Mamici de ianuarie-februarie 2005 (50)
Raspunsuri - Pagina 10

cocolino spune:
Draga Oana....super trening are SEB....Am reusit intr-un final glorios sa-l vad acum....
Coca 27 saptamani si dragalasa
- Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://community.webshots.com/user/cocolino131

ixxi spune:
Ingerasu cred ca eram fara ochelari si de aceea nu te-am vazut.
ixxi si persicuta 24+
dr Calaras
http://community.webshots.com/user/ixxi

coraly spune:
Ingerasu, sa ma treci si pe mine, te rog, cu carucior albastru. Tocmai am fost la eco si i-am vazut outele. La nume inca nu ne-am gandit serios. Merci.
Coraly, 30+

Alina Maria spune:
Felicitari pt. baietel Coraly
Ma bucur ca ai aflat si tu ce este bb. cred ca esti f. entuziasmata.
O seara placuta !
alina

crinuta spune:
Buna fetelor. Am fost la Nayel, totul e ok cu Rayan, i-am aratat si analizele de sange, a spus sa iau musai Materna si eventual Ca dar numai la 3 zile, nu mai des.
Nu prea cred ca voi lua Ca, mai ales ca Materna are o concentratie mare de Ca.
De asemenea mi-a spus sa pun ovule Macmiror, pentru a pregati vaginul pt nastere, adica sa ne asiguram ca nu voi avea vreo infectie ceva.
Eu nu am mai folosit ovule Macmiror pana acum, si nici nu stiu cat de bune sunt in sarcina, asa ca va intreb pe voi ce stiti.
Am deschis si subiectul nastere, mi-am dat seama ca e foarte flexibil, insa mi-a spus exact ceea ce ma asteptam, mai precis ca ar fi mult mai bine sa nasc natural, mai ales ca pana acum nimic nu indica cezariana. Atunci eu am ridicat problema epiduralei, si a spus bineinteles.
Oricum, a ramas sa mai vb data viitoare.
pupici
Crinuta si bb din burtica 30+ saptamani
Dr. Nayel, CFR2

Viktoria spune:
Ma bucur Crinuta ca sinteti si tu si copilul bine. Ceea ce nu inteleg de ce ti-a dat acele ovule daca nu ai nimic.Intradevar sansa de a primi o infectie urinara sau altceva e mai mare cind sintem gravide, insa daca totul e ok eu te-as sfatui sa nu iei nimica.
Coraly La Multi Ani si din partea noastra, cred ca a fost cel mai frumos cadou pe care l-ai primit de ziua ta, sa fii gravida si sa afli si ce va fi copilul.

crinuta spune:
Viktoria, eu am avut inainte de sarcina mereu probleme cu Candida, de asemenea am avut si in sarcina cel putin de 2 ori, deci stiu ca sunt expusa.
In momentul de fata nu sunt convinsa ca am, dar nici ca nu am, deoarece mai mereu gasesc chilotul usor umed, desi mucusul arata normal.
Eu am mai auzit ca asa se face inainte de sarcina, insa, intrebarea mea se refera la ovulul in sine, deoarece eu nu l-am folosit si nu stiu.
Parca mai degraba m-ar tenta Gynozol sau Gyno Daktarin, insa nu mai am decat 1 ovul de concentratie mare si crema. Din pacacte aici nu se gasesc, ca atunci nu as mai sta pe ganduri.
O sa vad, poate voi folosi doar crema, si renunt, dar pt moment as dori sa stiu cat de bune sunt Macmiror in sarcina.
Oricum momentan nu am de gand sa pun nici un ovul, mai e mult pana la nastere, insa cand se va apropia termenul poate nu ar strica.
Crinuta si bb din burtica 30+ saptamani
Dr. Nayel, CFR2

coraly spune:
Multumesc fetelor pentru urari!!
Ca veni vorba de infectii vaginale, mie mi-a iesit infectie urinara si faringiana cu stafilococ, iar medicul meu mi-a prescris pe langa antibiotic si niste ovule, probabil ca sa previna infectia la nivel vaginal. Se numesc POLYGINAX. Oricum, se stie ca orice infectie la nivel genital se poate transmite copilului in timpul nasterii, asa ca e bine sa previi.
Coraly, 30+