Fetele din USA, poftiti la o barfa! (31)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cleomax spune:

quote:
Originally posted by Rayuela

Pe de alta parte ,din cite am inteles eu(nu sint tocmai o mare priceputa in ale politichiei),politica interna a democratilor seamana cu cea de stinga din Europa,si eu sint cam satula de ea(suedezii o au de vreo 50 de ani)

nu-mi vine sa cred ca mai exista si oameni care, desi stau in afara us, reusesc sa vada ceea ce nici unii care traiesc aici nu-s in stare, dar care nu se dau in laturi de la a categorisi o intreaga natie de 280+ milioane de suflete drept tampiti, muste picate in plasa, etc.

pe de alta parte,pana una-alta, bush a castigat cinstit, alegerile s-au derulat fara scandal, alegatorii si-au exprimat clar optiunea care trebuie acceptata cu demnitate, daca mai suntem in stare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Conchita eu nu am facut pe nimeni cretin. Asta e interpretarea pe care o dai tu vorbelor mele.
Eu am facut o generalizare.

Cit despre de ce nu-ti place tie Kerry, nu am cum sa te combat. Tu ai parerile tale, eu pe ale mele si nu o sa reusim sa ne convingem una pe alta de "adevarul" celilalte si nici nu are rost.
Pina una alta eu nu am drept de vot, asa ca oricum pierd.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

quote:
Originally posted by Bic

Conchita eu nu am facut pe nimeni cretin. Asta e interpretarea pe care o dai tu vorbelor mele.
Eu am facut o generalizare.

tocmai pe generalizarea aia ti-am raspuns si eu. nu uita ca asta e topic de barfa usoara intre prietene, aici nu suntem adversari politici. exista deja un topic deschis, hai sa mutam controversa acolo. nu se cade, Bic, sa vii pe topicul asta si sa spui in fatza fetelor de alta optiune decat a ta ca fac parte din tabara baietilor simpli. si scuze ca am interpretat gresit sensul de "baieti simpli", nu stiam ca sinonimele ar fi fost "destepti, isteti, geniali".

quote:
Pina una alta eu nu am drept de vot, asa ca oricum pierd.

nici io.

-----------------------
este suficient sa judeci bine spre a proceda bine. (descartes)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

Bic draga , eu imi suport sotul in alegerile facute. Chiar sunt in al noulea cer ca a cistigat Bush cu toate ca nu le am eu cu politica dar dupa parerea sotului meu sunt de acord cu alegerea BUSH.(cica ii place lui Bush)

Eu nu am inca drept de VOT dar daca aveam tot pentru BUSH era si votul meu

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19603" target="_blank">Povestea lui Alvaro-Daniel
web1-www.picturetrail.com/Elenalove27" target="_blank">web2-web3-
Halloween

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubibubi spune:

quote:
Originally posted by Cleomax

pe de alta parte,pana una-alta, bush a castigat cinstit, alegerile s-au derulat fara scandal, alegatorii si-au exprimat clar optiunea care trebuie acceptata cu demnitate, daca mai suntem in stare.

asa e! si cu asta basta, haideti sa revenim la barfele noastre, eram mai simpatice zilele trecute :))

I.&www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iubibubi" target="_blank">Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Bic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

Fetelor trecetzi cu barfa la subiectul urmator cu nr. 32 ca tare harnicutze suntetzi la scris.

Gabbriela & Julian
www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput