Bebelusi de sept-oct 2004

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andreea_si_Doru spune:

Nathalie Astazi bulina mea face si ea o luna si e foarte ghidusa in dimineata asta :) A gangurit asa frumos, nici nu-mi vine sa cred ca a fost ea :P. In rest la noi, totul e bine si frumos si asteptam venirea lui tatii sa se bucure si el de printzesa .
V-am pupat pe toate... La Multi Ani si Nicoletei, a lui Iulyp si ea face o luna azi :)

Sanatate multa si zile senine si insorite!!!

Andreea, Doru si Nathalie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

Nathalie si Nicoleta sa fiti cuminti si mancacioase!
Mihaela ati facut vaccinul pana la urma? Cum s-a comportat febra ceva, sper ca nu!
Noi suntem binisor azi nu prea a plans de colici. Am stat cu ea afara de pe la 5 pana pe la 7,30 de fapt si apoi prin gara de nord ca a plecat mama mea la sor-mea care s-a mutat din SUA in Ungaria. Ar cam trebui sa se trezeasca sa pape si la baie, sa vedem sper sa nu faca colici acum seara.
Am emotii de maine ca voi ramane singura cu ea cam o luna jumate pana vine mama din nou acasa, imi e cam teama ca nu ma descurc.
Fetelor am uitat sa va spun stiu ca cineva a intrebat, eu m-am vaccinat antigripal, marti. Pe Dani nu am apucat si vad ca e cam racit de azi si sunt plina de spume. Ca i-am tot spus ca se vaccineze ca el intra in contact cu destui oameni zilnic si acum cand am nevoie ca a plecat mama el s-a imbolnavit si l-am trimis in alt dormitor sa doarma. Azi l-am cam mustruluit.
Mirela cate zile nu a facut caca? cateva lingurite de ceai de musetel am inteles ca sunt de mare ajutor pt constipatia la bebei, incearca cu ceiuc in loc de supozitor.
Va pup si noapte buna fara colici

Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora
http://community.webshots.com/user/madaspa

Mergi la inceput

Andreea si Ilinca mea gangureste si mai nou de vreo 2 zile daca ii vorbesc si e bine dispusa imi trage niste rasete in hohote, de ne prapadim toti de dragul ei.
Cristia eu cam acum pe la 8,30 ii fac baie papa acum de regula si pe la 2 si 6 dar depinde de colici daca nu adoarme dupa baie ceea ce e destul de frecvent mai papa si pe la 11 si atunci se mai scoala la 5 sau 6.
Bubitele alea le are si ea de m-a bagat in boala de tot, mi-a spus dr sa-i dau ca gluconic juma de fiola dimneata si jumate seara 10 zile si sa o sterg cu o solutie din 300 ml apa si o lingurita de bicarbonat de sodiu. Sa stii ca ajuta ff mult.
Bye

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kittie spune:

La multi ani Andreea, sa-ti traiasca! Si Iulyp,si Blue77 si toate fetele care mai aveti buline de sarbatorit zilele astea!
Io mi-s tare scumpa la vedere, mai nou.."Bulina" mea nu ma lasa sa ies din dormitor, neam! Cum il las in patut, cum incepe concertul! Poa' sa fie el cat de adormit.Ba chiar acum i-am facut baie ca sa mai trag de timp inainte de masa iar eu am apucat sa pap dimineata ceva scurt si abia pe la 6.. si asa cu urlete
Danyce, de acum sa pregatesti botezul? Apoi, succes, le-ai luat-o inainte alora care pregatesc sezonul sarbatorilor... Io nici nu m-am gandit cand il fac
Crismir, si-al meu sughite de rupe frontu'! Ii dadeam cateva picaturi de lamaie si se oprea, da' m-am razgandit, prefer sa-l tin pe burtica pana-i trece decat sa-l vad cum se stramba de la lamaie. Si pe deasupra-mi mai aduc si eu aminte ce gust are lamaia aia
eu cand am intrebat-o pe doctorita, mi-a zis ca e normal sa sughita, toti fac asa..depinde de nervii tai, acum.. Eu m-am obisnuit, asa cum ma obisnuisem sa-mi sughita si-n burtica (imi tragea niste sedinte de 2-3 ori pe zi de nu mai stiam ce sa fac)..
Cristia, si eu foloseam bepanthen pt sani, da' e mult mai bun garmastan + bai de aer. Si ma bucur ca te-ai mai linistit, oricand pot sa te mai ajut, cu placere!Si-al meu a facut buburuze de-alea tot pe burtica, ba chiar si un pic mai jos, erau chiar zonele in care nu dadeam cu bepanthen. Adica a facut porcarie de-aia de la scutec. Eu i-am dat numai cu bepanthen si-n 2 zile i-au trecut. De-acum dau preventiv si=n fata, si-n spate. Incearca si tu. Sper sa mearga. Cat despre baita, mai mult depinde de starea in care sunt eu (daca nu sunt prea obosita, ii fac singura,inainte sa vina tati de la birou.. adica mai devreme. Daca sunt prea obosita, atunci il asteptam pe tati sa ne-ajute si facem baita pe la 10, 11, 12.. depinde...). bebe a-nceput si el sa fie linistit la baita, deci chiar daca plange-nainte, se calmeaza in tpbaitei. Dup;aia incepe iar concertul, cand trebuie sa-l imbrac.Iar de dormit/zi... iar depinde. de data asta numai de bebe. daca are concert in tp zilei, n-am vreme nici sa mananc, darmite sa dorm. Iar dak are concert in tp noptii deja m-am pregatit cu provizii langa pat si mananc in tp ce-l legan iar ziua dorm. N=am stat de aritmetica pan-acu, m-ar fi deprimat prea tare..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Si noi facem botezul tot a doua zi de Craciun (atunci ne vin nasii care locuiesc in Italia). Sunt foarte nehotarata in privinta botezului, adica unde sa-l facem, pe cine sa chem, fiind perioada sarbatorilor multi dintre prietenii nostri care sigur ar fi venit or sa fie plecati.

