Bebelusi de Mai-Iunie 2004 (18)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Fetelor, am zis ca va spun daca i-a scazut febra: i-am cumparat novocalmin si i-am bagat jumate de supozitor in fundulet, i-am pus si o pelincuta (imbibata cu o parte otet si una apa) pe piept si deocamdata nu mai are febra. Poate o fi bine si la noapte, ca n-am mai fost om zilele astea doua, cat a avut febra.

Oana_mm, am vazut ca esti medic homeopat. Eu am mare incredere in homeopatie, de cand m-am tratat de o cistita cronica. Si am o intrebare la tine: se pot administra remedii in timpul alaptarii? Ca mai am de tratat o conjuctivita veche de care nu mai scap.
Si fara vreo legatura cu subiectul, am vazut pozele si e frumusel foc Eric!

Carmen si Iustin(5 iunie 2004)
Album IUSTIN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Tot eu. Multumesc fetelor,IOANEI, pt. sfaturi, ca mi-au folosit, Mariei, si luiLili_B pt.grija si sfaturi. Toate cele bune mamicilor si puiutilor

Carmen si Iustin(5 iunie 2004)
Album IUSTIN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pd spune:

Maria, multumesc mult de raspuns. Eu am intrebat prin farmacii si mi-au zis ca exista, dar nu au momentan si vazand ca de la alte firme exista borcanele si pentru 4 luni am crezut ca exista si Nestle. Probabil ca nenea doctorul s-a referit la orez si eu n-am inteles bine, ca atunci am discutat cam in acelasi timp si de cereale si de borcanele.
Intreba cineva pe aici de epiziotomie, mie mi-au facut, dar dupa 4 saptamani ma simteam bine, nu ma mai durea, iar controlul de la 6 saptamani mi-a zis doctorita ca nici nu se mai observa.

Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
http://community.webshots.com/user/paloma297

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Fetelor, a papat cu placere Mariuca supitza, pana s-a plictisit, adica cateva lingurite. I-a placut, pt. ca deschidea gurita si apuca si cu mainile sa ia lingurita sa o duca la gura. Acum, in timp ce va scriam a mai papat fro 25 ml...

Maria, stiu ca asa e cu prostul obicei de a dormi la san. Pe de alta parte e placut…Dovlecelul l-am pus la congelator taiat cubulete si in pachetelke mici-mici cat pt. o supitza. CI este carte de ideintitate

Oana_mm, parca tu spuneai sa s-e scoala puiul la 5-6. Pai in “Mama si copilul “ scrie ca aia e ora lor de trezire dimineatza. Cica 30% din copii se trezesc la 5.

Lili, cum mai e treaba cu lapticul?

Paloma, ce as vrea sa mai merg si io la Careffour….Ce lucrusoare frumoase au acolo, mai ales la Orchestra….

Nally, cum e Sebi cu raceala? Apeleaza-ma pe messenger sa iti dau niste ponturi, ca am experienta la d-astea

Irinel, este destul de obosit cand incerci sa il culci? Sau poate prea obosit? Sau nu vrea sa lase joaca?

Am reusit si io sa va dau ceva raspunsuri ca sunt cu mama. A plecat sotul din oras si nu imi place sa dorm singura. Poate ma lasa sa revin si mai tarziu.

Va pup!!!

Madutza si Mariuca (17 Mai 2004)
http://community.webshots.com/user/padme_ami2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_mm spune:

Carmen - poti lua fara nici o grija remedii in timpul alaptarii. Remediile homeopatice nu au NICI UN FEL DE EFECTE ADVERSE. Deci ... go for it!!!
Ca se trezeste la 5 sau 6 este OK, dar cu trezitul de la 1- 2 noaptea nu ma impac eu foarte bine!! Ala mai este normal???
Sii inca ceva!! Povestiti-mi si mie cum s-au manifestat bebicii vostri cand au inceput sa le iasa dintisorii. Noi avem 5 luni si o saptamana si inca nu avem semne de dintisori. Dar astazi dupa amiaza a fost super-amarat, aparent fara nici un motiv. Plangea in orice pozitie de nu mai stiam ce sa ii facem. Acum a adormit la noi in pat de vreo jumatate de ora. Daar tare ma tem ca tot asa marait va fi toata seara. Or fi dintii???

