Bebelusi de Mai-Iunie 2004 (18)
Raspunsuri - Pagina 7
iuliana c spune:
Buna fetelor!Imi este si ca nu am mai dat nici un semn dar credeti-ma ca nu mai stiu cum sa imi impart timpul.Am inceput sa ii d-au supica Rareselului in ideea ca poate poate s-o indura si o face kk singurel,uf ca nu mai scap de problema asta Nu prea stiam eu bine cam cum sa fac supita asa ca am intrat la dragele mele fete si am si vazut cum se face asa ca va multumesc . I-am dat cu lingurita cartof si dovlecel si a mancat iar zeama de supa i-am dat-o cu biberonul,tot cu biberonul ii dau si cerealele,pt ca i le d-au dupa baita si este prea adormit sa le pape cu lingurita.Ne plimbab in continuare f mult si uite asa cam trece ziua si seara pic franta.
Asa, prin ce am mai citit am vazut ca avem o mica vedeta ,felicitari Lia !
Nally pupici pt Sebi sa ii treaca raceala.
Vanessa deabea astept sa ne mai intalnim.In herastrau ma vad cu Laura si Mihnea cam in fiecare zi si sunt convinsa ca ti-ar place si tie sa stam la o mica discutie pe banca in parc.Pupici pt Andu si Cata si tie putere sa le faci fata.
Madutza am sa pun si eu dovlecel in congelator ca am vazut ca Rares il papa foarte bine.
Ma duc sa imi mai clatesc ochii cu poze de bb frumosi ca prea ati pus multe poze noi si eu nu am vazut nici una
Iuliana & Rares (12iunie)
danaA spune:
Zaraza, multumesc frumos. Chiar tre sa vina cineva din romania si o sa-i spun mamei sa-mi trimita ceai de coada soricelului. Deocamdata beau ceai de busuioc si cimbrisor si suc cranberries.
Gabitza, merita experienta cu fotograful profesionist. la noi a venit unul cand avea Stefa 2 luni si a fost un show.Au si iesit niste oze super. Scumpe ce-i drept dau au merit banii.
Ioana, bine ca e Patricia sanatoasa si acum e randul tau sa-ti revii. Ce mai e pe la Oradea?
Oana, dupa cum vezi eu ma plang ca se trezeste Stefa foarte des noaptea deci cred ca as putea spune ca bine ca Eric doarme. Cartea spune ca la varsta asta r trebui sa pape doar o singura data pe noapte adica pe la 4-5, dar una-i teoria si alta-i practica.
Cristina, eu am nascut cu cezariana, deci nu pot sa-ti raspund la intrebarea ta.
Mephala, probabil ca dupa ce termin tratamentul asta o sa incerc unul homeopat ca la mine asta-i boala veche si doctorita s-a speriat de rezultatul analizei.
irinel, inclin sa cred ca si al meu viseaza urat ca altefel nu-mi explic trezirile astea noaptea.
sa va intreb ceva. Voi cum ii culcati pe bebei ziua? Mai ales cele care ati invatat bebeii sa adoarma singuri seara?
S-a trezit Stefa si tre sa plec. Imi cer scuze daca nu am raspuns la toata lumea.
Dana, mamica de 2 baieti--Andrei si Stefan(21 Mai)
vanessa ionescu spune:
buna seara.
iar ati scris o groaza!!!
Maria, sa stii ca in principiu, evit sa fac greseli gramaticale pentru ca am si o meserie in acre predomina scrisul. dar sunt atat de obosita seara cand reusesc sa intru pe forum incat nici nu mai sunt de multe ori atenta daca pun sau nu o liniuta, daca scriu cu litera mica dupa punct, etc. si de obicei cand vorbesc cu voi este modalitatea mea de a ma relaxa dupa cate o zi groaznica. si nu va mai spun ca de cale mai multe orti scriu pe intuneric (sotul meu motaie la televizor si-l derranjeaza lumina) nu ca la ora asta sunt rau de tot.
am si eu o problema asta seara am vazut iar la stiri dezastrul din Japonia si am realizat ca Eryka nu a mai aparut demult pe aici. sper sa fie bine.
