Fetele din USA, poftiti la o barfa! (31)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

Multumesc pentru sugestie, dar eu nu pot merge prin au-pair pt ca vreau sa aduc pe cineva peste 50 de ani si stiu ca la agentiile astea sunt limite de varsta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

DA,mi-au ajuns pana la urma bagajele si nu mi-a lipsit absolut nimic,spre uimirea si bucuria mea,aveam acolo toalete de viitoare nasha,precum si rochita de botez a nepoatei si tot felu de atentii pentru ceilalti membrii din familie.Totul e bine cand se termina cu bine.Relativ la au-pair as avea si eu o intrebare,in speranta ca o sa-mi aduc puiutu incoace,peste 1-2 ani o pot trimite pe mama sau vreo matusa,verisoara la o agentie de o-pair si apoi sa o angajez eu,totusi parca nu-mi as lasa copilu cu cineva pe care nu cunosc,eu sunt mai paranoica din fire,poate unele dintrevoi ma inteleg.Bine ,era pe acolo un semnb de intrebare,nu mai stiu acu pe unde sa-l mai pun,nu radeti prea tare,intelegeti voi ce vreau sa spun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella.d spune:

e cineva di apropiere de atlanta? noi venim de sarbatori, si pot sa va transmit cate ceva, sau sa va aduc o musculita? ca aici inca sunt destule

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inny spune:

quote:
Originally posted by oana0204

Ocebine, inny, v-a mai spus cineva pana acum ca sunteti niste comori?
Thx a lot

Oana D

http://community.webshots.com/album/205792726GbMnHz?421

nu, mie nu mi-a mai spus nimeni, ca sint micuta, abia am aparut si eu aici...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

Delia, nici eu nu mi-as lasa copiii cu necunoscuti, inclusiv fete venite prin agentii de au-pair. Nu spun ca nu-s bune, sunt convinsa ca intre ele sunt destule de incredere, dar am si eu cuiul asta in cap. Pana acum am avut doar femei din familie care mi-au stat cu ei, iar pe cine vreau sa aduc e o cunostinta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana0204 spune:

Fetelor, eu cred ca innebunesc.. termometrul afara, la ora 8.33 PM arata 24 grade C... toata ziua cat am barzaunit prin downtown am crezut ca lesin de cald imbracata intr-o helancuta subtire si cu geaca de piele pe brat..si o umezeala... De maine trec la camasute

Oana D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Hehehe, n-ai prins nici o iarna aici? Vad ca suntem destul de aproape (eu Michigan), ma rog sa tina cat mai mult caldura ca pana tarziu spre sfarsitul primaverii nu prea o sa mai dam cu nasul de ea (cel putin asa se intampla la mine) si din cauza umezelii crunte, desi temperaturile nu-s foarte scazute pe mine ma omoara aerul rece si taios.
Astm si reumatism bolile la moda:))

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Daca reusiti sa aduceti pe cineva din Ro sa stea cu copiii, fara agentii de au-pair, va rog mult sa imi spuneti si mie cum ati facut, ca ma intereseaza f.f.f mult si pe mine. Am aflat o idee, dar cand am intrebat mai departe persoana a dat inapoi. Am inteles ca se poate veni prin biserica. Adica dc. am vorbi la biserica cu preotul si i-am explica, ar putea biserica sa cheme persoana respectiva pe post de membru in cor sau altceva. Asta mi-a spus=o cineva care se invarte prin cercurile si "afacerile" bisericesti, dar cand am cerut detalii a dat inapoi de teama sa nu cer de-a binelea sa imi faca o chemare pt. cineva si mi-a zis ca aaa, nu prea se poate de fapt ca "intreaba la ambasada despre Biblie si religie ca sa vada dc. chiar vine pentru ce spune"... Asa o fi..eu nu prea cred ca tb sa invete persoana Biblia pe de rost. Poate este o idee, eu oricum o retin.

Remember, when someone annoys you,
it takes 42 muscles in your face to frown,
BUT it only takes 4 muscles to extend your arm
and smack that jerk upside the head.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana0204 spune:

quote:
Originally posted by Oana_B

Hehehe, n-ai prins nici o iarna aici? Vad ca suntem destul de aproape (eu Michigan), ma rog sa tina cat mai mult caldura ca pana tarziu spre sfarsitul primaverii nu prea o sa mai dam cu nasul de ea (cel putin asa se intampla la mine) si din cauza umezelii crunte, desi temperaturile nu-s foarte scazute pe mine ma omoara aerul rece si taios.
Astm si reumatism bolile la moda:))

Oana_B

Oana_B chiar ma bucur ca este cald..dar parca nici cand am venit acum 1 luna si 1/2 in U.S.A. nu a fost asa de cald printre cladirile inalte din downtown. Tot timpul era un vant rece-taios, chiar daca in rest era cald.. Acum abia se mai miscau steagurile si cand ieseam din magazine unde era mai temperat, primele 2-3 secunde simteam ca nu am aer. Stiu ca iernile sunt lungi si grele..tocmai voiam sa ma aprovizionez cu o pereche de bocancei, dar singurii care mi-au mers la inima si erau si intr-un sale ametitor, erau marimea 6 si eu port 7. Imi venea sa fac precum in Cenusareasa, surorile vitrege . Am vazut si o pereche de cizme superbe (dar cu talpa subtire), foarte elegante si cand le-am desfacut in interior erau..made in Italy pacat ca nu erau chiar pentru o iarna in Chicago..poate in Italia.

Oana D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaXandy spune:

Buna fetelor! Va rog mult, mult de tot sa imi recomandati si mie o vopsea buna de par aici in SUA!!! am auzit ca au o calitate mult inferioara celor din Romania! Dar bineinteles o marca de magazin nu de salon, nu de alta dar preteurile pe aici la vopselele profesionale mi-au cam usturat ochii, nu e ca la ROMANIA! A incercat careva L'Oreal Colour Experte?

Mergi la inceput