Geo si Damian (nascut pe 01.10.2004)

http://photos.yahoo.com/giorgios72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea_si_Doru spune:

Fetelor... bebelusii vostri fac kk de fiecare data cand mananca???
A mea are rosu la funduletz si o ustura tare... ca face intr-una kk :(( . Ii schimb pampersul la fiecare 2 ore...
Vi s-a intamplat sa suga biberonul sau sanul si sa planga in timp ce suge, chiar daca e schimbata?
Ce pot sa-i dau pentru diaree fetelor? ca nu mai stiu...

Sanatate si multumesc pentru urari... si La Multi Ani bebelusilor care isi sarbatoresc prima sau a 2-a luna de viata... :)
Pls sa-mi raspundeti daca stiti... multumesc }{

Andreea, Doru si Nathalie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns timea spune:

Salutare tuturor,
la 7 saptamani raportam primul somn de 7 ore. Tot m-am trezit sa vad daca-i bine ca nu-mi venea a crede ca am lasa asa de mult sa dorm. Prin urmare eu toat n-am dormit, asa ca eu sunt devina nu saracuta de ea. Sper ca o sa ami repete faza cu somnul si in continuare si atunci o putem muta cand face 2 luni in camera ei.
Coloci cat mai putini si numai bine,
Timea si Mara 7 sapt si 1 zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danina spune:

Buna mamicilor si bb
Ma bucur ca am si eu putin timp sa va scriu, desi fetita mea este o scumpa manaca si doarme eu tot nu am timp sa va scriu prea des.
Eu incerc sa ma acomodez cu statul de mamica si chiar imi place pot sa va spun ca sunt extrem de fericita cand descopar cat de haioasa este si ce gesturi poate sa faca.
Fetita mea atunci cand suge la san adoarme si cu greu o trezesc sa scoata aerul probabil si din cauza icterului doarme asa demult si nu prea stiu ce sa fac.
Pt Andreea pt iritatie da cu ulei fiert si racit si vezi daca ii trece eu la fiecare schimbare o dau mi-a zis si doctorita si pana acum nu s-a iritat.
Noi botezul il avem peste 2 sapt este cam repede dar e mai bine sa o botezam acum decat sa astept pana la Craciun.
Inca ceva vreau sa va intreb ati mai auzit ca sa te refaci sa bei putin de tuica cu miere in fiecare zi eu am incercat cate o gurita si sunt eu matoala dapai fetita, credeti ca o afecteaza?
Am pus noi poza cu Paula-Diana.
Va pupic si pe curand,somnic la ingerasi.

http://community.webshots.com/user/danina120

Danina si printesa Paula-Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami-florina spune:

Salutare tuturor
noi suntem bine, mai avem doua zile si facem doua luni.
Andreea incearca pt fundulet daca gasesti Bephantene iar pt diaree Smecta - este la pliculete si dizolvi unul in 50 ml apa calduta apoi ii dai fractionat cate 10 ml inainte de fiecare masa.Dupa o zi ar trebui sa se calmeze.
Ai putea sa-i dai mucilagiu de orez:fierbi o ingura de orez intr-o cana de apa pana este gata. Strecori apa si daca poti pasezi putin si orezul iar acel amestec il dai la fel cate 10 ml inainte de masa si sa fie caldut.

Sanatate la bebici si mamici

Cami_florina si bebe Ben

Mergi la inceput

Buna fetele si burtici!
Bubulina mea vad ca a adormit de la 9 contrar programului ei. Aseara evident ca nu am reusit sa o culc decat la 12,15 min eram de-a dreptul exasperata. Era treaza de la 8,30...
Timea felicitari pentru somnuletul cel lung.
Andreea, bebelusa mea de regula face caca apropae de fiecare data cand papa.Este normal stai linistita!
Mie mi se intampla sa planga in tp ce suge si mai rau e ca nici nu da drumul la tzatza se infinge mai tare in ea, mie imi vine sa urlu de durere si plange acolo infundata cu nas cu tot. Cand plange asa rea o criza puternica de colici.
Ce intelegi tu prin diaree ca face des sau ca e moale? Ca face des ti-am spus e foarte normal, ca face moale e la fel de normal a mea face ca o apa colorata f putin inchegat ca sa zic asa.
Va pup

Mergi la inceput