Iuliana, chiar erai urmatoare pe lista mea dupa Erika. nu mai stiam nici de tine nimic si ma miram.
eu am pus dovlecei azi in congelator. am pus aproape 3 kg. in pungute mici (cate un dovlecel intr-o punga taiat feliute si curatat)
Ioana, eu ii pun la fiert intr-o craticioara cam 1 litru de apa in care pun 2 morcovi potriviti ca marime taiati rondele, albitura (patrunjel, pastarnac, telina), putin din toate, frunzulita de patrunjel si telina si jumatate sau un sfert de ardei (depinde cat e de mare) in loc de ardei poti sa pui si putin gogosar. le las sa fiarba bine si cand sunt aproape gata, pun jumatate de dovlecel (il pun la sfarsit pentru ca fierbe repede). Cand ii dau sa manance pisez morcovii si dovlecelul cu blenderul. eu ii pisez toata cantitatea de morcovi si de dovlecel. nu ii dau albitura (stiu ca nu are un gust nemaipomenit) si ardeiul. Si mananca de rupe.
le-a dat careva la bebei spanac??
eu am luat si m-am gandit sa-i bag vreo 2-3 frunze maine.
asi vrea sa mai incep cu putin untulet in piure. am cumparat unt de la tarani.
Cata are un obicei. dupa ce se culca, la vreo 15 minute se trezeste si chiraie un pic dupa care adoarme la loc (nu singur pentru ca eu nu am incercat niciodata sa-l las sa doarma singur. in momentul in care ii e somn adoarme repede si deaceea nu m-am indurat sa-l las din brate. noaptea cand se scoala ii dau sa manance si il pun la loc in patut. adoarme fara probleme.
vreau sa incep sa-i dau si eu cartofior. mai ales daca ii bag unt si ma gandeam daca pot sa-i fac piureul cu lapte Dorna. Cantitatea va fii infima, deci nu cred ca e vreo problema si ii pun din cel mai slab (1,8 grasime). o fii vreo problema? ca daca da, ii pun formula.
azi nu i-am putut da nici fructul si nici supita pentru ca ne-au oprit apa fara sa anunte si nu aveam oprita apa in casa decat un bidon de 5 litri si era de mai demult. pentru laptic am intotdeauna pentru ca am o cana din aceea care fierbe apa de 1,7 litrii plina cu apa fiarta mereu. asa ca, nu am avut apa cu care sa fac supita. si daca tot nu am avut cu ce gatii, am pkecat in piata si am luat dovlecei sa pun pt. la iarna si gogosari sa-i pun jumatati tot pentru Cata.
ma duc sa mai citesc si daca mai pot mai revin. Iuliana, saptamana viitoare venim si noi in parc toti trei.
Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
http://community.webshots.com/user/vanessaionescu
vanessa ionescu spune:
na ca iar am uitat ce era mai important.
va multumesc mult pentru toate raspunsurile legate de calciu. acum am inteles de ce nu mi-ati raspuns. nici voi nu suteti foarte lamurite in legatura cu aceasta problema.
eu i-am dat la o luna si o sa incep sa-i dau de maine 10 fiole, zece zile.
nu mai stiu care dintre voi mi-a spus ca i s-a recomandat sa nu mai dea copilului calciu pentru ca i ser inchide prea repede fontanela. mie doctorita mi-a scos vigantolul trei saptamani din acelasi motiv.
Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
http://community.webshots.com/user/vanessaionescu
madutza spune:
Sa stii Vanessa ca si eu ma gandeam la Erika si la Sandra, ce o fi cu ele.
Doamne ce poate sa se intample in Japona intr-un timp atat de scurt!!!
