Copilasi iunie - iulie 2003 (33)
Raspunsuri - Pagina 10
romana spune:
Iritatia la fudulet i-a tinut atita timp cit se tot scarpina. Adica nu se vindeca daca tot pune mina acolo. Si acum mai are tendinta sa se scarpine acolo desi nu se vede nimic pe piele. De aia am zis ca pina nu trecem la chilotei mai pot aparea probleme din astea.
Dar nu astea ma ingrijoreaza pe mine acum ci faptul ca nu stiu cit o sa mai resist fizic si psihic.
Fizic – deoarece sint tot timpul in priza de la 8 dimineata pina la vreo 2 si ceva noaptea cind in sfirsit se culca asta micu. Sint obosita si nu stiu daca o sa mai am putere pina isi regleaza somnul Alin.
Psihic – sint trminata. Nu mai ai unde calca prin casa de jucarii si tot felul de obiecte insirate. Nici nu ma mai obosesc sa le adun mereu ca in urmatoarele 5 min sint iar la loc.Dupa ce fac cu aspiratorul face si Cristi 3 zile la rind. Daca calc imi ia apoi fierul de clacat si il trage dupa el peste tot. In plus de asta Alin e un plingacios. Cind ceva nu i se pare lui bine se pune pe un urlat si trebuie sa stau tot cu el in brate.
Nu pot sa chem pe nimeni sa ma ajute ca e spatiu mic intr-o garsoniera, iar de mutat inca nu poate fi vorba.
Ma gindeam ieri ca era mai bine pe vreme lui Ceausescu cind te obligau sa te intorci la servici dupa 3 luni ca astfel nu te terminau psihic toate problemele. Poate asa gaseam si noi curajul sa lasam copii cu cineva.
Doamne ce incoerenta sint .
Nu stiu daca m-ati inteles . Sint intr-o stare jalnica. Am ajuns sa prezic eu cutremure fara sa-mi dau seama. Iata de ce zic asta. Acum o saptamina, miercuri, pe la 2 mi se face rau de nu mai puteam, palpitatii si o teama de ceva nedefinit. Ma gindeam ca o sa cad jos si ce se fac copiii. Asa ca pe la 3 l-am sunat pe sotu sa-i zic ca nu ma simt bine, ca acum ii dau sa manince lui Cristi si ca sper sa-mi revin. Nu inchid bine telefonul si cind vad ca pe Cristi il apuca joaca in loc sa stea sa manince si ma apuca o slabiciune ingrozitoare. Asa ca l-am sunat iar pe sotu si in 45 de minute a fost acasa. Am luat un aspacardin si dupa vreo 2 ore eram ca noua. Apoi noaptea … cutremur. Atunci am zis ca de aia mi-a fost rau.
Acuma daca ati zimbit sau chiar ati ris in hohote hai sa ridem impreuna si sa sper ca a fost doar o coincidenta si sa nu se mai intimple, ca nu stiu ce ma fac cu doi copii mici daca se darima blocul pe noi.
Concluzia e ca am luat-o bine pe aratura si nu mai vad nici o luminita la capatul tunelului, nici macar tunelul nu-l vad. Macar sa iasa Vadim la alegeri ca poate o sa fie mai bine si o sa ne ajunga si noua banii sa ne luam casa ca nu mai suport sa stau aici.
Acum as vrea sa fiu iar copil si sa ma ingrijeasca mama si tata ca atunci cind eram bolnava.
Ce credeti mai scap?
http://www.geocities.com/bebe_iunie_iulie_2003
si mail pentru poze bebe_iunie_iulie_2003@yahoo.com
crisotexa spune:
Romana, mesajul tau m-a incurajat mult asa ca mai ma gandesc daca n-ar fi cazul sa mai petrec si eu o vara linistita . Oricum iti doresc multa putere si sanatate si din cand in cand mai gandeste-te la mine ca-s tare nefericita ca nu s-a nascut Mara.
