Fetele din USA, poftiti la o barfa! (31)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ina Stan spune:

Salutari, Oana 0204! Ma bucur ca mai avem o "vecina" pe forum!
Eu am deja vechime cica aici...1 an si-o luna(in USA, nu pe forum)! Si sa fi vazut ce toamna frumoasa fuse anul trecut...Pe cat poti ia-ti acum ce ai nevoie pt. iarna, ca mai tarziu trec si sale-urile si parca nici nu mai gasesti ceva dragut. Cel putin mie asa mi s-a parut, la "bogata" mea experienta americana. Hi, hi, eu port 6.
Week-end placut tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina Stan spune:

Eu am incercat doar 2 tipuri de vopsea OanaXandy, si sunt tare multumita de Garnier 100% Color(intense gel-creme color) care are si pret foarte bun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Salutare,
OanaXandy, eu imi cumpar vopsea de la magazine profesionale. Poti incerca la Sally Beauty (daca aveti asa ceva) sau la cele la care nu trebuie sa ai card de coafeza sau cosmeticiana.
Mie nu mi se pare vopseaua de calitate inferioara celei din Ro si am folosit multe si luate din locuri diferite.
Dar mai depinde si de par.
Eu prefer sa-mi cumpar de la Sally Beauty pentru ca au o sfera mai larga de nuante rosii, ceea ce nu as gasi la Wal*Mart, Target, etc., si preturile sunt acceptabile. Dar trebuie sa cumpar separat peroxidul.
Si ma ajunge vopsitul la $5 cu tot tacamul.
Eventual foloseste aceeasi marca pe care ai folosit-o in Ro si ai fost multumita de ea. Ca ma indoiesc ca ar fi mai de calitate cea de acolo.
Si la noi e o vreme superba. De plimbat in tricou. Dar cum se lasa seara se face frigulet bine de tot.
Se anunta zapada sapt. viitoare, dar pe Pikes Peak e deja depusa. Iar peisajul e super.
Numai bine,
Ciuf si Luca
http://community.webshots.com/user/ciufa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaXandy spune:

Multumesc mult de raspunsuri fetelor! Si eu m-am mirat cand am auzit ca aici vopseaua e putin inferioara celei din Romania pt. ca in fond si la urma urmei marcile de produse sunt aceleasi si doar compozitia nu poate fi diferita! Insa , ma rog, mai multe persoane mi-au zis ca sunt dezamagite pentru ca, culoarea iese f. repede din par aici!
Asa,in Romania in ultimii 3 ani am folosit doar L'Oreal professional, dar pentru asta trebuia sa apelez la tot tacamul la coafor, adica daca vroiam sa ma vopsesc cu marca asta trebuia sa ma vopsesc acolo si bineinteles sa dau bani bunicei, ca de',saloanele astea erau doar pt pretentiosi! Aici prietenele mele care se vopsesc cu vopsea profesionala platesc poate si mai mult de 150$ si sincera sa fiu mi se pare cam mult! Ciuf, de la Sally Beauty poti cumpara vopseaua fara sa te oblige sa te vopsesti acolo? Asa ar fi super!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura _Oprescu spune:

salutare tuturor!
lume , lume, mi-a venit Green Cardul deja! Super repede, nu-i asa?Felicitarile, masa si dansul mai tarziu dupa ce imi revin!
fetele noi, bine ati venit in gasca noastra! pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana0204 spune:

Fetelor, azi am dat-o in bara cu vremea... un vant... nasol.. am fost la film (The Grudge- inca mai sunt terifiata) si masina avea tendinta sa o ia in directia spre care batea si vantul..
Ina Stan, ai putea sa-mi recomanzi niste magazine (nu virtuale pentru ca vreau sa-i vad cu ochii mei)de unde as putea gasi niste bocancei calumea si nu exagerat de scumpi? Ma bucur de cunostinta, vecinico.
Si...inca ceva.. As vrea sa-mi iau niste vopsea Henna...in tara imi luam ceva ambalat in Franta... Henne se numea... era chiar planta hena, uscata si maruntita sub forma de pulbere, o preparam eu cu apa fiarta. In afara ca imi facea parul de un roscat demential, imi intarea radacina si era f lucios..Adio matreata, adio seboree.. Aici ce am gasit era la 3 dolari, intr-un magazinas obscur si nu prea mi-a inspirat incredere, avand in vedere ca eu in tara am dat cam 7$ pe ea.

Oana D

http://community.webshots.com/album/205792726GbMnHz?421

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana0204 spune:

quote:
Originally posted by Laura _Oprescu

salutare tuturor!
lume , lume, mi-a venit Green Cardul deja! Super repede, nu-i asa?Felicitarile, masa si dansul mai tarziu dupa ce imi revin!
fetele noi, bine ati venit in gasca noastra! pup

Laura

Laura, felicitari! Cand te dezmeticesti sa ne povestesti mai multe.

Oana D

http://community.webshots.com/album/205792726GbMnHz?421

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Laura, felicitari.
Oana, nu te obliga nimeni sa te vopsesti acolo. Cel putin la noi asa e.
Numai bine,
Ciuf si Luca
http://community.webshots.com/user/ciufa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Tz, tz, cherie ti-au iesit fire albe, asta inseamna ca nu mai trebuie sa ne vopsim cu Feria ca decoloreaza parul

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Lol Oana0204, ma duc si eu acum la the grudge, poate nu mai dorm la noapte:))
Gashca de la miezu noptii, daca va strangeti eu apar dupa film.
Una peste alta parca iar s-a dereglat forumul ca apar mesajele aiurea.

Oana_B

Mergi la inceput