Oana Melinte-Moraru
http://www.lamaze.ro
http://community.webshots.com/user/oana_mm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lili_B spune:

Am revenit, ca iar imi doarme puiutza...

Ieri m-am ingrijorat, dar vad ca si azi e tot asa, a dormit de la 10 seara la 10 dimineata (a papat la 8.30, dar cu ochii inchisi), iar la 11 i-am dat sa suga si a adormit. O fi vremea de vina, ca si eu as tot dormi. Ieri am fost asa necajita, mi se pare ca de vreo saptamina a scazut lapticul (dupa-masa si seara am niste tzitzi moi ca o cirpa); ma tot pompez in fiecare zi, dar pina acum nici o imbunatatire. Sper sa isi revina, azi sunt cu moralul ridicat, optimista si bine-dispusa :)

Madutza, las' ca e bine daca doarme cu tine in pat, macar te poti odihni si tu. Eu as zice sa ii dai separat pireu de mar si pireu de morcov. Poate unul din ele nu ii place. Ca daca bine imi aduc aminte, cind i-ai dat suc, parca ziceai ca ai fentat-o, ca la o linguritza de suc de mar i-ai pus si una de suc de morcov si nu a simtit gustul si l-a baut. Deci, poate morcovul nu-i place. Daca nu vrea nici asa, incearca altceva si lasa-le pe mai incolo (incearca dovlecel, cartofi, para, piersica si vezi ce altceva mai gasesti). Hai pupici la pitzigoiul mic.
Aaaa, si nu-ti mai tot cere scuze mei, ca nu esti tu datoare sa ne scrii de fiecare data la toate si nici sa ne aranjezi listutzele !!!

Paloma, aici pe borcanele scrie "B-beginner", alea pot fi date intre 4-6 luni. Dar sincer nu stiu daca de la Nestle sau alte marci.
Si eu dupa ce am nascut ma tot trezesc cu dureri de cap, si atunci parca am si stare de greata. Or fi migrene? Stiu ca si maica-mea se tot plingea cind eram noi mici, dar acum nu mai are probleme...

Oanna, dupa cum ziceam mai sus a mea doarme toata noaptea, dar atitea mamici pe aici se pling ca se trezesc bebeii...deci nu esti singura. Totusi, nu e asa rau daca se trezeste de 2 ori; ce face, maninca si se culca imediat la loc?

Na, pina aici ca s-a trezit. Am intrebat ieri sau alaltaieri cam cit lapte mai maninca acum bebeii (cei cu biberonul, ca la sin nu putem masura)...as vrea sa stiu, ca in carte zice ca trebuie sa pape cam 700-1000 ml pe zi, dar Bianca nu stiu zau de maninca atit.
Va pup si o zi buna.

Lili si Bianca (10 Mai)http://community.webshots.com/user/biancutza_mamarutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana c spune:

Mephala,cu multa,multa placere si sa dea Dumnezeu sa ne fie puiutii sanatosi de acum incolo.
Patri a mea e bine dupa vaccin,n-a facut febra si sper sa nici nu faca,doarme acum.Cu papatul stam mai rau pentru ca nu papa la fel ca inainte de a fi bolnavioara dar sper sa-si revina.
Vanessa,spune-mi te rog daca ai timp cum faci supa de legume cu dovlecel.Poate asa papa si Patricia.In ce cantitati si proportii ii mixezi legumele?
Va pupicim,Ioana si puiuta Patricia Maria(15 iunie)
http://photos.yahoo.com/ioanacovaci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

fetelor,

am trecut cu bine de tura 3 de vaccinuri (polio, pertussis, difterie, prevnar (sau pneumoccoc -antimeningita si alte chestii) - 2 intepaturi. s-a strimbat liuta dar i-a trecut in 2 secunde! sper sa nu faca febra - data trecuta a facut un pic de tot dar nu i-am dat nici un medicament si a trecut de la sine in 12 ore.
sintem acum amindoua la mine in birou si ma lasa fata sa lucrez la ceva ca a adormit ca un ingeras.