Elena, pai soro, io stiu ca nu sunt mare scriitoare ( ca tine ) dar ce nu'ntelesesi ca abia din mai 2005 am unda verde???? Esti in stare sa ma dai deja insarcinata, sa sara fetele astea pe mine, desi io sunt cuminte numa buna de pus in rama!!! Deci, marturisesc: nu sunt insarcinata si pana in mai, anul viitor, chiar numai bunul Dumnezeu ar putea face vreo minune sa fiu.
Chiar, vorba Elenei, ce-i vantul asta pe aici?
Pupa Crisa (si vorba lui Kehleyr, promit sa nu mai scriu pe ziua de azi)
alexandrueduard spune:
Si eu sunt tot pentru "La Mama".
Romana: as prefera sa stau intr-o garsoniera DECAT SA IASA VADIM. Si oricum , ce garantie ai ca asa ti-ai lua casa.
Magda si bb Alex puisor
http://community.webshots.com/user/edyalex
Andra_ spune:
Mai, Romana, unu cu unu fac doi, hai sa spunem lucrurilor pe nume, ca eu nu mai pot, n-aveti decit sa dati cu rosii dup-aia:
pai de ce nu angajezi pe cineva sa te ajute, macar cu unul dintre cei doi copii, sau n-o chemi pe mama ta, sau pe tatal tau sau pe cine vrei tu, dar sa stea cu tine cu copii??? Ca nu vrea sotul ala perfect al tau ai mai zis, dar ia sa stea el cu ei 7 zile din 7, 24 de ore din 24, sa vedem daca poate??? intr-o garsoniera....!!!! Pai daca n-aveti bani ptr un apartament mai mare, la ce nu va protejati si mai puneti de-al treilea copil??? Ca nu esti nici vreo fatuca de 15 ani de la tara care n-a auzit de contraceptie, iar anticonceptionalele se dau si gratis daca te interesezi. Sau daca are el vreo problema si nu vrea pe nimeni in casa, poate il poti duce pe Cristi la bunici o vreme, ca sa te pui si tu la punct, sa-i faci si lui Alin un program si sa te aduni. Pai voua vi se pare mai bine sa vedeti doar voi de copii si acestia sa stea iritati la fund zile sau saptamini in sir sau sa nu te poti ocupa de un copil de 1.4 ani care are nevoie de jocuri, plimbat zilnic, timp, ptr ca te ocupi de cel mic, de care insa trebuie sa mai scapi ca sa gatesti, calci, stringi etc. Tin minte ca povesteai odata cum pe Cristi nu-l vazuse pediatrul decit la vaccinul de 2, apoi de 4 luni, si el avea 8-9 luni... pai si cine isi da seama daca se dezvolta normal, daca n-are rahitism sau calca corect, ca voi bag de seama ca nu sinteti de meserie. Iar bunicii sint fr. importanti ptr un copil, eu am cele mai calde amintiri din copilarie cu ei, aveau atita rabadare si se puneau la mintea noastra, mai ales ca in mod normal si ei isi doresc sa stea mai mult cu nepotul lor, cind fata le e asa departe. Sau daca sotul tau nu vrea pe nimeni care sa se ocupe de baieti, ia pe cineva care sa te ajute cu menajul, gatitul, tu iesi cu copii afara si lasa persoana respectiva in casa in timpul ala, ca sa nu ia copii boli (), dar sa ai si tu si ei parte de timp placut impreuna. Normal ca in atmosfera asta Alin plinge mereu, stiu si eu cum e cu Luca care nu sta o clipa locului cit e treaz, normal ca un bebe de 4 luni n-ar putea dormi cu el in aceeasi camera decit cele 1,5-2 ore cind ar dormi Luca. Si cu tine care robotesti... Si mai spui ca "dac-o fi sa vina si bb 3, asta e!", pai tu chiar ai probleme daca pui asa problema. Daca sotul tau nu intelege, ai si tu drepturi asupra copiilor, poti decide ce crezi ca e bine ptr ei. Si din mesajele tale razbate disperarea, de unde erai activa, povesteai, te-ai ocupat de site etc., acum abia ti se mai "aude" glasul cind si cind, povestind de diverse probleme care par a nu se mai termina. Eu cred ca sint draguti ce doi impreuna, dar gindeste-te la binele lor un pic mai mult. Solutii exista, daca nu vrei sa le vezi sau sa le aplici e o alta problema.
parerea mea,
Andra
http://www.geocities.com/luca_obejdeanu
romana spune:
Andra:
Al treilea copil e dorinta sotului si stiu asta dinainte de casatorie.
