Copilasi iunie - iulie 2003 (33)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Aditzu bun venit inapoi . Iti tinem pumnii cu bona, sa gasesti pe cineva potrivit sau poate mai stii, sa se termine cu bine cu tanti asta. Probabil ca nu are nimci grav, doar de-ale varstei, dar daca o fi sperioasa tare poate nici nu e bine sa apelezi la ea.

Distractie placuta in Coreea, o sa fie greu fara Irinuca dar o sa fie interesant .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana spune:

Alinuta:
E dureros cind stii ca se apropie sfirsitul vietii unei persoane dragi, mai ales cind e mama sau tata. In astfel de momente nici un cuvint nu te poate alina. Poate doar minunea micuta care acum descopera lumea.

In noapte cu cutremurul Alin s-a intors prima data pe burta. Simbata am facut vaccinul de 4 luni. A fost cam suparat dar i-a trecut. Doctorita l-a si decalotat si i-a curs singe. Of… saracul.

Nu prea am timp sa mai citesc ce mai faceti, dar din cind in cind sper sa va mai scriu si eu despre noi.

Si Cristi a avut iritatie de la scutec si se scarpina de i-a curs si singe. I-am dat cu tot felul de crème, l-am pansat, l-am spalat cu grija si pina la urma I-a trecut. Ce sa facem, asta e … pina trecem la chilotei vor mai fi astfel de iritatii. Eu inca nu i-am cumparat olita ca ne gindim sa mai asteptam pina spre 2 ani.

Cornelia:
Ai ajuns la 12 saptamini. Bravo! Sper ca totul sa mearga bine in continuare. Ai grija de burtica si daca simti ca nu mai poti de oboseala nu te mai duce la servici ca si asa mai poti sta acasa pina face Mariuca 2 ani., iar pentru al doilea bebe trebuie sa faci 42 zile de postnatal ca sa-ti poti lua concediu pentru ingrijirea copilului.

Aditzu:
Adevarat e cumplit sa-i hranesti pe astia micii. Si eu m-am chinuit azi 45 de minute cu Cristi sa manince o felie de sunca si un pic de brinza. Singurul lucru usor e sa-i dau medicamente ca-i place la nebunie sa ia tot felul de siropuri din sticlute.
Mai nou cind ii fac suc de morcovi lui Alin trebuie sa fac mai mult sa-i dau si lui Cristi ca e tare pofticios.
Ai incercat vitamine VI-SOL? E un sirop cu gust de portocale.

Dar sint asa de draguti impreuna. Daca i-ati vedea cum povestesc unul cu celalat pe limba lor. Si sint amindoi numai un zimbet. Partea proasta e ca trebuia sa fiu foarte atenta sa nu-l loveasca , din dragoste, Cristi pe Alin.
Azi, pina i-am facut laptele lui Alin a tot plins. Cristi, daca l-a vazut asa suparat, a luat o zdranganea si s-a dus la patutul lui sa-l linisteasca. Nu va spun ca a trebuit sa tisnesc sa-l apar pe Alin deoarece Cristi il lovea cu jucaria. Dar las’ ca se face mare si Alin si apoi se va apara singur. Astept cu nerabdare zilele alea care acum mi se par departe.

Catan: Ce mai fac copiii?

Mai e cineva cu doar 4 dinti?

Romana , Cristian (22.06.2003) si Alin (25.06.2004)

http://www.geocities.com/bebe_iunie_iulie_2003

si mail pentru poze bebe_iunie_iulie_2003@yahoo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibi spune:

Alinuta, zau ca mi-e greu sa gasesc macar un singur cuvant care sa-ti aline durerea. Spera intr-o minune caci deocamdata doar speranta ti-a ramas. Poate ca mai are o sansa si daca zilele sale trebuie sa se sfarseasca aici poate ca ti-ar fi un pic mai usor stiind ca cel putin tu l-ai facut pe tatal tau fericit. Ai o familie superba, i-ai daruit tatalui tau o nepotica rupta din soare care i-a stat pe genunchi si i-a umplut inima de bucurie. Dumnezeu sa va ajute!

Bibi si David (08.07.2003)
http://community.webshots.com/user/bgoran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

fetelor, multumesc de raspunsuri, o sa insist si eu cu spalatul, creme si talc, plus multa rabdare...

Romana:
cred ca tot cam atat de rau este si Tudor al meu - la Cristi cate zile a durat toata chinuiala? deja il ustura, cand vede ca ma pregatesc sa-i umblu la funduletz incepe sa mearga cu spatele... (e taaare dulcic, asta e ultima lui 'Cucerire") plange rau, cred ca-l doare/ustura, mi-e tare mila de el.

Elena ltd:
fii linistita, nu-i cel mai mic copil... baiatul meu cel mare era si mai 'scut' la varsta asta... dar eu nu prea ma ingrijorez, ca daca eu am 1,50 m cat sa creasca puiutii??? oricum, suntem ferm hotarati sa-i ajutam cu sporturile, mai ales ca-s baieti... primul pe lista e innotul, la primavara cel mare incepe, la aproape 5 ani.

Kehleyr :
mi-am verificat si eu link-urile de poze, la mine au mers, poate e ceva de moment ca nu le-ai putut vedea.

daca dragoste nu e, nimic nu e!
poze: http://photos.yahoo.com/mirmirion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisotexa spune:

Aditzu,

Bine ai revenit!!!! Ne era dor de voi. Si Paula, fetita Mariei, e asa miniona ca Irina asa ca .
Cu Coreea, o sa vezi ca o sa fie bine. Iti tin pumnii la gasirea unei bone faine. Parca zicea careva din fete ca ar sti de o bona disponibila, nu stiu daca mai e de actualitate. Posteaza un mesaj si la parintii intreaba si la bone.

