Fetele din USA, poftiti la o barfa! (31)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dede spune:

Deci, W sau Kerry - ce zic sondajele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Mai, a fost un clarvazator (ala cu cutremurele) la Dan Diaconescu invitat, zilele trecute. Spunea ca o sa iasa Bush. Io acu' is chiar curioasa, nu de alta, da' sa vad unde fac si eu sarbatorile de iarna .

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Buna ziua!
Stau si eu cu sufletul la gura sa vad cine iese,dar se pare ca Bush cistiga.In Suedia opinia publica este in mare parte impotriva politicii externe pe cere o face Bush,chiar aseara am vazut un documentar despre America,facut de suedezi,care prezentau societatea americana nu tocmai magulitor,insistau mult pe latura conservatoare(interesul pentru combaterea casatoriei intre homosexuali,etc...)
Pe de alta parte ,din cite am inteles eu(nu sint tocmai o mare priceputa in ale politichiei),politica interna a democratilor seamana cu cea de stinga din Europa,si eu sint cam satula de ea(suedezii o au de vreo 50 de ani)
Poate ca ar fi fost bine sa fie un presedinte pentru problemele interne si altul pentru cele externe(zise Mitza politiciana adica io)
Va doresc numai bine!

Elena si pisicutza Amelie
poze Amelie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

Bush Bush Bush

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19603" target="_blank">Povestea lui Alvaro-Daniel
web1-www.picturetrail.com/Elenalove27" target="_blank">web2-web3-
Halloween

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

quote:
Originally posted by Elenalove27

Bush Bush Bush

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19603" target="_blank">Povestea lui Alvaro-Daniel
web1-www.picturetrail.com/Elenalove27" target="_blank">web2-web3-
Halloween

Bush??? Deci ma duc sa-mi caut locatie pentru sarbatorile de iarna!

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

quote:
Originally posted by lai
ps cand m-oi face io cetatean, ma mut in Florida sa votez acolo

sa stii ca in FL sunt un milion jumate de noi votanti fata de data trecuta, iar balanta a fost stransa democrati-republicani. ca, daca se mai muta multi new-yorkezi aici, o sa emigreze floridienii in NY si-atunci sa vezi recorduri la urne. :))

Claudia, vino mama in vacanta, ce-are una cu alta? :)
Rayuela, asa e, ai mare dreptate, democratii sunt de stanga si avem deja o China pe planeta. :) aia cu doi presedinti e misto, io-l votez pe Brad Pitt, de alalalt num pasa.

-----------------------
este suficient sa judeci bine spre a proceda bine. (descartes)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizi spune:

Tocmai am obtinut vizele la loterie la avem in pasapoarte si suntem destul de stresati(locuri de munca, fetita de aproape 4 ani)
Vom ajunge in ianuarie in Gathesburg Maryland.
Este cine de prin zona?Voi ce faceti cu cei mici cat sunteti la lucru, am inteles ca sunt destul de scumpe gradinitele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Fata de Elenalove care presupun ca e in al noualea cer, eu sint foaarte intristata si dezamagita de rezultatul alegerilor.

Nu-mi vine sa cred ca si aici, ca si in Romania cistiga nu neaparat cine e mai destept, ci cine e mai smecher si mai hotarit. Dincolo de suparare, rezultatul asta spune multe despre poporul american, cum ar fi ca americanii sint niste baieti simplii care pot fi foarte usor manipulati de discursuri simple si la obiect, cum a avut Bush de la 9/11 incoace. Este incredibil cum oamenii care au votat cu Bush vad un egal intre razboiul in Irak si combaterea terorismului si cum au picat ca mustele in plasa paradei de asa-zisa religiozitate a lui Bush.
Vad ca americanii astia cred cu adevarat in scenarii gen "Independence Day."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inny spune:

quote:
Originally posted by Bic

Fata de Elenalove care presupun ca e in al noualea cer, eu sint foaarte intristata si dezamagita de rezultatul alegerilor.

Si eu! :(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

quote:
Originally posted by Bic
Nu-mi vine sa cred ca si aici, ca si in Romania cistiga nu neaparat cine e mai destept, ci cine e mai smecher si mai hotarit. Dincolo de suparare, rezultatul asta spune multe despre poporul american, cum ar fi ca americanii sint niste baieti simplii care pot fi foarte usor manipulati de discursuri simple si la obiect, cum a avut Bush de la 9/11 incoace. Este incredibil cum oamenii care au votat cu Bush vad un egal intre razboiul in Irak si combaterea terorismului si cum au picat ca mustele in plasa paradei de asa-zisa religiozitate a lui Bush.
Vad ca americanii astia cred cu adevarat in scenarii gen "Independence Day."

Bic, putin cam dur sa faci cretini juma de americani, nu crezi? plus fetele prezente pe forum ;)
nush cum se face, dar mie kerry nu imi place tocmai pentru ca e prost, prefacut si habar nu are ce vorbeste de la o zi la alta, nu vad unde fatza de intelectual si discurs de aristocrat, ca seamana izbitor si se exprima ca ceapistul gheorghe in lupta cu dreapta capitalista condusa de balaurul bush. fatza si discurs de stangist, asta e kerry pe scurt, pentru mine. mdeh, probleme de perceptie. dar Elena si restul pro-republicani n-au venit sa spuna ca votantii lui kerry sunt baieti simpli, asta btw de cei sapte ani de-acasa. vorbeste si tu despre candidati, nu despre votanti, ce dumnezeului, daca te tot identifici cu baietii dastepti ai americii. sau ne tii prelegeri din damaroaia, btw de "stupid people"?

-----------------------
este suficient sa judeci bine spre a proceda bine. (descartes)

Mergi la inceput