Tocmai am reusit sa o culc in patul ei. I-am cantat doar 1 ora si acum ma doare capul. Maica-mea cica nu stia ca am voce asa frumoasa, adevarul ca la cate vocalize fac zi de zi, m-am experimentat, lucrez la latura fina acum . Eu in timpul zilei o culc in caucior leganand-o, imi e usor asa ca are leagan carutul. Seara o culc in pat cantandu-i...
Dana, asa am si facut. Am pus zeama in care au fiert legumele si legumele in blender si s-a facut un piure foarte diluat. Vad ca p-asta l-a mancat bine, i-a placut tare mult. O tin asa cateva zile si apoi ii pun din ce in ce mai putina zeama.
Madutza si Mariuca (17 Mai 2004)
http://community.webshots.com/user/padme_ami2003
pd spune:
Si eu ma gandesc de cateva zile la Eryka si la Sandra, ca tot am vazut pe la stiri numai nenorociri in Japonia. Chiar aseara ii spuneam sotului ca sunt doua fete in grupul nostru care locuiesc in Japonia si care n-au mai dat nici un semn de ceva timp. Sper sa fie bine.
Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
http://community.webshots.com/user/paloma297
Nally spune:
Buna fetelor!
Azi am fost la doctor si ne-a dat vesti bune ! Nu e nimic grav la pupiul meu!!! Ba chiar i-a facut si vaccinul!!! Are o mica fornaiala de la vremea de afara. Mi-a dat Carvol, Stodal pentru tuse si Calpol pentru temperatura de dupa vaccin! La vaccin s-a comportat foarte bine ...mai nasol a fost acum seara cand ne-a tras niste planseteee de ti se rupea inima!!! Numai daca il miscam si incepea sa maraie si apoi sa planga de-a binelea! Il doare piciorulsul rau!!! Si in somn se vaita!!!
Da ne trece noua!!!! Sunt sigura ca pana se insoara a si uitat prin ce trece acuma!!!
maaaama a fost cutremur
maaareee
Fetelor nu am apucat sa citesc nika din ce ati scris!!! Am intrat numa sa va zic ca suntem si cu vaccinul la bord!!!
Ma duc acu dar nu promit ca mai apuc sa mai scriu ceva in seara asta!
Nally si Sebastian (14.04.2004)
Poze nou-noutze cu Sebastian!!!
Poze...Poze...Poze
www.desprecopii.com/albumphoto/folderview.asp?bid=9&folder=Alina%20Nitu" target="_blank">Poze mireasa
pd spune:
Eu m-am speriat ceva la cutremur, mai ales ca tocmai trimisesem mesajul despre Eryka si Sandra si cutremurele din Japonia, cand a inceput sa se miste si la noi. Mi-au cazut niste carti din biblioteca, care este exact in spatele scaunului pe care stau la calculator, dar eu apucasem sa ma ridic si sa ma duc la Cristina.
Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
http://community.webshots.com/user/paloma297
Anculina spune:
A fost cutremuuur!!!Dar a avut cateva grade, nu gluma ! Offf, mi se parea ca nu mai ajung la asta mica ! Doamne Fereste - ne de replici !
http://community.webshots.com/user/ankulina
MariaG spune:
mi-am culcat baiatu', mi-am hranit barbatu', mi-am vazut filmu' mai stau cateva minute la vorbe cu voi si fug in pat ca daca iar face show Bubu la noapte macar sa am si eu vreo 2-3 ore dormite.
Noroc ca azi a dormit aproape 3 ore peste zi, cuminte ca un ingeras si am dormit si eu 1h jumate ca altfel nu mai reuseam sa scot copilu' afara, sa-l spal si sa mai fac si curat prin bucatarie dupa aia.
Am incercat sa-i dau azi supa pasata cupilului si nu prea am avut succes. cred ca era prea apoasa, sau poate nu era fiarta bine...nu stiu. inca nu mi-am format mana pe manacrea de bebelusi, sper sa mai am lapte ca altfel nu stiu ce s-o alege de noi.
si sunt tare suparata ca n-a vrut sa manance laptic in seara asta..i-am facut nise ceai de fenicul pana la urma si s-a culcat..poate se scoala mai tarziu sa manance totusi...