va raspund mai in detaliu mai tirziu, de-acasa.

oooo, e o vreme superba azi, cald de tot, asa ca o sa ne facem plimbarea cu virf si indesat!!

va pupam cu muuuuuuuuuuuuuuuuult drag si lamultiani sarbatoritilor!!

mona si lia (24.04.2004)

poze lia mica www.imagestation.com/album/?id=3434700093&mode=invite&slideshow=1" target="_blank">poze septembrie www.imagestation.com/album/?id=3225170093&mode=invite&slideshow=1" target="_blank">poze octombrie si costum dovlecel www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">povestea nasterii liei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pd spune:

Lili B, Cristina mea papa numai lapte de la biberon, ca eu nu mai am tzitzi, cam 800 ml pe zi, dar are zile cand papa mai putin sau mai mult. Ea mai papa si supa, piure de legume din supa, cereale si suc de morcov,mar, portocala.
Asa e cum zici si tu cu durerile de cap, cateodata am si stari de greata si e culmea ca eu cat am fost gravida n-am avut stari de greata niciodata.
Am vazut si pe aici multe borcanase cu mancare pentru bebei intre 4 si 6 luni, dar doctorul mi-a zis ca dupa parerea lui produsele Nestle sunt cele mai bune, la capitolul papa la borcan. Poate o sa incerc de la alta firma. Fetitei cumnatei mele i-a recomandat alt doctor tot borcanasele Nestle, numai ca nu i-au placut.

Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
http://community.webshots.com/user/paloma297

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaA spune:

Buna fetele. Multumesc frumos de raspunsuri. Deci sa va povestesc cum a trecut noaptea. Stefa s-a culcat la 10. Asta dupa ce a papat ca lumea. S-a trezit la 1 si i-am dat ceai amestecat cu suc de portocale. Bineinteles ca nu a vrut. i-am dat sa pape de la mine si a adormit. la 2 iara s-a trezit si nu i-am mai dat sa pape ci l-am luat in brate si i-am cantat. Nu prea a vrut sa doarma. L-am pus in pat si a inceput sa planga. nu pot sa-l las acolo si sa urle ca-l trezeste si pe Andrei. Asa ca l-a luat tati si l-a leganat si i-a cantat si a adormit pana la la 5 cand i-am dat sa pape si l-am luat in pat cu noi. S-a trezit la 8 jumate. Acuma eu ce sa inteleg din asta ca nu-i place sa doarma singur?
Acum despre infectia mea care se pare ca cedeaza. Ma simt mai bine.Tre sa fac tratamentul asta 5 zile. Sa vedem ce-o mai fi dupa aceea.

madutza, eu zic sa-i dai supica de legume si sa-i pasezi legumele in ea si sa-i dai asa cateva zile. adica sa nu fie piure sa fie un fel de supa cu legume. Intelegi cum zic? Si da-i asta vreo 3 zile. Pe urma fa-i un fel de piure din aceleasi legume si vezi cum e.

Mephala, tinem pumnii sa nu mai faca puiutul febra la noapte.

Lili, Ma gandesc de multe ori la Bianca ce cumnite e si doarme asa mult.mama, ce noroc pe capul tau.

Piatra Lunii, deci te intorci la casuta ta. imi aduc aminte cand te-ai mutat la inceputul anului ca tot impachetai si despachetai. Ce mai trece timpul.

Merg sa mai citesc sa mai pot raspunde.

Dana, mamica de 2 baieti--Andrei si Stefan(21 Mai)

Mergi la inceput