Pupa Crisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_ spune:

Buna fetele,

Alinuta - imi pare rau ca treci prin asa ceva, daca te putem ajuta cu ceva...

AnaMaria - poti totusi sa incerci sa-i schimbi marca de scutec copilului, se poate intimpla ca la un moment dat pielea sa devina mai sensibila. Iar Libero sint fr. bune, eu le folosesc din prima luna, iar ptr bebeii mai mari exista UP&Go care sint ca niste chiloti, se trag in sus nu se mai prind peste burtica. Si bineinteles ... Bepanthene, care face minuni!

Aditzu - bine ai revenit, chiar ma gindeam unde ati disparut. Deci Irinuca a ramas fotomodel...Ai aflat ce s-a intimplat cu bona, ce analize nu erau ok?

De spalat, noi ii faceam baie in fiecare zi (cu exceptia celor in care ieseam pe undeva seara si ajungeam rupti de somn acasa, destul de rar), acum am trecut la dus seara si baie 1-2 ori pe saptamina, cind il spalam si pe cap. Luca adora baia, se joaca, bea apa din baie de cite ori prinde cana cu care-l clateste taica-su pe cap, avem niste figurine din plastic care odata udate se lipesc pe faianta - se joaca cu ei etc.

romana - esti tare relaxata daca Cristi a fost atit de iritat incit se scarpina pina la singe, iar tu nu-ti faci griji si ti se pare normal sa se intimple pina va trece la chiloti!!! Poate unde n-am avut probleme de-astea decit acum 10 zile cind s-a iritat ptr ca i-am dat nectar de la Prigat din paharul meu, dar si asa desi pe el nu parea sa-l deranjeze deloc iritatia, l-am dat cu Bepantene si l-am schimbat mai des decit de obicei, si i-a trecut in 3 zile. Cit despre dinti, depinde cind i-a aparut primul, daca dureaza mai mult de 4 luni intre eruptii te poti ingrijora, pot fi probleme cu lipsa de calciu.

Crisa - si eu vin marti la intilnire, unde sa fie? Mergem tot la Thalia sau poate incercam La Mama din centru, tin minte ca acolo au o masa mare rotunda, poate o rezervam, ca sa nu mai aiba lumea probleme cu vazutul si auzitul celor din partea cealalta a mesei ( si Carmenutza ghinionul sa nimereasca linga mine )

pup u,
Andra

http://www.geocities.com/luca_obejdeanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisotexa spune:

Fetelor,

Tara arde si baba se piaptana. Baba bineinteles ca sunt io. Ieri a venit pediatrul in vizita (ma innebunesa sa le zic doftori) si a zis ca bubitele sunt de la alergie. Singura posibilitate ar fi niste croasante dinalea micute cu crema pe care le-a mancat in weekend . Dar trece nu'i problema. Ce era de fapt cu tara??? ca mi-a zis pediatrul aca un an intre sarcini e sufient si ca la anu in mai ma pot apuca de facut copii si ca el imi recomanda mai abine sa fie primul trimestru in vara ca in toamnaa e vremea virozelor. Si iaca mi-a bagat gandul al nastrusnic in casa. Bineinteles ca nu cred ca o sa rezist tentatiei sa ma apuc de treaba.... desi ar fi bine ca Tudor sa fie mai mare ....

Hai sa deschidem listuta cu intalenala de pe 9 Noiembrie:
1. Crisa
2. Magda
3. Ioana
4. Andra

Pupa cRISA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Mey fetelor, vin si eu, fie ce-o fi..daca nu sta ta-su cu Taisia, chem bona, si tot vin.Ar fi bine La Mamma in centru.
Crisa, tu sicu nasi-mea sunteti pe lista mea de "de-abia astept sa va vad insarcinate si cu bb mic" asa ca daca ai unda verde, cemai astepti?
Aditzu, ce bine ca mai auzim de voi!
Cornelia, ne place semnatura ta
La iritatie merg si cremele alea speciale de la Sanosan.
In afara de faptul ca eu am o pasa super proasta si ma doare capul rau detot, suntem bine
Gio si Taisia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_ltd spune:

Gagici, cam bate vantu pe-aici. Na, c-am facut si rima involuntara.
Crisa... hehe, liber la bb?
Aditzu, bine ai revenit!
Anamaria, baschetbalisti facem din pitici!

Si io vin la intalnire, oriunde s-o tine ea. Hai sa fie La Mamma ca sa mai schimbam, plus ca Andra a dat o solutie practica.
1. Crisa
2. Magda
3. Ioana
4. Andra
5. Gio
6. Elena

Carmenutza, ai inceput jobul?
Cornelia, daaaa, ma, ne place noua semnatura! Sa fiti sanatosi si burticosi!

Elena, mami de Oana si Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_ltd spune:

Crisa, am citit, am scris, apoi am citit iar si concluzionez ca n-am inteles. Cand e liber la bebe? La primavara? Cu toamna am inteles io ca-s viroze, dar ai voie toamna asta?
Oricum ar fi, tu pari fericita, asa ca da-i bataie!

P.S. Indiferent daca, ce si cum imi raspunzi, conform obiceiului, sa stii ca o sa fiu de acord.

Elena, mami de Oana si Mihai

Mergi la inceput