Vanessa: si noua ne-au oprit azi apa, noroc ca aveam o sticla de apa de la "Izvorul alb" si i-am facut supa din aia. Asta e apa pe care o bea el de obicei. Oricum n-a mancat-o.
Na, nu te supara pe mine, am si eu un defect: astea cu liniutele. In rest nu ma sacaie nimic, da la liniute nu ma intrece nimeni .
Mi-am citi ultimul mesaj si am tras acolo un asa frumos apiziotomie (in loc de epiziotomie) ....mama-mama
Mai fetelor mai vechi mi-am adus azi aminte de vremea cand eram gravida, aveam printre noi o mamica ce mai avea o fetita dulce foc (din ce ne povestea ea). Mai tine cineva minte cum o chema?
Paloma, Mephala: cu placere
Madutza m-ai dat pe spate cu CI-ul. Stii cat mi-am chinuit creierii sa-mi dau seama ce si cum???
Oanna_mm: eu cu dintii am patimit (si patimesc) asa urla copilul super-nervos (adica cu trantit din maini si din picioare in tot ce prinde) cu o privire de "FA MAMA CEVA SA-MI TREACA!!!!" Si nu stie bietul de el nici sa-ti spuna nici sa-ti arate unde e buba, si mie mi-a venit sa ma arunc pe geam ca nu stiam ce sa-i fac si ce are. Asta cam cate o ora sau mai mult, pana imi vine sa ma intind pe jos si sa-mi dau obstescul sfarsit numa' sa nu-l mai chinuie pe bietul copilas. Asta vreo doua zile (adica seara, noapte si jumatate din urmatoarea zi) pana am reusit sa-l pacalesc si sa ma lase sa ma uit in gurita la el (asta e o adevarata arta, cum il atingi pe buze cum scoate limba sa suga) si am vazut varful dintelui, cat o gamalie de ac - deci o sa mai suferim ceva pana iese cu totul. Desi de cand stiu ce are si in ce directie sa-mi canalizez eforturile parca nu-mi mai vine sa mor si parca sunt mai eficienta in ogoirea puiului mic. Acuma stiu copilasi care nici nu s-a stiut ca le iese dintele ca n-au facut galagie deloc si doar s-au trezit cu dinte... nu e cazul meu. Asa ca vorba lu' Nally: "ai nostrii sunt cu astia defilam" pt maraitel, sa-i treaca repede.
Monet: pupici vitezei vaccinate
danaA: pt Stefa ca sa va lase sa dormiti. Eu pe alex il asez pe pat (pana acum il asezam pe patul nostru, azi l-am pus la el in patut si vad ca n-a protestat, poate chiar tine figura ca o fi el patul nostru mare da' parca a inceput sa-mi fie frica sa-l las nesupravegheat pe el) cand il vad mai marait si ca se freaca la ochi, il inveles sa-i fie caldut, ii dau eventual o suzeta, si ma asez sa citesc ceva (nu ma mai uit la el decat cu coada ochiului sa nu ma vada) si el se mai uita ce se mai uita la mine si pana la urma adoarme (cam vreo 5 minute dureaza toata povestea) mai deschide ochii cand ma ridic eu de pe pat da' se culca inapoi. cand se trezeste cu totul, sta cateva minute dupa care incepe sa ma strige, adica sa chiuie.
asa am tras o spaima cu cutremurul asta, nu-mi venea sa cred ce se intampla si cand am reusit sa constientizez ce se intampla nu stiam cum sa ajung la Bubu mai repede sa-l iau din pat. of, de cate trebuie sa-i aparam pe pitici si nu ma mai simt deloc in stare sa o fac. asa m-a apucat o criza de plans... cred ca o sa-l iau sa doarma cu mine in pat
va pup
Maria (01.08.1978) si Alex(06.05.2004)
http://community.webshots.com/user/magda_i
http://community.webshots.com/user/maria_alex100