Mama sau tata au fost aici dar asta nu a insemnat mai multa odihna pentru mine ci mai multe griji ca sint cam bolnavi iar Bucurestiul asta e cam neprimitor.
Iritatia la fund nu a facut-o ca nu am grija de el. S-a intimplat pur si simplu, la fel ca iritatia de pe obraji ( care e o alergie si nu trece definitiv decit la 7 ani - asa a zis dermatologul la care am fost)
Am preferat sa chemam pediatra acasa si sa nu ducem copiii la cabinet ca sa nu ia de acolo alte boli.
In privinta dorintei parintilor si fratelui meu de a sta mai mult cu Cristi - ai dreptate, dar sint 500 km si eu nu pot sa-l las acolo deoarece vreau sa-l am linga mine pe copil.
Am sa vorbesc cu sotul sa vedem ce solutie gasim. El mi-a propus sa-l trimitem pe Cristi la parintii lui , dar asa ceva nu vrea ca si asa nu e gras Cristi dar de acolo cred ca vine piele si os.
Mai fetelor nu va enervati cind cititi ce scriu.
Magda si Kehleyr:
Nu va fie frica de Vadim ca nu e chiar asa cum pare. Macar e un om cinstit si nu face afaceri cu banii statului. Cum crezi ca au acumulat asa averi cei care conduc acum tara. Comisioane si alte lucruri necurate, iar oamenii simplii rabda de foame sau se chinuie sa faca ceva ca sa-si hraneasca familia.
Vezi fata de la atletism care a cistigat la Olimpiada o medalie de bronz. Ea a avut prima pereche de adidasi primiti de la altcineva. In tara sint multi oameni saraci vai de capul lor si celor de la putere nu le pasa. Ei doar promit dar nu fac nimic.
Nici eu nu l-am agreat pe Vadim si am votat in 96 cu Constantinescu si... a fost mai bine?
Nu sint suparata pe voi ci pe mine ca nu pot face mai mult, dar peste un an va fi mai bine...( daca iese Vadim)
http://www.geocities.com/bebe_iunie_iulie_2003
si mail pentru poze bebe_iunie_iulie_2003@yahoo.com
Kehleyr spune:
quote:
Originally posted by romana
Nu va fie frica de Vadim ca nu e chiar asa cum pare. Macar e un om cinstit si nu face afaceri cu banii statului.
No comment. Prefer sa nu mai dezbat subiectul ca ies scantei si Romana mi-e draga chiar daca nu avem aceleasi optiuni politice.
Fiecare cu ale lui!
maria m m spune:
Buna fetelor.
I-a trecut Paulei iritatia de la fundic.Ma bucur deoarece se vedea ca o chinuie.
Alinuta-imi pare nespus de rau pt situatia in care treci.Cuvintele sunt de prisos in astfel de situatii dar pot sa-ti zic din inima ca ma rog pentru tine.
Aditzu-Irinuca cu fi'mea ar trebui sa infiinteze clubul fotomodelelor pe aici.Paula are 8.760
romana-imi pare rau ca starea ta de psihic e rea acuma.Imi dau seama ca cu doi copii mici e foarte greu,fiecare cu nevoile lui si fiecare are nevoie de toata atentia ta.Si un sfat prietenesc:trimite-l pe Cristi la bunici,la ai tai chiar daca iti va fii dor de el.In acest timp te vei putea reface,vei putea si tu sa te odihnesti,sa-ti pui gandurile in ordine.In plus bunicii sunt importanti in dezvoltarea copilului.Aceasta mica vacanta cred ca ar fi benefica atat pt tine cat si pt Cristi.In plus nu cred ca ar fi vorba decat de vreo 1-2 saptamani atata ca sa te odihnesti putin.Sper ca nu am zis ceva gresit.
