Simptome sarcina

ce simptome ati avut voi cand ati ramas gravide??ma intereseaza mult pt ca am niste dureri de ovare (cred!) si nici nu-mi vine ciclul de 1 saptamana. va multumesc mult
Raspunsuri

Lali spune:
Liliann, eu am avut dureri de burta ca la ciclu, da nu asa de puternice, sani mariti si durerosi si o somnolenta teribila.... imi era atat de somn toata ziua, cu toate ca dormeam bine noaptea incat eram in stare sa adorm la serviciu, cu capul pe birou...
Ti-ai facut test de sarcina ?
Lali si licuriciul ei 29+
Dr. Anca, Municipal

PatriciaArdeleanu spune:
Sini foarte durerosi, pipi-des, puls mare. in cazul meu, mi-am urmarit ovulatia prin metoda temperaturii, care trebuie sa fie in jur de 37C (temperatura bazala).
Patricia
si o foarte jucausa!
saptamina 24

Liliann spune:
nu mi-am facut test de sarcina,la finele saptamanii asteaia in fac daca nu-mi vine ciclul, ma gandesc sa nu fi racit,la raceala nu dor ovarele?!

nefertari spune:
Hehehe , ce vremuri de incertitudine ! Eram sau nu insarcinata ?
Era o seceta cumplita in mine de beam 1 litru de apa dintr-odata , nervi , sani durerosi cu sfarcuri schimbate la culoare .
Liliann ,pentru linistea ta cred ca e mai bine sa iei un test de sarcina . Nu e foarte scump si te scapa de intrebari inutile .
Crezi ca ni te vei alatura daca raspunsul e pozitiv ? Ar fi

Liliann spune:
ar fi suuuuper sa ma alatur fetelor insarcinate sau mamicilor, numai ca stiti de ce nu ma grabesc sa ma bucur???
1.pt ca am mai avut intazieri de 1 sapt de cateva ori (2,3 ori,nu mai mult),
2.urinez des de cateva luni bune,si totusi nu am fost gravida pana acum,(poate o-i fi racita, luni merg la ginecolog)
3.beau oricum multa apa io,asa m-am obisnuit
4. sanii oricum imi sunt cam sensibili, ma cam dor in general (poate pt ca sunt mari)
5.greturi mai aveam si inainte, si ma bucuram ca neghioaba, ca in final, nu eram gravida
6. cand trebuia sa-mi vina ciclul (accum 1 sapt_ am avut dureri specifice menstruatiei - si in alte luni am patit asa, si in final mi-a venit)
in concluzie, nu ma nici un simptom deosebit care sa ma puna pe ganduri,deci mi-e teama sa ma bucur.cum spuneam,la sfarsitul saptamanii imi iau teste de sarcina.apropo,pe care mi-l recomandati ? (nu am mai facut testul niciodata)
va multumesc ca sunteti asa dragute toate
va pup

gabitzam spune:
Eu am luat Clear Blue, e cel mai scump dar se poate face in orice moment al zilei. Si se poate face chiar din ziua cind ar fi trebuit sa-ti vina ciclul.
Ca simptome, prima data am observat sanii durerosi. Pe urma clar starea de somnolenta. Senzatii de durere ca la ciclu la fel am avut.

salomea spune:
Ma scuzati ca ma bag si eu, e vreuna dintre voi care nu a a avut nici un simptom semnificativ?

dama spune:
eu una, desi cred ca am avut si eu cam tot ce s-a scris mai sus nu prea mi-am dat seama de ele, decat dupa ce am facut testul. PT ca Liliann mi se mai intamplase sa am simptome cam ca cele de sarcina, sa-mi intarzie cateva zile, chiar si greturi si apoi surpriza In rest ce m-a marcat pe mine a fost o stare de gitatie si de nervozitate. Si pt ca treceam printr-o perioada agitata cu gandul la alte probleme, nici nu bagasem prea tare in seama faptul ca-mi intarziase cu cateva zile. Dar aveam asa ca o intuitie, nu stiu cum de mi-a venit, ia sa fac un test. Si asta a fost, mi s-a implinit un vis demult dorit, dar la care renuntasem sa ma mai gandesc tot timplul. Va doresc bafta la amandoua si sa fie cum va doriti voi
.
37 saptamani
http://community.webshots.com/user/amduminica