Fetele din USA, poftiti la o barfa! (31)
Raspunsuri - Pagina 6
Laura Takacs spune:
Multumesc pentru sugestie, dar eu nu pot merge prin au-pair pt ca vreau sa aduc pe cineva peste 50 de ani si stiu ca la agentiile astea sunt limite de varsta.
Delia21 spune:
DA,mi-au ajuns pana la urma bagajele si nu mi-a lipsit absolut nimic,spre uimirea si bucuria mea,aveam acolo toalete de viitoare nasha,precum si rochita de botez a nepoatei si tot felu de atentii pentru ceilalti membrii din familie.Totul e bine cand se termina cu bine.Relativ la au-pair as avea si eu o intrebare,in speranta ca o sa-mi aduc puiutu incoace,peste 1-2 ani o pot trimite pe mama sau vreo matusa,verisoara la o agentie de o-pair si apoi sa o angajez eu,totusi parca nu-mi as lasa copilu cu cineva pe care nu cunosc,eu sunt mai paranoica din fire,poate unele dintrevoi ma inteleg.Bine ,era pe acolo un semnb de intrebare,nu mai stiu acu pe unde sa-l mai pun,nu radeti prea tare,intelegeti voi ce vreau sa spun.
ella.d spune:
e cineva di apropiere de atlanta? noi venim de sarbatori, si pot sa va transmit cate ceva, sau sa va aduc o musculita? ca aici inca sunt destule
inny spune:
quote:
Originally posted by oana0204
Ocebine, inny, v-a mai spus cineva pana acum ca sunteti niste comori?
Thx a lot
Oana D
http://community.webshots.com/album/205792726GbMnHz?421
nu, mie nu mi-a mai spus nimeni, ca sint micuta, abia am aparut si eu aici...
Laura Takacs spune:
Delia, nici eu nu mi-as lasa copiii cu necunoscuti, inclusiv fete venite prin agentii de au-pair. Nu spun ca nu-s bune, sunt convinsa ca intre ele sunt destule de incredere, dar am si eu cuiul asta in cap. Pana acum am avut doar femei din familie care mi-au stat cu ei, iar pe cine vreau sa aduc e o cunostinta.
oana0204 spune:
Fetelor, eu cred ca innebunesc.. termometrul afara, la ora 8.33 PM arata 24 grade C... toata ziua cat am barzaunit prin downtown am crezut ca lesin de cald imbracata intr-o helancuta subtire si cu geaca de piele pe brat..si o umezeala... De maine trec la camasute
Oana D
Oana_B spune:
Hehehe, n-ai prins nici o iarna aici? Vad ca suntem destul de aproape (eu Michigan), ma rog sa tina cat mai mult caldura ca pana tarziu spre sfarsitul primaverii nu prea o sa mai dam cu nasul de ea (cel putin asa se intampla la mine) si din cauza umezelii crunte, desi temperaturile nu-s foarte scazute pe mine ma omoara aerul rece si taios.
Astm si reumatism bolile la moda:))
Oana_B
ruxij spune:
Daca reusiti sa aduceti pe cineva din Ro sa stea cu copiii, fara agentii de au-pair, va rog mult sa imi spuneti si mie cum ati facut, ca ma intereseaza f.f.f mult si pe mine. Am aflat o idee, dar cand am intrebat mai departe persoana a dat inapoi. Am inteles ca se poate veni prin biserica. Adica dc. am vorbi la biserica cu preotul si i-am explica, ar putea biserica sa cheme persoana respectiva pe post de membru in cor sau altceva. Asta mi-a spus=o cineva care se invarte prin cercurile si "afacerile" bisericesti, dar cand am cerut detalii a dat inapoi de teama sa nu cer de-a binelea sa imi faca o chemare pt. cineva si mi-a zis ca aaa, nu prea se poate de fapt ca "intreaba la ambasada despre Biblie si religie ca sa vada dc. chiar vine pentru ce spune"... Asa o fi..eu nu prea cred ca tb sa invete persoana Biblia pe de rost. Poate este o idee, eu oricum o retin.
Remember, when someone annoys you,
it takes 42 muscles in your face to frown,
BUT it only takes 4 muscles to extend your arm
and smack that jerk upside the head.
oana0204 spune:
quote:
Originally posted by Oana_B
Hehehe, n-ai prins nici o iarna aici? Vad ca suntem destul de aproape (eu Michigan), ma rog sa tina cat mai mult caldura ca pana tarziu spre sfarsitul primaverii nu prea o sa mai dam cu nasul de ea (cel putin asa se intampla la mine) si din cauza umezelii crunte, desi temperaturile nu-s foarte scazute pe mine ma omoara aerul rece si taios.
Astm si reumatism bolile la moda:))
Oana_B
Oana_B chiar ma bucur ca este cald..dar parca nici cand am venit acum 1 luna si 1/2 in U.S.A. nu a fost asa de cald printre cladirile inalte din downtown. Tot timpul era un vant rece-taios, chiar daca in rest era cald.. Acum abia se mai miscau steagurile si cand ieseam din magazine unde era mai temperat, primele 2-3 secunde simteam ca nu am aer. Stiu ca iernile sunt lungi si grele..tocmai voiam sa ma aprovizionez cu o pereche de bocancei, dar singurii care mi-au mers la inima si erau si intr-un sale ametitor, erau marimea 6 si eu port 7. Imi venea sa fac precum in Cenusareasa, surorile vitrege . Am vazut si o pereche de cizme superbe (dar cu talpa subtire), foarte elegante si cand le-am desfacut in interior erau..made in Italy pacat ca nu erau chiar pentru o iarna in Chicago..poate in Italia.
Oana D
oanaXandy spune:
Buna fetelor! Va rog mult, mult de tot sa imi recomandati si mie o vopsea buna de par aici in SUA!!! am auzit ca au o calitate mult inferioara celor din Romania! Dar bineinteles o marca de magazin nu de salon, nu de alta dar preteurile pe aici la vopselele profesionale mi-au cam usturat ochii, nu e ca la ROMANIA! A incercat careva L'Oreal Colour Experte?