va pupicesc pe toate,si pe cel mic din burtica Corneliei.Pupici si Romanei sa depaseasca starea asta de spirit ca imi e tare draga,ca si voi toate de altfel.
maria, de Paula (1 an) si Miruna (13 ani)
anamaria spune:
romana, te inteleg perfect, pt ca si eu simt uneori ca nu se mai face odata noapte ca sa stiu macar ca i-am pus la culcare si pot si eu sa bag cornu'-n perna!!! despre alte alea-alea... ce sa mai vorbim??? adevenit ca-n bancul ala : piciul si tac'sau la magazin, vede piciul o cutie de 3 prezervative, intreaba de ce??? pt liceeni, unu vineri, unu sambata, unu duminica! da alea de 6 buc?! pt studenti: 2 vineri, 2 sambata, 2 duminica! si astea de 12 ??? astea sunt pt oamenii insurati: unu pt ianuarie, unu-n februarie...
de iesit pe cate undeva am mai iesit din cand in cand, de obicei cu cel putin un copil, cat a fost vara si cald, dar acum nu prea mai merge... si cum banii nu curg pe teava, plecari de we nu prea am reusit sa facem, mai mult mergeam la tara, la casa socrilor. ajung si eu in stare de disperare, destul de des...cu sotul nu prea apuc sa stau la vreo vorba -doua decat cam la cateva zile odata (asta daca nu socotim aproape zilnice, din motive atat de nesemnificative ca nici nu le retin
in plus, eu nu ma pot plange, ma ajuta si ai mei si ai lui, ca suntem cu totii in acelasi oras, si tot ajung in stari de depresie! stiu ca vorbim cu pacat si o regret de cate ori ajung s-o spun, dar ma gandesc adesea cat de usor ne-ar fi fost doar cu Bogdan...
despre iritatia la fundulet, nu dati cu rosii si nu va grabiti, si Tudor a facut-o tot asa, de-odata, adica a fost usor oparit, i-am dat cu bepanthene si s-a vindecat, si peste 2-3 zile poc!!! i-a aparut din nou, asta era luni-marti, de atunci il spal/dezinfectez si dau cu toate alifiile, si iritatia se incapataneaza sa nu treca deloc!!! nu se scarpina, dar tot arata ca niste rani!
despre politica, no comment, in afara de vorba stra-bunicului meu : E O MARE CURVA !!! si eu una o poftesc frumos pe usa afara de la nopi de-aicea, ca noi suntem femei serioase, cu copii, cu barbati, etc...
daca dragoste nu e, nimic nu e!
poze: http://photos.yahoo.com/mirmirion
anamaria spune:
si pt ca aghiutza nu ma las sa nu-mi dau si eu cu parerea, cred ca, daca sotzul tau vrea atat de repede pe al 3-lea, eu in locul tau i-as spune sa caute pe internet, chiar azi am citit aici pe forum la 'discutii generale', cred, de o firma care produce si inchiriaza un echipament ptr barbati 'gravizi' : sani din spuma polimerica si burta falsa si un dispozitiv care balanseaza si-i loveste in vezica urinara, ca sa 'mimeze' presiunea capului copilului si miscarile lui bb. ca sa nu mai vorbesc ca bb, odata ce vede lumina zilei, trebuie hranit, spalat, culcat, schimbat, leganat si plimbat... ziua si noaptea, noaptea si ziua! sigur ca nici pt ei, sotii nostrii, nu-i usor sa mearga mereu la serviciu, ii inteleg perfect, atata timp cat si ei ne inteleg pe noi, ne apreciaza la adevarata valoare etc... si mai cred ca hotararea asta, daca si cand sa vina un bb, trebuie sa fie de comun acord, oricare din cei 2 are dubii, e dreptul sau, nu?
daca dragoste nu e, nimic nu e!
poze: http://photos.yahoo.com/mirmirion