Mamici de ianuarie-februarie 2005 (50)
Raspunsuri - Pagina 9

kris spune:
Si eu ma voi prezenta la cursul 2 de la municipal.
La celelalte, nu promit; Astazi pot sa fug de la birou.
Kris & bb 26s+4z
D.na Dr. Militaru-Filantropia

amary19 spune:
Ingerasu uite cele doua adrese care le-am dat:
http://www.spals.com/faqs/45.html
http://www.hutchon.freeserve.co.uk/Fetalwt.htm
Sa-mi spui la ce greutate a ajuns nora Oanei.
amary
Dr. Ion Ionut - Giulesti

ingerasu spune:
Multam Amary, chiar aveam nevoie. Vad ca esti in umbra mai mereu, i-a treci in fata.
Mai dar nu pot calcula ca eu am doar BPD (77.9 cm) si FL (55.1 cm), imi lipseste AC. O alta adresa nu aveti ca asa nu imi foloseste?
Eu v-am pupat ca plec la Municipal la curs.
"ingerasele" 30+ saptamani DPN 31.12.04
Dr. Ion Ionut - Giulesti
Ingerasele pozate

amo2004 spune:
Si mie mi-a crescut apetitul, as manca de toate . Acum chiar ma simt bine dupa ce am papat un snitel cu branza, ou fiert, ardei si paine, plus un iaurt si o napolitana Danut. Fructele le las pe mai incolo, dar tot trag cu coada ochiului la ele. In ritmul asta ma fac
.
Mi-a mai venit si mie inima la loc ca bebe a inceput sa miste. Toata noaptea a fost linistit si dimineata l-am simtit numai intanzandu-se, nici urma de piciorusele cu care eram obisnuita si incepusem sa ma stresez rau de tot.
Coca, apropo de cearcane, am si eu nopti in care dorm foarte rau, am un somn superficial, de parca as sta de veghe. Din cate am citit in ultimele luni putem avea insomnii...
Mona 30 ani, 29+ sapt, DPN 10 ian. 2005
Dr. Cruciat, Gine I, Cluj
http://community.webshots.com/user/monicabologa

Alina Maria spune:
Gata , am reusit sa revin , asa imi ia mie mult timp sa mananc si sa spal vasele, adica sa le pun in masina. Mint a fost si sotul la pauza de masa si am incercat camera de filmat , e mai greu la inceput pana sti pt. ce e fiecare buton iar apoi merge bine. Chiar imi place.
Ieri mi-a venit si caruciorul de pe ebay si sunt foarte multumita chiar daca e albastru inchis , fetita mea o sa fie scoasa in evidenta prin inbracamintea rosie , nu ?
Ma bucur ca aveti pofta de mancare e mai rau cand nu ai asa ca mine si ma gandesc ca bb. nu are tot cei trebuie.
Oana poti sa spui tu tot ce vrei sa sti ca noi te admiram si esti un model f. bun de mamica care desi are probleme ramane pozitiva , iti multumesc pt. asta sa sti ca ma ajutat si pe mine sa vad ca e bine cum e !
Fetelor ce se intampla la Municipal unde va intalniti, asa mai exact .
Ma duc sa ma plimb putin si cand vin sper sa va mai gasesc !
Alina si 27+3 sapt.
alina

cocolino spune:
Dragelor, cam ce dimensiuni are o paturica sau o pilota? Vreau sa merg maine pe Lipscani sa cumpar bumbacel ptr lenjeria Teodorei si..nu prea stiu cati metrii de material sa iau...
Coca 27 saptamani si dragalasa
- Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://community.webshots.com/user/cocolino131

amary19 spune:
Ingerasu , nu stau in umbra. Tocmai ajunsesem la birou si am vazut ce ai intrebat. Am zis sa te ajut ca vedem ca esti nerabdatoare sa afli ceva. Cumva greutatea Bebelinei?
amary
Dr. Ion Ionut - Giulesti

