Simptome sarcina
Raspunsuri - Pagina 3

Liliann spune:
Nu vreau sa devin sacaitoare, dar de doua zile ma doare burta, pur si simplu,nu e durere ca de ciclu, ci asa, o durere ca de febra musculara combinata si cu o durere ciudata,hmm, nu pot s-o descriu.voi ce ziceti, a mai patin vreuna dintre voi asa ceva?si pana luni cand merg la medic innebunesc.ce-ar putea fi?!ohhh,luminati-ma, linistiti-ma daca se poa, vad ca nu inceteza durerea

ligia13 spune:
Stai linistita Lili ca si eu am patit la fel.
Adica de imediat dupa conceptie (cand nu stiam ce am) si pina in saptamina a 10-a am avut niste dureri aprope continue de burta.
Am crezut ca am cistita initial, dar dupa test iti dai seama in ce panica am intrat. Am luat No-Spa si doctoritza mi-a recomandat si supozitoare cu scobutil , dar nu a mai fost cazul ca mi-a trecut.
Nu intra in panica, mai sunt si altele pe forum care au patit la fel.
Oricum mergi la control!(doctoritza mea recomanda control la 10 zile de intarziere a ciclului - asta cel mai devreme)
Ligia DPN 30 aprilie

Androix spune:
Sunt normale durerile de burtica la inceput de sarcina. Uterul incepe sa-si mareasca volumul si in primul trimestru creste intr-un ritm mai rapid decat in celelalte doua si asta genereaza aceste dureri. Daca sunt suportabile si nu sunt insotite de sangerari nu este nimic grav. Oricum sa-i descrii durerea exact medicului si el va hotara daca iti da ceva.
Ligia, cred ca supozitoarele pe care le-ai luat tu erau de scopantil nu scobutil. Zic pentru ca si eu am facut aceeasi confuzie cand mi-am cumparat supozitoare de-astea petru un HSG si cand am cerut la farmacie mi s-a zis ca scobutil supozitoare nu exista.
Andreea
Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get!

ligia13 spune:
Adreea, apoi eu pe reteta asha am citit.
dar cum durerile s-au potolit nici macar nu le-am cumparat.
E pozibil ce spui tu!
Macar am inteles bine ca sunt pt dureri? Sau sunt pt altceva si ar fi fost frumos sa le iau!

Androix spune:
Scopantilul e sigur pentru dureri. Dar asta iti zic ca nici eu nu mai auzisem de el si doctorita nu mi-a dat reteta doar mi-a zis... numai ca pana la marmacie io am uitat si am cerut supozitoare scobutil. M-a lamurit farmacista. Daca vrei poti cere si tu si vezi ce-ti zice. Asta in caz ca mai ai nevoie.
Andreea
Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get!

mika1 spune:
quote:
Originally posted by Liliann
multumesc, m-am linistit.offff,o sa fie bine
felicitari Liliann!!!!
sa ai o sarcina usoara si sa te bucuri de bb!!!!
Trebuie sa fii fericita la maxim!!!!
Ma bucur pt tine.
iti tinem pumnii sa te simti cat mai bine!