Simptome sarcina

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liliann spune:

Nu vreau sa devin sacaitoare, dar de doua zile ma doare burta, pur si simplu,nu e durere ca de ciclu, ci asa, o durere ca de febra musculara combinata si cu o durere ciudata,hmm, nu pot s-o descriu.voi ce ziceti, a mai patin vreuna dintre voi asa ceva?si pana luni cand merg la medic innebunesc.ce-ar putea fi?!ohhh,luminati-ma, linistiti-ma daca se poa, vad ca nu inceteza durerea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

Stai linistita Lili ca si eu am patit la fel.
Adica de imediat dupa conceptie (cand nu stiam ce am) si pina in saptamina a 10-a am avut niste dureri aprope continue de burta.
Am crezut ca am cistita initial, dar dupa test iti dai seama in ce panica am intrat. Am luat No-Spa si doctoritza mi-a recomandat si supozitoare cu scobutil , dar nu a mai fost cazul ca mi-a trecut.
Nu intra in panica, mai sunt si altele pe forum care au patit la fel.
Oricum mergi la control!(doctoritza mea recomanda control la 10 zile de intarziere a ciclului - asta cel mai devreme)

Ligia DPN 30 aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liliann spune:

multumesc, m-am linistit.offff,o sa fie bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Sunt normale durerile de burtica la inceput de sarcina. Uterul incepe sa-si mareasca volumul si in primul trimestru creste intr-un ritm mai rapid decat in celelalte doua si asta genereaza aceste dureri. Daca sunt suportabile si nu sunt insotite de sangerari nu este nimic grav. Oricum sa-i descrii durerea exact medicului si el va hotara daca iti da ceva.
Ligia, cred ca supozitoarele pe care le-ai luat tu erau de scopantil nu scobutil. Zic pentru ca si eu am facut aceeasi confuzie cand mi-am cumparat supozitoare de-astea petru un HSG si cand am cerut la farmacie mi s-a zis ca scobutil supozitoare nu exista.

Andreea
Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

Adreea, apoi eu pe reteta asha am citit.
dar cum durerile s-au potolit nici macar nu le-am cumparat.
E pozibil ce spui tu!
Macar am inteles bine ca sunt pt dureri? Sau sunt pt altceva si ar fi fost frumos sa le iau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Scopantilul e sigur pentru dureri. Dar asta iti zic ca nici eu nu mai auzisem de el si doctorita nu mi-a dat reteta doar mi-a zis... numai ca pana la marmacie io am uitat si am cerut supozitoare scobutil. M-a lamurit farmacista. Daca vrei poti cere si tu si vezi ce-ti zice. Asta in caz ca mai ai nevoie.

Andreea
Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mika1 spune:

quote:
Originally posted by Liliann

multumesc, m-am linistit.offff,o sa fie bine

felicitari Liliann!!!!
sa ai o sarcina usoara si sa te bucuri de bb!!!!
Trebuie sa fii fericita la maxim!!!!
Ma bucur pt tine.
iti tinem pumnii sa te simti cat mai bine!

Mergi la inceput