, a fost o dragoste la prima vedere chiar daca mie imi era putina frica dupa experienta anterioara. La citeva zile ma invita in la casa parintilor , ii cunosc , adevarul e ca m-au primit cu bratele deschise.Dupa alte doua saptamini actualii socri ne roaga sa raminem in casa lor ,o casa mare doar pentru doua persoane.Asa ne-am casatorit ,mai tirziu ne-am cumparat propria casa si asa pina in ziua de azi.Acum muncesc intr-o comisarie de politie si sintem foarte fericiti.Sper ca anul viitor sa ne petrecem vacantele in Romania insa niciodata nu ma voi intoarce pentru a trai in Romania , de fapt aici nu-mi ramine decit fratele si tatal.cuerpo sano , mente sana
aura 1974 spune:
Ramonika, la multi ani!
cuerpo sano , mente sana
hanako2004 spune:
eu nu mai inteleg nimic despre tine RAMONIKO insa laso mai moale!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ohashi irina
anky spune:
--------------------------------------------------------------------------------
Aniela23, subscriu la ce ai zis. Dorul de casa e ucigator. mai ales daca lasi in urma o familie de care nu ai fost niciodata inainte despartita si niste prieteni pe care ii aveai de la 2 ani....Noi vrem sa stam aici cat sa avem bai sa ne terminam casa si sa punem ceva de-o parte si apoi tot in Romania...ca acasa nu e niciunde!
Andra
Motanik,aceeasi perere o am si eu.
Anca DPN 08.05.05 si
Bianca

- acum sunt profesoara de Germana si Science la un liceu din Australia. In NZ am hotarat sa mai studiez pentru a stapani limba engleza bine si a gasi un job bun usor.