Simptome sarcina
Raspunsuri - Pagina 2

Androix spune:
La mine a fost exact pe dos. De unde in fiecare luna eram disperata numaram zilele pana cand trebuia sa-mi vina, faceam teste cu o saptamana inainte de a-mi veni, ma dureau sanii si aveam pofte inchipuite si greturi tot inchipuite, ei bine in luna cand mi s-a intamplat am fost super calma. Am asteptat cuminte nu numai data la care trebuia sa-mi ivna ci chiar o zi peste. Fetele care sunt nerabdatoare stiu ce inseamna o zi aia... Dureri de sani nu am avut deloc, asa de tare ma uimea chestia asta incat la fiecare semafor ma pipaiam sa vad daca au inceput sa ma doara. Dar nimic, nici nu ii simteam.
Cam toate simptomele pe care le-am avut le-am descifrat abia dupa ce mi-am facut testul. Stiu ca asteptarea este grea dar eu zic ca cel mai bine este sa fiti mai linistite, mai calme, sa faceti testul cand trebuie sa-l faceti si sa fiti optimiste.
Pe de alta parte, Liliann, cred ca tu poti face testul linistita fara a mai astepta sfarsitul de saptamana. Deja ai o intarziere considerabila deci ceva trebuie sa iasa. Eu am facut testul cel mai ieftin Ozone. Si mi-a iesit din prima zi in care mi-a intarziat menstruatia.
Sa fie cu oki!
Andreea
Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get!

liliprejbeanu spune:
Salut,
Am o nedumerire legata de variatia temperaturii la ovulatie. Normal cand se produce ovulatia exista un salt in temperatura (in cazul meu 0.2 grade). Daca ai o relatie exact in ziua ovulatie si da Domnul sa fie cu succes, este posibil ca a doua zi temperatura sa scada din nou ?
O astfel de variatie este o indicatie ca fecundatia s-a produs sau trebuie sa astept 2 saptamani pentru test?
Astept cu nerabdare un sfat ,
Liliana

Medeea76 spune:
Lili, e posibil ca tu sa fi avut acea "relatie", cum spui, cu o zi inainte de ovulatie, si atunci e bine. Din cate inteleg, tu consideri ca ovulatia e in ziua in care a crescut temperatura, cand, de fapt, ovulatia are loc in ziua in care ea a scazut.
Salo si Lili, ca si Androix, si eu m-am simtit in primul rand mai linistita si, spre deosebire de alte dati cand consumam 3-4 teste degeaba, am asteptat pana in ziua in care trebuia sa vina CM, dar nu aveam dureri, ca de obicei. Atunci am simtit ca se intampla ceva si am facut testul, care a iesit slab pozitiv. De atunci a trecut doar o saptamana, iar sanii ma dor mai putin decat inainte in faza luteala, greturi nu am, obosita nu ma simt, deci simptome, mai mult decat ca mi-e sete mereu si ca ma doare abdomenul, ca si cand as avea febra musculara, nu am. Iar BB are 5 saptamani si doua zile.
Medeea

nefertari spune:
Ma bucur pentru tine Liliann ! Eu am incredere in test - tot Ozone m-a luminat !
Ganduri bune tuturor !

at andreea spune:
Bravo. E super.
quote:
Originally posted by salomea
Ma scuzati ca ma bag si eu, e vreuna dintre voi care nu a a avut nici un simptom semnificativ?
Eu. Nimic nimicuta pana la 3 saptamani.

Androix spune:
Felicitari! Sa fie intr-un ceas bun!
Andreea
Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get!

Liliann spune:
sarmana de felicitari tuturor fetelor
oricum, merg luni la medic sa-mi confirme,sa vaz ce zice si el
nefertari, io nu am luat testul ozone, altul, am uitat cum se cheama, ma uit si spun porma, da cred ca sunt toate bune, cu toate ca nu am mai folosit asa ceva niciodata
va pup pe toate inca o data si tinem legatura, evident

dariana spune:
felicitari, sarcina usoara!
Medeea, spune-mi si mie, te rog, ce ai vrut sa spui,dupa ovulatie trebuie sa scada temperatura bazala? Eu credeam ca trebuie sa ramana ridicata pana cand vine menstruatia.mie nu imi scade, ramane crescuta pana dupa ciclu.