Shobo spune:
Ixxi, si eu voi fiu acolo la curs, bineinteles! daca imi ajunge si sotul la timp, probabil va fi si el... l-am avertizat deja sa stea cuminte si sa deschida ochii si urechile bine acolo (poate retine ceva ce eu nu) si sa se astepte sa stea si in picioare daca nu sint scaune suficiente!...
cocolino, mama, si eu am un sot tot ca un copil, si cam asa sint toti barbatii... mie imi e mai usor sa-i inteleg pt. ca din liceu, facultate si apoi la servicu am lucrat numai cu barbati (la birou sintem o echipa de 11 oameni, 10 bnaieti si eu si am ajuns sa cunosc atut de bine felul de a vedea lucrurile si de a gindi al barbatilor incit pot povesti imens de multe cazuri si momente cind m-au dat pe spate... dupa cum a zis si simpnadinca SINT ALTFEL!!! ... cine se gindeste la o egalitate intre noi si ei, se inseala! ESTE O UTOPIE! CA SA NU ZIC PROSTIE! nu se va putea realiza niciodata! nu este posibil sa fim egali, sintem alte fiinte, gindim altfel, VEDEM LUCRURILE TOTAL ALTFEL! ... desi avem acelasi corp in mare masura, sintem altfel!
simonadinca, vreau si eu studiul te rog frumos!...
si inca ceva: nu e adevarat ca pe un barbat nu il mai poti schimba, intr-adevar, depinde foarte mult cum ai inceput cu el, de la primul an impreuna in aceasi casa si mai depinde si cum a fost crescut, insa se mai poate schimba si pe parcurs; sint multe de spus aici... dar cu credinta in Cel de sus si incet, cu ff multa rabdare si intelegere, toleranta, ajungi sa-l intelegi si pe el si sa-ti dai seama ca sint momente cind nu merita sa te superi pe el asa tare, ca el pur si simplu vedea altfel treaba decit tine... e diferit! bineinteles, aici trebuie facuta diferenta intre indiferenta (sa nu-i zic nesimtire) si a gindi altfel!... care e destul de greu de facut dar tot cu exercitiu ajungi sa vezi cind e indiferent si cind pur si simplu vede altfel pb. expusa!...
ia-o incet, incearca sa discuti cu el, fara sa te enervezi prea tare, repeta-ti intruna ca vede altfel lucrurile si nici tu nici el n-aveti vreo vina ca natura v-a facut diferiti, nu mai gindi ca tre sa gindeasca PERFECT ca tine, fi toleranta, cauta toleranta si din partea sa........ aaa, stii cum sa faci asta: aproba-l clar de mai multe ori chiar daca momentan tu nu vezi ca el si e imposibil sa nu inceapa sa te aprobe si el... Asta va merge zis eu SIGUR!... vei vedea... mie asa mi-a mers cu sotul meu cind aveam pareri contradictorii, lasam nitelus si ziceam ca el, azi, miine si poimiine... si de zilele urmatoare am inceput sa obs. ca se da si el dupa mine in destule cazuri. Acum nici sa tii evidenta in s-a luat hotarirea ta si in cite a lui, insa vei simtit tu ca se echilibreaza balanta pina la urma!...
Bafta si capul sus! nici o relatie nu e perfecta si NICIUNA NU ARE SOLUTIE FARA IESIRE!
mai vb.
Va pup
Eu si bibisor 25 sapt.
Dr. Tutunaru - ELIAS

oana cretu spune:
Coca, pilota e 75X120 cm.
Alina, ma bucur ca sunt un exemplu, desi nu merit, v-am spus, iubirea pentru Seb ma face sa fiu optimista si sa continui asa. In schimb, ma bucur ca va ajuta si pe voi optimismul meu. Asta ma face sa fiu si mai fericita. Va pup pe toate si va iubesc, ca sunteti niste scumpe!
oana si bebitza din burtica (30s+)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu

cocolino spune:
Oana, asa de mare e pilota??? La noi cred ca sunt mai mici un pic..Nu de alta dar patutul meu are 1.05 m lungime,deci...
Coca 27 saptamani si dragalasa
- Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://community.webshots.com/user/cocolino131